ברוכה הבאה ! אני עדן, שתיהיה השתלבות נעימה
L LPMCR New member 3/9/07 #13 ../images/Emo163.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כבר ענו לך על השאלה שם למעלה תהני
E Evil NickName haha New member 4/9/07 #16 שלום! חן , 14 , נתניתית D: השתלבות מהירה ../images/Emo140.gif
B BehindClosedDoors New member 4/9/07 #17 היי רותם. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif אני עדי, בת 16 מנתניה. נראה לי כבר עזרו לך. אז... השתלבות נעימה שתהיה לך.
היי רותם. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif אני עדי, בת 16 מנתניה. נראה לי כבר עזרו לך. אז... השתלבות נעימה שתהיה לך.
W Worth Dying For New member 4/9/07 #18 וולקאם:]../images/Emo14.gif אני בר, בת 17 מרמת גן. ותומר זה קצת אחרי הכניסה משער 6.
C chocolate chips New member 4/9/07 #21 אני יודעת איפה זה תומר!! *מתלהבת* תיכנסי משער 7 [יש שלטים כאלה ליד כל שער] ואז הולכים קצת וזה שמה בכניסה יש חולצות של MCR [שיש לי אותה!!] ושל טוקיו אם לא החליפו!!
אני יודעת איפה זה תומר!! *מתלהבת* תיכנסי משער 7 [יש שלטים כאלה ליד כל שער] ואז הולכים קצת וזה שמה בכניסה יש חולצות של MCR [שיש לי אותה!!] ושל טוקיו אם לא החליפו!!
ר רותםmcr New member 4/9/07 #22 שאלה מה המספר פורום של להקת מיוז? אני לא מכירה.. אבל אמרו לי שהם אחלה!
B BehindMyEyes New member 4/9/07 #23 ../images/Emo23.gif../images/Emo115.gif861 אאל"ט ../images/Emo13.gif
ר רותםmcr New member 4/9/07 #25 ואפשר שמות של שירים יפים מומלצים חח שלהם אני שומעת הרבה את השם שלהם אבל לא מכירה שירים שלהם.. זה כזה מוזר?!!!?
ואפשר שמות של שירים יפים מומלצים חח שלהם אני שומעת הרבה את השם שלהם אבל לא מכירה שירים שלהם.. זה כזה מוזר?!!!?
F feel the revenge New member 6/9/07 #58 בכיף D:: ../images/Emo110.gif משואוביז- sunburn overdue uno cave unintendad falling down fillip מאוריג'ין אוף דא סמטרי- new burn bliss plun in baby citizen erased megalomania מאבסולושיין- אין לי כוח לאנגלית X_X אפוקליפס פליז טיים איז רנינג אאוט סינג פור אבסולושיין *___________* סטוקהולם סינדרום היסטריה אינטרלוד דא סמאל פרינט מבלאק הולז & רבליישנס- טייק א בואו סופרמאסיב בלאק הול מאפ אוף דא פרובלמטיק אינבינסיבל EXO POLITICS HOODOO קינג אוף סדוניה היה כ"כ קשה לצמצם T__________T
בכיף D:: ../images/Emo110.gif משואוביז- sunburn overdue uno cave unintendad falling down fillip מאוריג'ין אוף דא סמטרי- new burn bliss plun in baby citizen erased megalomania מאבסולושיין- אין לי כוח לאנגלית X_X אפוקליפס פליז טיים איז רנינג אאוט סינג פור אבסולושיין *___________* סטוקהולם סינדרום היסטריה אינטרלוד דא סמאל פרינט מבלאק הולז & רבליישנס- טייק א בואו סופרמאסיב בלאק הול מאפ אוף דא פרובלמטיק אינבינסיבל EXO POLITICS HOODOO קינג אוף סדוניה היה כ"כ קשה לצמצם T__________T
I ImNOTokay1 New member 4/9/07 #27 ברוכה הבאה רותם! ../images/Emo140.gif היי היי D: נעים מאוד אני שיר,בת 16 וחצי מהדרום D: שתהיה לך השתלבות מהירה ומהנה בת כמה את? מאיפה?
ברוכה הבאה רותם! ../images/Emo140.gif היי היי D: נעים מאוד אני שיר,בת 16 וחצי מהדרום D: שתהיה לך השתלבות מהירה ומהנה בת כמה את? מאיפה?
ק קרניjack New member 5/9/07 #55 ../images/Emo75.gifחדשים../images/Emo176.gif ברוכים הבאים לפורום ספרו קצת על עצמכם...השתלבות נעימה