דיאטנית קלינית ב
אנשים

4hilla4

New member
שחור../images/Emo99.gif יש לי חום די כהה

מזכיר שחור... אבל אני רוצה גוונים של חום יותר בהיר כי ניסיתי בלונדיני וזה לא יצא טוב... ההורים שלי מסכימים אני רק צריכה לדבר עם הספר שלי

XDD

גם לי יש חום כהה כהה מזכיר שחור. למרות שבפנים השיער הוא שחור. פשוט מהשמש ניהיו לי גוונים חומים.

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif אני אביא לך תמונה אחרי שאני אעשה גוונים

מחר יש לימודים
אני לא מאמינה! לפחות יחזרו שיעורי אנגלית

עזבי אנגלית,תקשורת ../images/Emo99.gif ותנך! ../images/Emo99.gif

אבל שנה אחרונה
לא רוצה
(אני עדיין לא מאמינה שאני שוב ערה בשעה כזאת ולא בגלל שחזרתי עכשיו הביתה מיציאה סוערת ומלאת אלכוהול למרות שהייתה אמורה להיות לי אחת כזאת אבל יש 3 שעות תקשורת ואסור להפסיד DDDD:~)

4hilla4

New member
תנך../images/Emo99.gif לי עוד אין מערכת קבועה

כל יום מכתיבים לנו את המערכת ליום הבא... את בכיתה י"ב?! אני רק ז'.... מה זה תקשורת?
אף פעם לא למדתי!. חוץ מקורס אחד מאוד מאוד משעמם.....

אכן,שמיניסטית אנוכי.

אוי,אני זוכרת את תחילת החטיבה... זה נראה כלכך רחוק. זאת כזאת שנה מדכאת. עוד לפני שהתחלנו את השנה (קראו לנו יום שישי בשביל שנכיר את הרכזת שכבה החדשה שלנו) כבר דיברו איתנו על הסוף. לעזאזל,עוד שבועיים מגיע צלם בשביל הספר מחזור! זה פשוט מדכא. אין לי מילה אחרת בשביל זה. והמגמה שלי זה תקשורת בדגש על רדיו. הבגרות שלי מורכבת מ3 יח' עיוניות (ש1 עשיתי שנה שעברה,השנה אני עושה עוד 2) שזה בתכלס המון חפירות ומ2 יח' מעשיות שזה בעצם תוכנית רדיו של שעה+תיק הפקה+מתכונת שזה בעצם תוכנית של 20 דק' בערך עם תיק הפקה קטנטן וחמוד. אין דרך יותר טובה להתחיל את השבוע מאשר 3 שעות עם המורה שלי לתקשורת. אני כלכך אוהבת אותו. הוא פשוט מותק של בנאדם.

למעלה