ילדה קצרה על שביל ארוך

A N I g M A

New member
בא לי../images/Emo3.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם השיר של יגאל בשן:$ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: לוידעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אוריה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא ממש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא רווקה? כה;[ גיל שהיית רוצה להיות: 18 טוב לי מצבך החברתי: אמ סבבה
גובה: 1.60 ומשו (לא אהיה דוגמנית
) צבע עיניים: חום אוהב את צבע העיניים שלך? בערך אוהב את השיער שלך? כה
ואת הצבע שלו? כן! צבע אהוב? אדום ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: ימנית חיות מחמד: אין מה העבודה שלך? אני מוכרת עיתונים בסופ"ש
יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית וקצת גרמנית וערבית. ציטוט מועדף / מוטו: לוידעת האם אתה חי את הרגע? כה יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אמ.. לאחרונה הוא השתבש קצת. יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את שרה יפה:$ אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות;[ אתה יודע לשיר? you tell me
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אמ.. כן
יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אמ כן יש לך יומן / ז'ורנל? יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד;[ מה החוזק הכי גדול שלך? לוידעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את המראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? פף. לא לסמוך על בסיסטים
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אז האזניים
פחות אוהב? הממ השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לא כזה.. יש לך ביטחון עצמי? כנ"ל אתה: מעשן? לא!
על סמים? לא!
קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? ביום כיפור מדבר עם זרים? כן יוצא לטיול בגשם? כן בתול? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? בדרך לזה אוהב את הקול שלך? אע.. פחות או יותר האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? הממ.. יש מצב דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? המ.. אולי עברת על החוק? לא הרגת חיה בטעות? אולי נו זה טעות
הרגת חיה בכוונה? לא, אבל אם ג'וקים נחשב אז כן:$ פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו / טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא בפיות? כן (אל תגידו לא, הן ימותו
) במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? קצת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? המ... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לוידעת;[ יש לך חברים הומואים / לסביות? כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נועה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מממ תהיי עצמך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחח עזבו
מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אעע תמר הכי מעט זמן? מזלי הכי מצחיק? יערה הכי מוזר? טל הכי חכם? אולה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נדב:/ הכי נחמד? גיתול הזמר הכי טוב? מתן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? דרור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סמדר מי מקשיב לבעיות שלך? סמדר, נועה והדס האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? סמדר האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי:$ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ענת, אבל זה היה מזמן. שצחקת עליו?
שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הממ שי שאכזב אותך? לוידעת שגרם לך לבכות? ההורים שלי בטח ששימח אותך? אלעד
שראית איתו סרט? אפרת שדיברת איתו בטלפון? סמדר מה אתה לובש כרגע? שומדבר מיוחד באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא נוגעת
איזה ספר אתה קורא? - תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שיו זה שאלון ארוך, מותשת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע? כן מה מצב הרוח שלך כרגע? סבבה:] מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? שזה.. מוזר. ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? :$ אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? אוף, זה ארוך לי. שחור- סתם צבע או דרך חיים? צבע אהה!!!

MeetLofe

New member
ממ..

אגב איפה שרשום --- זה תמיד מדובר על אותו אחד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבא שלי ודוד שלי ז"ל אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:רוחמה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?אממ...אביב האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?מז"א?=8 אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא יודע רווקה?רווק גיל שהיית רוצה להיות:23 מצבך החברתי:לא יודע גובה:1.73 צבע עיניים:חום אוהב את צבע העיניים שלך?בסדר נו... אוהב את השיער שלך?אמממ השיער שלי זה סיפור ארוך מאוד ואת הצבע שלו?בעיקרון הוא בסדר אבל אני רוצה לצבוע לסגול צבע אהוב?ירוק ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:ימני חיות מחמד:כלבה מדהימה האקסי סיבירי מה העבודה שלך?לא עובד יש פירסינג?כרגע-ספטום ובלשון היה-אף(שאני מחזיר השבוע כנראה)שתיים בטבור(למלעה ולמטה) בפיטמה ואנדרגארונד קעקועים?לא אובססיות?קמילה איזה שפות אתה דובר?עברית וקצת אנגלית ציטוט מועדף / מוטו:קבל את השונה האם אתה חי את הרגע?משתדל יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?לא יודע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?לא יודע אם זו מחמאה אבל שאני כפיל של הראל מויאל אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?מונטי בשירותים מה הפחד הגדול ביותר שלך?למצוא את עצמי בגיל 30 לא יודע מה לעשות עם החיים שלי אתה יודע לשיר?אווץ' שאלה רגישה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?מאיפה לי?:/ יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יודע יש לך יומן / ז'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?--- מה החוזק הכי גדול שלך?במה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?קבלת ההומואים לסביות אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?פסדר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שמור על מה שיש לך! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?ידיים פחות אוהב?שרירי חזה(צריך להתפתח:p) אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כן אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?לפעמים מתפלל?בביצפר כי חייב הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן יוצא לטיול בגשם?כן בתול?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג?עוד מעט:) אוהב את הקול שלך?לא יודע האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?חחחח כן שחית בעירום?כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?כן חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן היית על במה?כן:D ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?בכיפור דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?כן היית ברדיו / טלוויזיה?כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?רוצה מאוד היה לך חלום שחזר כמה פעמים?נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא יודע בקסם?כן באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?חחחחח בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי לראות כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת?מז"א? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא יודע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גיהנום/גן עדן יש לך חברים הומואים / לסביות?כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?כבר לא יודע מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?תשקיע בלימודים:p מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודע מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?2 ידידות טובות שלי הכי מעט זמן?לא יודע הכי מצחיק?אורטל וליטל הכי מוזר?אין הכי חכם?כולם טיפשים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?--- הכי נחמד?--- הזמר הכי טוב?קונסטנטין עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין?דרי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?--- מי מקשיב לבעיות שלך?--- האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?---- האם החברים שלך מכירים אותך?חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אחותי שצחקת עלין?לא זוכר שהלכת איתו לקניות?--- ששבר את הלב שלך?--- שאכזב אותך?--- שגרם לך לבכות?--- ששימח אותך?--- שראית איתו סרט?--- שדיברת איתו בטלפון?--- מה אתה לובש כרגע?בוקסר פרחוני וחולצה כחולה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אינני יודע איך לתאר זאת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע?לא מה מצב הרוח שלך כרגע?בסדר מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי?בסדר ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך?אני אוהב אותך אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה?את החזרה של אבא שלי בתשובה שחור- סתם צבע או דרך חיים?בין לבין

