צרפתים תוניסאים! עם שיער בשחי ומקסימות בלתי נדלית. מה את אומרת על זה עכשיו?
0 0mroosh New member 5/10/05 #27 צרפתים תוניסאים! עם שיער בשחי ומקסימות בלתי נדלית. מה את אומרת על זה עכשיו?
R Roy1232 New member 4/10/05 #23 היא בוגדת בך עומר! ../images/Emo2.gif נה נה בננה עכשיו לא תקבלי קורין אלאל בצלופן
R Roy1232 New member 4/10/05 #25 ../images/Emo2.gif איך לא חשבתי על זה שגם אני לא אקבל קורין אלאל??? אוי אני כל כך עצוב. זהו זעזוע קשה בשבילי. רציתי כל כך קורין אלאל בצלופן, אדום כזה. בעסה.
../images/Emo2.gif איך לא חשבתי על זה שגם אני לא אקבל קורין אלאל??? אוי אני כל כך עצוב. זהו זעזוע קשה בשבילי. רציתי כל כך קורין אלאל בצלופן, אדום כזה. בעסה.
N nirvana the kings New member 5/10/05 #26 בעע באמת מי בכלל רוצה אותה?! אני רוצה את כריס או גיא עטופים!
ג גלגלי שיניים New member 5/10/05 #28 אולי אתה לא יודע, אבל אני מוציאה לשון למסך בשבילך. נה נה נה נה נה. מראות קשים.
N nirvana the kings New member 5/10/05 #32 ../images/Emo6.gifיש לי שאלה אלייך למה אתה לא מחובר במסנג'ר?? לא נוח לי להתכתב בתפוז..חח
ג גלגלי שיניים New member 5/10/05 #35 ../images/Emo7.gif לא התכוונתי להעליב אותך. (ששש, בלי שבעלי ישמע - התסלח לי אהובי? )