היום בתפוז אנשים

../images/Emo75.gif../images/Emo70.gifהבת של כריס!

איפה אתם חוגגים את החג?? וסתם שאלה-אתם שומעים מוזיקה עכשיו?מה אתם שומעים? טוב שיהיה לכם שנה ממש טובה,אבל פשוט מצוייייייינת!!!!

ברררר

New member
המצעד השנתי של גלגלצ- מי שמעוניין

להלן רשימת הזוכים: 40.עוקף מלמעלה-מוקי 39.היא אוהבת-פיטרוט 38.קבל -שי360 וחבריו 37.מלאכים-מטרופולין 36.התשובה-משינה 35.אל תפסיק עכשיו-לירז צ'רכי 34.סיגפו- בית הבובות 33.לא ציפיתי- סוליקו 32.ניסים-עברי לידר 31.תמיד כשאתה בא- אפרת גוש 30.אדוני- רוני דואני (מה הקרדיט בכלל לעברי) 29.חום יולי אוגוסט- סינרגיה (אכזבת קשה בשבילי. צריך להיות יותר גבוהה) 28.לישון בלי לחלום- מטרופולין (עוד אכזבה) 27.יה- מוש בן-ארי 26.תחרות כלבים- אביתר בנאי 25.מכל האהבות- הפרוייקט של עידן רייכל 24.תגידי לו- אוהד חיטמן 23.זה לא אותו דבר- עברי לידר 22.דרך- מוש בן-ארי 21.במרחק נגיעה מכאן- יזהר אשדות 20.אמצע הלילה בכפר- הראל מויאל 19.מי תרצי- גידי גוב 18.זה היה ביתי- הילה הררי, כלא 6 ועוד 17.לא אומרת כלום- אפרת גוש 16.נובמבר- מירי מסיקה 15.יש בי עוד כוח-הפרוייקט של עידן רייכל 14.מגדלור- מיקה קרני 13.דוד- דודי לוי
12.מילים יפות מאלה- הפרוייקט של עידן רייכל 11.אהבה קטנה- שירי מיימון 10.אלוהים- מוקי 9.באה אליכם- מירי מסיקה 8.תתנו לו צ'אנס- מה קשור
כ"כ עצוב 7.אם כבר- היהודים
6.זכיתי לאהוב- עברי לידר 5.אהבה- דניאל סלומון
4.ממעמקים- הפרוייקט של עידן רייכל 3.רבות הדרכים- דניאל סלומון ודנה עדיני 2.השקט שנשאר- שירי מיימון הכלה! 1.לשם- מירי מסיקה
כמו כן- פריצת השנה- מירי מסיקה (רוצה סינרגיה) זמר השנה- עברי לידר
זמרת השנה- מירי מסיקה (שירייייייייייי) הרכב השנה- הפרוייקט של עידן רייכל (היהודים? מטרופולין?)

steelwater

New member
היי

איחנו מזמיניחם את המשפחה אלינו ואצלנו עודים את החג

MarishA M

New member
איכככ מירי מסיקה ../images/Emo122.gif

עושה לי חלחלה גם היא ועוד יותר השם שלה!
אממ אני חוגגת אצל סבתא רבא שלי
ואממ אני שומעת עכשיו Greenday - Wake Me Up When September Ends
חג שמח לכם!!

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אבל הכי גועלי זה מאיה בוסקילה לא מזמן אמו שנה טובה מהפורום לה ופשוט לא יכולתי להחזיר להם! איככככככככככככככככככככככככככככככ!!!ועוד ראיתי בחתימה שלה "כי לא תהיה ולא הייתה זמרת יותר טוכה"!! חחח זה היה מצחיק,חח באמת מצחיק!

MarishA M

New member
כה מאיה בוסקילה זה השיא

פויייי אני לא יכולה לסבול אותה..בחיי אני כר מעדיפה לשמוע שיר של אבי ביטר.. אתם לא מבמינים בכלל איך אני שונאת אותה.. ולא עומר לא אכפת לי מה היא אוהבת לאכול גם אם זה וופלים

עזבי כולה עומר,כולם בסדר לדעתו

ועומר,וופלים זה לא ממש טעים אוקי שתי שאלות 1.מה דעתכם על עוגת בראוניז? 2.מכירים את השיר wish u של פינק פלויד?

steelwater

New member
תשובות

1)עוגת בראוניס, לעיתים זה מאד טעים! לעיתים זה טעים ולעיתים לא בא לי. 2)גלי, אני יודעת שאת רק מתחילה להכיר ת'מוזיקה הזאת, אבל ברור שכולם מכירים אותה:) טוב לא כולם, אבל הרה אנשים כן, ביחוד בפורמים של מוזיקת רוק כמו זה... זה פשוט מוזר לי שאת שואלת על להקות ממש מוכרות ושירים ממש מוכרים אם מכירים אותם:) אם נגיד תשאלי מי מכיר את Pinch me - Barenaked ladies או The queen is dead - The smiths. את מכירה אותם? "או, כמה הייתי רוצה כמה הייתי רוצה שתהיי פה אנחנו כמו שתי נפשות טועות שוחות בקערה עם דגים"

שנה אחרי שנה..

אוקי ועכשיו הרשי לי לשאול-על מה את מדברת??? אני רק מתחילה להכיר את המוזיקה הזאת????את צוחקת עליי??? אני גדלתי על המוזיקה הזאת...ובחודשים האחרונים זה החיים שלי,אני רצינית,לא ממש גדלתי שמעתי המון,בגלל אח שלי,אבל אף פעם לא אהבתי כמו היום ו"ממש מוכרים" רק בשבילך זה לא אומר שכולם מכירים לא כולם מתעניינים במוזיקה,אפילו בפורום הזה אני מלאאא שואלת על כול מיני דברים ואף אחד לא עונה... ולגבי הקטע האחרון,כן אני מכירה

0mroosh

New member
מישהו אמר ששכחתי?../images/Emo46.gif

אקנה לך קורין אלאל בצלופן.
.

למעלה