ReuT C

New member
עונה

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: עידן אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אוהבת את השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא אבל בחתונה אני אחליף רווקה? כן גיל שהיית רוצה להיות: 18 מצבך החברתי: סביר גובה: 1.60 צבע עיניים: ירוק אפור אוהב את צבע העיניים שלך? יחסית כן (אבל הייתי מעדיפה כחול) אוהב את השיער שלך? כן אבל חבל שהוא כבר לא חלק כל כך ואת הצבע שלו? לא היית רוצה שחור סיני צבע אהוב? תכלת ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: שמאלי חיות מחמד: שרגא התוכי ז"ל מה העבודה שלך? לא עובדת יש פירסינג? לא אפילו לא באוזניים קעקועים? לא אובססיות? לאכול ציפורניים איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וספרדית ציטוט מועדף / מוטו: "יהיה טוב, בסופו של דבר כולם מתים" האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות?לכולם יש אתה שונא את עצמך? לפעמים אני עושה דברים שגורמים לשנוא את עצמי. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן אני אוהבת איתו ולא אכפת לי מה חושבים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? טירוף מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מנמישהו מהקרובים אלי אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לצערי כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא לעשות דברים שיגרמו לי להצטער אח"כ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן אני די מתחברת עם כולם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן אבל זה אישי יש לך יומן / ז'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?נגררת מה החוזק הכי גדול שלך? יש לי ערכים ואמונות ואני די שלמה עם עצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולהים תן לי עוד 10 ס"מ אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?אני מאמינה שכן ויש באנשים כחות נפששיים שהם לא מודעים אליהם יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ככה ככה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להילחץ משטוית מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים פחות אוהב? גובה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי?כן אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? רק בחגים מדבר עם זרים?כן יוצא לטיול בגשם? כן וזה תענוג בתול? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מי לא? נוהג?לא אוהב את הקול שלך? די האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לשעה וחצי בגיל 8 חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך?לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק?עברתי באדום הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו?לא היית ברדיו / טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא משהו רציני אבל בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ככה ככה בקסם? כן באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לוידעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן יש לך חברים הומואים / לסביות? בערך מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? כולם יודעים את אותו הדבר בערך מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תנצלי כל שנייה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? איכותי וגרמני מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה הכי מעט זמן? חברות שהכראתי לפני חודש הכי מצחיק? דניאל הכי מוזר? אפחד הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חסוי הכי נחמד? חסוי הזמר הכי טוב? אני עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? עם קרן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חציל מי מקשיב לבעיות שלך? אפחד שומרת הכל בבטן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? קרן האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לחלק כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? עדיף לי שלא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? היטלר שצחקת עלין? חסוי שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? חסוי שאכזב אותך? חסוי שגרם לך לבכות? חסוי ששימח אותך? עפריקי שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? חציל מה אתה לובש כרגע? פיגמה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף אחד איזה ספר אתה קורא? חוכמת הבייגלה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מםווצת בשיעורים, שמחה, עצובה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע? כן מה מצב הרוח שלך כרגע? סביר מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? לא קרה לי אף פעם ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? יש בך משהו מיוחד אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? הרבה דברים אני לא יפרט שחור- סתם צבע או דרך חיים? סתם צבע ברוך שפטרנו סיימתי

נקודונת

New member
עונה../images/Emo105.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמ.. על שם שירים. שכותבים, יו נואו (קוראים לי שיר, אגב) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: יונתן P: אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אמממ גאיה או יסמין :) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כןןןן! שונאת שקוראים לי שירי או שירה או משהו.. בעעע... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ייתכן. רווקה? אמ.. נגיד.. גיל שהיית רוצה להיות: 14 (הגיל שלי) :) מצבך החברתי: טוב למדי גובה: 1.65 בערך.. צבע עיניים: ירוק! אוהב את צבע העיניים שלך? מאווווווווד. אוהב את השיער שלך? המ.. לא ממש. הוא חלק, זה החלק הטוב. הבצע הלא מוגדר שלו זה החלק הרע. בינתיים הוא צבוע באדום (כמו של ניקול
) אז הוא יפה. ואת הצבע שלו? כמו שאמרתי, את הצבע המקורי לא ממש צבע אהוב? ירוק!!! ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: שמאלית גאה! חיות מחמד: כלבה/שטיח - טוטי!
מה העבודה שלך? תלמידה? יש פירסינג? עגילים באוזניים נחשב? קעקועים? לא, אבל רוצה. אובססיות? כובעים, גרביים לא תואמות וצבעי שיער לא שגרתיים. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית, ממש קצת צרפתית ועוד יותר קצת גרמנית. ציטוט מועדף / מוטו: "הורידו נעליים - העתיד מגיע! כי יחף זה כייף!!" האם אתה חי את הרגע? אממ אפשר לומר. יש לך סודות? כמו לכל אחד (מוהאהאהאאא) אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש. יש לך הרגלים רעים? עצלנית למדי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות, שאני שרה יפה, שאני מצחיקה, ושאני מציירת יפה. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "הו". מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות? אתה יודע לשיר? כן :) וגם יפה. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? NEVER האם אתה מתבודד? לא הייתי אומרת.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? למה לא? יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אמ.. אני מניחה שכן. יש לך יומן / ז'ורנל? נופ. מה החולשה הכי גדולה שלך? אני לא חזקה (פיזית) במיוחד... מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי מושג S: אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? המשקל (לא שאני כזאת שמנה אבל בכל זאת) אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אמ.. כן.. בערך.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? לא ממש.. לא משהו משמעותי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, אני מניחה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהתחתית אפשר רק לטפס למעלה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים שלי דיי יפות. גם השיער שלי יפה (שהוא צבוע). פחות אוהב? כמו שאמרתי, משקל. אתה חושב שאתה נראה טוב? אממ כן.. נראה לי S: יש לך ביטחון עצמי? בערך. אתה: מעשן? לאא על סמים? לאאאאאאאאאאאאאא קורא עיתון? בוודאי מתפלל? לא ממש הולך לבית כנסת? ממש לא! מדבר עם זרים? לא. אני ילדה טובה
יוצא לטיול בגשם? תמיד בתול? יאפ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא ממש שונאת אף אחד כרגע, אבל הייתי אומרת שכן. נוהג? עדיין לא אוהב את הקול שלך? אממ כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ... לא נראה לי. שחית בעירום? לא.. היה לך מקרה חירום רפואי? שברתי את היד. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן... החטפת מכות למישהו? כן! התחילו איתך? לא ): היית על במה? המון פעמים!! ישנת מחוץ לבית? בטח חשבת על התאבדות? לצערי כן. נשארת ער כל הלילה?בוודאי :) לא אכלת יום שלם? אמ.. לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? נמלה? חשבת שאתה משתגע? יאפ. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? כן ): היה לך חלום שהתגשם? כןןןן!
עברת על החוק? לא. הרגת חיה בטעות? נמלה??? הרגת חיה בכוונה? נמלההה??? פגשת מישהו מפורסם? אממ נראה לי שכן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא! גנבת משהו? לא.. היית ברדיו / טלוויזיה? הלוואי הייתה לך התמוטטות עצבים? לא נראה לי. קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בטח האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כל כך.. בקסם? יאפ :) באלוהים? קצת. בשטן? לא בסנטה קלאוס? חח.. לא.. בפיות? יאפ :) במזל? לא ממש באהבה ממבט ראשון? אולי. במכשפות? בערך. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל, אז לא יודעת... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? המממ.......... קשה להגיד. לא נראה לי. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה, לא? יש לך חברים הומואים / לסביות? כן :) מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? בטח אמא שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "את חייבת לעשות יותר פאוזות אחרת המנולוג הזה יגמר לך תוך חמש שניות, ובחיים לא תעברי אפילו את החצי דקה" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? טלפון!!!!!! מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ... את הגר אני מכירה 9 שנים. הכי מעט זמן? את רוה החברות החדשות מהבצפר שאני מכירה משהו כמו חודש.. הכי מצחיק? הכל הכי מוזר? הכל הכי חכם? אוף, אי אפשר להגיד הכל על זה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת. הכי נחמד? טוטי :) הזמר הכי טוב? נורה ג'ונס עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? קרן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? גאיה והילה מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד ): האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש. האם אתה סומך על אחרים בקלות? מממששש לללאאא... בבית של מי היית אחרון? של קרן.. האם החברים שלך מכירים אותך? אפשר לומר. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמממ כן, למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? ממש לא! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה לאנגלית!!! שצחקת עלין? המורה לאנגלית!!! שהלכת איתו לקניות? אמא :) ששבר את הלב שלך? גאיה ): שאכזב אותך? אבא שגרם לך לבכות? ואי זה היה מזמן. אמ.... ג'ס? ששימח אותך? הילה! שראית איתו סרט? גם זה היה מזמן. אממ רותם. שדיברת איתו בטלפון? הילה. מה אתה לובש כרגע? טי שירט וטרנינג. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לפני שניה גירדתי באוזן. איזה ספר אתה קורא? "מישהו לרוץ איתו" ו"געגועי לקיסינג'ר". תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ככה, לא משהו. קומסי-קומסה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ. האם אתה שומע מוזיקה כרגע? נופ. מה מצב הרוח שלך כרגע? קומסי קומסה. מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? אממ.. שהם קצת טרללה הופ הופ לילי נופ שוויוץ! ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? הו! (סתם, לאדעת) אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? המ... לא יודעת. אני צריכה לחשוב על זה.. שחור- סתם צבע או דרך חיים? סתם צבע. הו הו.. הצלחתי :)

niranat

New member
אהלללללללללן ../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן פול זמן ואני מניחה שגם לא יצא לי להיכנס לפה בזמן הקרוב, אבל באתי להציץ מה קורה ולהגיד שלום וראיתי את השאלון הזה וזה עשה לי חשק-חשק
אז אם בא לכם לקרוא - בבקשה, ואם לא - קפצו לי
סתם כיף לי לעשות אותו... יאללה לדרך!
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא, אני ייחודית [אני ועוד מאה אלף בנות ישראל]
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? בטח נועם, לאדעת למה
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ענבל
שם מעלף, ומן הסתם זה גם כי אני אוהבת את הבנאדם
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בדר"כ כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, סתם כי זה השם שלי... כאילו - זאת אני, למה לנטוש?
רווקה? ככה-ככה, תלוי מי שואל
גיל שהיית רוצה להיות: זה לא הגיל, זה התרגיל
סתם, מעולה לי עכשיו ונראה לי אחרי צבא זה גיל כיפי
מצבך החברתי:
גובה: ממוצע... 1.65 ככה
צבע עיניים: חום
אוהב את צבע העיניים שלך?
כבר עניתי על זה, לא?
אוהב את השיער שלך? בזמן האחרון לא מסתדרת איתו למרות שבעיקרון כן
ואת הצבע שלו? איכס, לא! הוא הדבר הכי דהוי בעולללם... מחר אני צובעת ואני אוהב אותו
צבע אהוב? ממממממממממ ירוק???...
ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: ברור שאני כמו כולם... לא לא שומדבר לא יכול להיות מיוחד אצלי
חחח ימניה
חיות מחמד: כלב קטן ומכוער, חתולה קטנה ויפה ושני תוכונים מפגרים
מה העבודה שלך? מוכרת בחנות כזאת של השכרת סרטים
ותלמידה בשעות הפנאי
יש פירסינג? כן, ואפילו אחד חדש!!! השלישי שלי בגבה
קעקועים? לא מדברים על זה
אובססיות? קעקועים
איזה שפות אתה דובר? עברית-אנגלית, וקסט קסט ספרדית
ציטוט מועדף / מוטו: עזבו אותי שטויות מה ציטוטים?
האם אתה חי את הרגע? ממש ממש... אחד הדברים הכי טובים שאני יכולה להגיד על עצמי
יש לך סודות? מה-זה לא... אני כל כך מספרת כל מה שקורה לי לכולם
אתה שונא את עצמך? היום האמת קמתי על רגל שמאל, אני בכאסח עם המראה, אבל בתכלס אני אוהבת את עצמי גם חיצוני וגם פנימי
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד
יש לך הרגלים רעים? וואי וואי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שכיף להיות איתי
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? רצח-הצלמים-הגדול... לא היו עושים סרט על החיים שלי
מה הפחד הגדול ביותר שלך? פחד מדחייה, וזה דבר שכל כך מושך אותי אחורה בחיים
אתה יודע לשיר? מספיק טוב בשביל לשעשע את עצמי, אבל לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? העמדתי פנים לא, אבל ניסיתי לחקות - ואללה כן
נו מה לעשות, מודה
האם אתה מתבודד? 95% מהזמן הכי לא, אבל פעם ב- אני צריכה את זה
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא!!! הייתי כל כך שונאת את עצמי... אני שונאת אנשים כמוני, אבל אוהבת את עצמי
כאילו, אני אוהבת את עצמי ואת האופי שלי, אבל אנשים שמזכירים לי את עצמי אני כל כך שונאת... זה מעוות קצת אני יודעת
יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כמו כולנו...
יש לך יומן / ז'ורנל? אבוי, לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר החלטיות
מה החוזק הכי גדול שלך? אני יודעת לעמוד על שלי
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי לוקחת מעצמי ת'פחד מדחייה
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש, ואני אוהבת את התכונה הזאת בעצמי
יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? כן, אבל זה לא משהו לפרסם באינטרנט
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בכללי, מצוינים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ זה משהו שלמדתי בתאוריה ועדיין לא הצלחתי ליישם - לא לפחד לקחת הזדמנויות באהבה
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני אוהבת את המראה הכללי שלי, הוא מגניב
פחות אוהב? משהו ספציפי? רגליים
אתה חושב שאתה נראה טוב? בדר"כ כן אבל אני כרגע מסוכסכת עם עצמי
יש לך ביטחון עצמי? כן
אתה:
מעשן? כן
על סמים? לא
קורא עיתון? ממש לא
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת? לא
מדבר עם זרים? תמיד
זה כל כך אני
יוצא לטיול בגשם? בגשם הראשון
ולעיתים רחוקות ממש גם סתם ככה
בתול? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים אין ברירה
נוהג? כן למרות שאין לי עדיין רישיון
אוהב את הקול שלך? בדיבור אני ממש אוהבת את הקול שלי, בשירה -
האם אי פעם:
פגעת בעצמך? פיזית לא אבל נפשית, מן הסתם
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מממממ כן
שחית בעירום? כן
היה לך מקרה חירום רפואי? בגיל 6 נפלתי ממתקן בגן שעש

niranat

New member
זה לא קורה לי ../images/Emo12.gif

כל כך השקעתי ועניתי על הכללללללללללל בהרחבה וזה פשוט שלח לי שמינית הודעה!!!!!!!
למות

niranat

New member
מממממ עסוקה ../images/Emo11.gif

סתם ת'אמת לא יודעת.. הראש שלי עסוק כרגע בעניינים מאוד אחרים וממש לא יוצא לי להיות במחשב הרבה, וגם אם כן אני יותר באייסיקיו וכאלה..

ירדן121

New member
הנה השאלון שלי מילאתי את כולו..!!!

רק בשבילך סבלתי את כל השאלון הזה--->אחריי הכל אני חולה על שאלונים..! האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן ,--->ירדן<--- אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:ירדן נישאר ירדן... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שון האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כןןן.... עדן.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת... רווקה? נו באמת ב-ר-ו-ר! גיל שהיית רוצה להיות: מה שאני עכשיו -14- מצבך החברתי: סבבה ,מצוין.. גובה:1.65 בערך... צבע עיניים: חום אוהב את צבע העיניים שלך? בסדר מסתדרים.. אוהב את השיער שלך? לאאאאא ואת הצבע שלו? נחמד.. צבע אהוב? כחול,סגול ,ורוד ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: אמבי.....סתם ימנית.. חיות מחמד:דג. מה העבודה שלך?לשבת במחשב וליראות אבודים! יש פירסינג? בעתיד ,אולי... קעקועים? פחח לאא... אובססיות? כןוהרבה..: נעלים ,בגדים,ורוניקה מארס,אבודים,קניון,טלויזיה מחשב ושוקולד...!!! איזה שפות אתה דובר? צ'כסלובקית...פחחח סתם: עיברית ואנגלית מה חשבתם? ציטוט מועדף / מוטו: אינעלרבאק....---מרוקאית.... האם אתה חי את הרגע? בערך מה זה אומר.? יש לך סודות? אפופת סודות מה אני יגיד לכם... אתה שונא את עצמך? לא..! האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן מכפתלי..? יש לך הרגלים רעים? אוהווהוווווו: לא ללכת לביצפר!!!!! ועוד מאאלאאאא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? וואיי רזית ...וואי גבהת!!! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?ורוניקה מארס מה הפחד הגדול ביותר שלך?תיצחקו תיצחקו אבל פרפרים זה הדבר שאני הכי שונאת ופוחדת ממנו...!!!!יודעים למה??? המכשיר ששורף חרקים נפל עליי..... אתה יודע לשיר? כןןן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לעולם לאאא. האם אתה מתבודד? כל הזמן זה הכי כיף להיות עם עצמך!! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה! אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא ניראה לי בכלל!!! יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כןןןן יש לך יומן / ז'ורנל? יומן ביצפר...התכוונתם??? מה החולשה הכי גדולה שלך? עצלנית ---->מאוד!!! מה החוזק הכי גדול שלך?שאני פצצה מהממת --->סתתתתאםםם-->שאני נאמנה..כמו לברדור .. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שיער.! אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן... יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?כןןן מאוד..!! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן אין לי על מה להתלונן... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעתתת... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העגילים באוזנים... פחות אוהב? את השיער.! אתה חושב שאתה נראה טוב? סה"כ כןןן... סבבה ביותר..!!! יש לך ביטחון עצמי? נחות ביותר...!! אתה: מעשן? באמת ניראה לכם??? על סמים? איזה שאלה ???? קורא עיתון? ביום שישי ולאישה.! מתפלל? לא... הולך לבית כנסת? ביום כיפור... מדבר עם זרים? רק אם קוראים להם בראד פיט...! יוצא לטיול בגשם? כשיורד... בתול?.......באמת???? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כןןן מה לעשות??? נוהג?שמתם לב בת כמה אני???? אוהב את הקול שלך? כןן... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כןןןן הרבה...!!! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא מה זה פה אפקט הפחד? שחית בעירום? לא!!! היה לך מקרה חירום רפואי? כןןן ניכנס לי דבק שלוש שניות לעין --- זה לא היה כיף מה אני יגיד לכם....!!! עברת ניתוח? לא שזכור לי???? ברחת מהבית? לא... חטפת מכות? בערך.... החטפת מכות למישהו? הרבה..!!!! התחילו איתך?לא יודעת היית על במה? כןןןן ישנת מחוץ לבית?ברור... חשבת על התאבדות?כןןןן הרבה ..פחחחח נו באמת...?????? נשארת ער כל הלילה? ועוד איך... לא אכלת יום שלם? כן בכיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? כן.. ישנת כל היום? כןןן הרגת מישהו? כן חילזון ...פיזרתי עליו מלח ובכיתי אחר כך שבוע.... חשבת שאתה משתגע? כןןןןןןן נישקת מישהו מאותו מין? לאאאא בגדו בך? לא!!! היה לך חלום שהתגשם? לא יודעתתת עברת על החוק?בבבבבבבאמת??? .מה אני ניראת לכם? הרגת חיה בטעות?כן נמלה ... הרגת חיה בכוונה? כן ייתוש,זבוב וכו' פגשת מישהו מפורסם? ב-א-ר-ו-ר סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? לא יודעת ........בעצם לא בחיייםםםם לא...!!! היית ברדיו / טלוויזיה? לא יודעת .... הייתה לך התמוטטות עצבים? מה זה? קפצת בנג'י? לא? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אוו כן שלוש פעמים...! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא יודעתתת.... ללאאא בקסם? ללאאא יודעתתת.. באלוהים? כןןןן בשטן? אם המציאו את המילה הזאת אז בטח יש... לא? בסנטה קלאוס? פחחחחח מה אני ?? בפיות?לא הם יפות רק לשין שלי.... במזל?כן!!!!! תסבירו את זה לאנשים שזכו בלוטו...!!! באהבה ממבט ראשון? כןןןןן..... במכשפות? לא יודעת!!! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, מה כבר יכול להיות?? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כןן בדת מאורגנת?מה זה אומר? אתה חושב שלאלוהים יש מין? שאלה קשה בחיים לא חשבתי על זה... לא יודעת... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?הופכים לרוח??? יש לך חברים הומואים / לסביות? לא שהם אמרו לי עדיין מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא יודעת? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לזרום..... לקחת מה שנותנים ולזרום עם החיים.. מה שיש יש מה שאין אין..!!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי13 שנים!!! מהפעוטון..!!! הכי מעט זמן?שנה..! הכי מצחיק? אלה... הכי מוזר? קרין הכי חכם? אין כאלו אצלי.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת....? הכי נחמד?נו די כבר קיבלתי בחילות מהשאלון הזה..!!! הזמר הכי טוב? החלטה קשה 50 סנט???? אמינם....אם אתם מקבלים גם אמנים אז בטח ששיש-סקאזי! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אחותי ,חברות... מי מקשיב לבעיות שלך? מי שבא לי לספר לו...באותו הרגע.! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאאא בחיים אפחד אבל אפחד לא מבין אותי פאקק אוףףף אבריבאדיי...!!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאאא ממש לא בבית של מי היית אחרון? מאיפה לי? האם החברים שלך מכירים אותך? כןן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאאא ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה זה משנה???. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי לא יודעת ? מקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? היו הרבה כאלה.. שצחקת עלין?לא יודעת... שהלכת איתו לקניות? אחי ששבר את הלב שלך?מאיפה ללי אין כזה.. שאכזב אותך? די עם השאלות האלה.. שגרם לך לבכות?דיי ששימח אותך?אחיין שליייייי שראית איתו סרט?עם עצמי שדיברת איתו בטלפון?אחותי... מה אתה לובש כרגע? שרוול כחול וחולצה צהובה.! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בברך..!! איזה ספר אתה קורא? שום ספר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואבת לי הבטן איזה חרא האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע?לא מה מצב הרוח שלך כרגע?ירוד ביותר...!!ואני צריכה לסדר את החדר מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? מ-פ-ג-ר-י-ם ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? לא יודעת?? אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? היית משנה את זה שבן לאדן נולד היית משנה את הרצח של יצחק רבין..הייתי משנה את זה שצריך לשלם כסף על דברים ולא אבנים שחור- סתם צבע או דרך חיים? השתי מילים פשוטות----> ס-ת-ם צבע

עונה../images/Emo27.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: לא ד'ע.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?מרוצה מהשם שלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?אממ, לעיתים רחוקות מאוד.. שם משפחה בעיקר אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יכול להיות
רווקה?יאפפ גיל שהיית רוצה להיות: 21 מצבך החברתי: מעולה גובה:1.74 צבע עיניים: דבש ירוק אוהב את צבע העיניים שלך?כן
אוהב את השיער שלך? אממ לא ממש
ואת הצבע שלו?הוא בסדר
צבע אהוב? צבע הים
ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: ימיני
חיות מחמד:אין
מה העבודה שלך? ביצפר
יש פירסינג?לא.. קעקועים?לא.. אובססיות? לא במיוחד.. אולי שירי
איזה שפות אתה דובר?ספרדית,אנגלית,עברית,וקצת ערבית
<מהביצפר> ציטוט מועדף / מוטו:תישאר איך שאתה, מי שאוהב אותך יאהב אותך כמו שאתה האם אתה חי את הרגע?לפעמים
יש לך סודות?בטחח
למי איןן
אתה שונא את עצמך?לאלא.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?בטח
הוא הורס
יש לך הרגלים רעים?תלוי מה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אתה ילד יפה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? המסע בעקבות החלום
מה הפחד הגדול ביותר שלך?סודי
אתה יודע לשיר?להקת זמר
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?כןןן
האם אתה מתבודד?חחח הכי לא, אם יום אחד אני לא יוצא מהבית אני משתגעע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אלוהים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אכן.. יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא במיוחד
יש לך יומן / ז'ורנל?כן, אבל לא משתמש במיוחד.. מה החולשה הכי גדולה שלך? פוגעים בחברים שלי
וגם שמשקרים שקר גדול
מה החוזק הכי גדול שלך?כושר דיבור, ואני בכללי חזק פיזית
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?משקפיים
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לאלאלאלא.. ממש לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?כה.. תמיד יש דבר כזה
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בינוניים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא זוכר.. למדתי הרבה
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?חח מה זה השאלות האלה
פחות אוהב?אין
אתה חושב שאתה נראה טוב? כה
יש לך ביטחון עצמי? כה
אתה: מעשן? לאלאלא, היה תקופה שנגעתי פעם פה פעם שם.. אבל עכשיו ממש לא.. על סמים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
קורא עיתון?תלוי אם יש בו על שירי
מתפלל? יש מצבים שכן הולך לבית כנסת? פעם ב... מדבר עם זרים? כה
יוצא לטיול בגשם? בארורררררררררררררר
בתול? אישי מדי
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כה
נוהג?לא.. אוהב את הקול שלך? כה
האם אי פעם: פגעת בעצמך?לאאא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כןןן חחחחחחחחחחחחחח
שחית בעירום?כה
היה לך מקרה חירום רפואי? כה
כמה.. עברת ניתוח? לא.. לפי מה שידוע לי
ברחת מהבית?רציתי, לא יצא
חטפת מכות? טחח, מישהו מסוגל להתעסק איתי
החטפת מכות למישהו?כה
המונמון
התחילו איתך?כהכה
היית על במה?כהכה
ישנת מחוץ לבית?כהכה
חשבת על התאבדות?לאלאל
נשארת ער כל הלילה?כהכה
לא אכלת יום שלם?כהה- יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט
.. ישנת כל היום?כהכה
הרגת מישהו?לאלאל
חשבת שאתה משתגע?כהכה
נישקת מישהו מאותו מין? לאאאאא איכססססססססססססססס בגדו בך? כהה
היה לך חלום שהתגשם? בקרוב
עברת על החוק?כה נראה לי
הרגת חיה בטעות?לאאאאאאאאאאאאאאאאא,
הרגת חיה בכוונה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
פגשת מישהו מפורסם?בטחח
מלאאאאאא
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?חחחחחח כה.. גנבת משהו?כה
היית ברדיו / טלוויזיה? לא נראה לי.. הייתה לך התמוטטות עצבים?לא נראה לי.. קפצת בנג'י? לא.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא יודע
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כהה
בקסם?יש כאלה שכן ויש כאלה שלא.. באלוהים? בטחחח, כפרעליווווווו בשטן?כה..... בסנטה קלאוס?לא
בפיות?אממ, לא יודע.. במזל?כה
באהבה ממבט ראשון?אממ, כן.. במכשפות? כה
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אכן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?אכן
בדת מאורגנת?מ'זה
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, גם אין לו דמות לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גן עדן/גיהינום יש לך חברים הומואים / לסביות?נראה לי שכן.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?האינטרנט
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?תיהיה אתה עצמך
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?להיזכר בדברים מצחיקים שקרו לי בעבר מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?רזזז
הכי מעט זמן?שי
הכי מצחיק?הוד, הצחוק שלו קורע
הכי מוזר?שניר
הכי חכם? מאיר
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליה? אוריאןן
היא עברה לגור בת"א הכי נחמד?שגבבבבבב
הזמר הכי טוב?אני
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? הרבה הרבה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?דניאלייייי
ידידה טופה שלי
מי מקשיב לבעיות שלך? אין, אני שומר בפנים ת'אמת.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? יש כאלה שכן, ויש כאלה של.א.. האם

L U Z I A

New member
בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
אני מיוחדת
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דנה
לא סתם, אני מקווה ש.. שיקראו לי דניאל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם מישו שקוראים לו נועה.
למה דווקא דנה למה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום!
רווקה? וגאה בבזה
גיל שהיית רוצה להיות: מצד אחד גיל 6 מצד שני גיל 15, מצד שלישי צריך להיות מרוצה איפה שאתה
מצבך החברתי: הכל טוב
גובה: שאלה טובה
צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור
אוהב את צבע העיניים שלך? אה-הא
אוהב את השיער שלך? בטחח
ואת הצבע שלו? יאפפ
צבע אהוב? תכלת
וגם קצת כתום וירוק ואדום גם וורושד קצת
ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: ימנית
חיות מחמד: בקרוב כלב
(זתומרת בחלומות שלי) מה העבודה שלך? ללמוד בכיתה ז' יש פירסינג? עגילים באוזניים
קעקועים? לא
אובססיות? כריות (קורנפלקס
) איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, ערבית, ספרדית (בהתלהבות
) ציטוט מועדף / מוטו: חייה ותן לחיות
האם אתה חי את הרגע? מנסה
יש לך סודות? יותר מידי
אתה שונא את עצמך? מה פתאוםם
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן, במיוחד כשהוא קטן ועגול יש לך הרגלים רעים? אולי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיינים יפות
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? הסרט של דנה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? הפחד מהפחד
אה, וגם מוות
אתה יודע לשיר? רק במקלחת- כשהדלת אטומה לרעשים
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא
מה אני משומעממת?
האם אתה מתבודד? לא
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות בריאה ומאושרת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? הא?
יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? את החצ'קון הענק שיש לי על הפרצוף. סתם
את הברכיים שלי
יש לך יומן? יומן זה לפקאצות
מה החולשה הכי גדולה שלך? נו עזבו אותי משטויות מה החוזק הכי גדול שלך? נו תעזבו אני אומרת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אאאאאאאא
כן ולא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? יאבהה איזה שאלון מחרפןןן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כןןןןן אאאאאאאא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אוי יש עוד מלאאא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אאאאאאאא פחות אוהב? אוווווווווו אתה חושב שאתה נראה טוב? כן
יש לך ביטחון עצמי? כן
אתה: מעשן? לא
על סמים? לא
קורא עיתון? לא
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת? לא
מדבר עם זרים? לא
יוצא לטיול בגשם? כן
בתול? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש לי ברירה
נוהג? עוד לא
אוהב את הקול שלך? לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כשהייתי בת 4, כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לוידעת
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לוזוכרת
עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית? לא
חטפת מכות? לא
החטפת מכות למישהו? בטח
תחילו איתך? עוד לא
היית על במה? בטח ישנת מחוץ לבית? בטח חשבת על התאבדות? לא
טוב לא לחיות
נשארת ער כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? עוד לא
אולי השנה
דיברת בטלפון כל הלילה? אני לא עד כדי כך משועממת
ישנת כל היום? לוידעת
הרגת מישהו? מה נראה לכם? חשבת שאתה משתגע?
? נישקת מישהו מאותו מין? בלחי
בגדו בך? לא
היה לך חלום שהתגשם? לוזוכרת
עברת על החוק? לא
הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן פגשת מישהו מפורסם? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי גנבת משהו? לא היית ברדיו / טלוויזיה? עוד לא
הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? עוד לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אה-הא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא כ"כ באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? קצת בפיות? לא כ"כ במזל? קצת באהבה ממבט ראשון? אולי במכשפות? לא כ"כ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לוידעת מה איתכם, אבל אני הולכת לגן-עדן
יש לך חברים הומואים / לסביות? לא
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אבא ואמא
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני גם זוכרת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לוידעת נו מי החבר שאתה מכיר ה

L U Z I A

New member
אני לא מוותרת! ../images/Emo15.gif

**מוסיפה את החלק החסר**
מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חבר ילדות שאני מכירה מגיל 0
מעט זמן? ילדה חדשה שהגיעה לבצפר השנה
הכי מצחיק? חברה הכי טובה שלי הכי מוזר? ילד מפחיד מהשכבה הכי חכם? אח שלי הגאון
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אח שלי הגדול הכי נחמד? חברה שלי הזמר הכי טוב? מלא
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? לא מדברת כ"כ הרבה אונליין... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה הכי טובה שלי
מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שרוצה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא
בבית של מי היית אחרון? בבית של חברה של אח שלי האם החברים שלך מכירים אותך? לא, הם סתם חברים שלי שיודעים עלי הכל בערך
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? טוב לי ככה
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? בטח
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני לא הורגת אנשים. רק מענה
שצחקת עליו? ילד דפוק אחד שהלכת איתו לקניות? חברה של אח שלי
ששבר את הלב שלך? ידיד הכי טוב שלי
שאכזב אותך? ידיד אחר הכי טוב שלי שגרם לך לבכות? עוד ידיד
ששימח אותך? חברה הכי טובה שלי
שראית איתו סרט? חברה של אח שלי
שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת -*
איזה ספר אתה קורא? המצפן הזהוב
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא משו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה שומע מוזיקה כרגע? אופקורס מה מצב הרוח שלך כרגע? לא משו מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? הא?
ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? אני גם זוכרת
אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? לוידעת...
שחור- סתם צבע או דרך חיים? שחור זה סתם צבע לדרך חיים

עונההה אימאאלה איזה אורך:|

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?השם האמצעי אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:יובל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?עם חברה שלי קרן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?קצת אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא! רווקה?יאפ גיל שהיית רוצה להיות:8 ו30 חח מצבך החברתי:אחלה לא פקאצה ולא חננה גובה:1.65 צבע עיניים:חום דבש אוהב את צבע העיניים שלך?כן מחבבת..רגיל אוהב את השיער שלך?כן מאוד! ואת הצבע שלו?חום דבש..אוהבת צבע אהוב?תכלת סגול וכתום פפאיה ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:שמאלית חיות מחמד:אוגרת מה העבודה שלך?בייביסיטר לעיתים רחוקות.. יש פירסינג?שתי חורים באוזן ימין וחור אחד באוזן שמאל..לא פירסינג.. קעקועים?אין אובססיות?אין איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית וספרדית ציטוט מועדף / מוטו:לא עולה לע כרגע האם אתה חי את הרגע?ככה לא ממש יש לך סודות?קצת אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?קצת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חכמה ויפה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?"חיים שכאלה" מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות וג'וקים ועכברים וחיות לא רצויות אתה יודע לשיר?אממ די האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?חח לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחברים ובית ספר אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מפחיד?לא נראה לי יש לך יומן / ז'ורנל?יומן סודי יש לי אבל אני כותבת בו לעיתים רחוקות מה החולשה הכי גדולה שלך?עוני ולהיזכר בילדות כי אני צתחילה לבכות..לא בגלל שהיה לי רע היה לי ממש טוב..עזבו אני די מתוסבכת מה החוזק הכי גדול שלך?אממ המשפחה והחברים שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?יותר ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא בכלל לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?תמיד לדאוג למשפחה ולחברים שלך כי אחרת תאבד אותם..בעצם לא אבל לא משנה..חח מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?חח לא יודעת.. פחות אוהב?את הציפורניים בידיים וברגליים שלי אתה חושב שאתה נראה טוב?כן.. יש לך ביטחון עצמי?יש אבל צריכה יותר.. אתה: מעשן?לא איכס היום הרחתי שוב מישהו מעשן זה פשוט נורא
על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?רק אחרי יום כיפור מדבר עם זרים?לא כל כך יוצא לטיול בגשם?כןן בתול?כן אני בת 13.5 מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לפעמים כי זה לא מנומס..חח נוהג?כן סתםם לא.. יבוא ההמשך

-המשך-

אוהב את הקול שלך?כן הוא דווקא בסדר.. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?ממ אולי קצת שחית בעירום?חח לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא..אולי שנפתח לי הסנטר 3 פעמים והמצח פעם אחת.. עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?אצל חברות חשבת על התאבדות?לא חס וחסה נשארת ער כל הלילה?כן היה לי ולאחותי ג'ט-לג לא אכלת יום שלם?לא אני לא מסוגלת דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?ברור כל יום..סתם סתם חשבת שאתה משתגע?אממ אולי נישקת מישהו מאותו מין?לאא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?גנבתי מחק ואז חמצוץ..הידרדרתי.. הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?כן הרגשתי המון נמלים ויתושים פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כן אמרתי מחק וחמצוץ היית ברדיו / טלוויזיה?בשניהם הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא אימאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא..בעצם אולי.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לפעמים בקסם?לפעמים באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?חח לא בפיות?פעם..בעצם כן אני אוהבת להאמין בזה.. במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן אבל אף פעם לא יצא לי שראיתי כוכב נופל חוץ מפעם אחת באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?חח כן בדת מאורגנת?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?האבן..איים אין האבן יש לך חברים הומואים / לסביות?לא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?הא? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמא וחברה שלי הכי מעט זמן?אממ 2 חברות שלי משנה שעברה הכי מצחיק?ילד מהכיתה שלי הכי מוזר?אממ עוד ילדה מהכיתה שלי הכי חכם?אני סתםם איינשטיין? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?חברות שלי מחו"ל ושתיים מהארץ הכי נחמד?החברות שלי? הזמר הכי טוב?עברי לידר עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין?אמא וחברה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אני לא מדברת הרבה בטלפון.. מי מקשיב לבעיות שלך?אמא המשך יבוא

-המשך2-

האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אמא ואלוהים וסבי וסבתי שנפטרו.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן?! האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?אממ לא ממש אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?קצת הרבה לא נעים אבל זו הייתה חברה טובה שלי אבל כמובן שלא באמת רציתי להרוג פשוט כעסתי עליה.. שצחקת עליו?אוי ילד חננה מהכיתה שלי שהלכת איתו לקניות?לא זוכרת ששבר את הלב שלך?חברה שלי שאכזב אותך?חברה שלי שגרם לך לבכות?חברה שלי ששימח אותך?אמא שראית איתו סרט?שתי חברותיי שדיברת איתו בטלפון?חברה אחרת שלי מה אתה לובש כרגע?גופיה ורודה ומכנס קצר תכלת אבל הולכת להחליף לפיג'מה מעפנה.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ברגל שנוגעת ביד ימין שאני כותבת.. איזה ספר אתה קורא?"אלכס לרנר,דפי ואני"וגם "מבחן-קבלה"שאני מסיימת עוד כמה דפים ספר ממש ממש יפה.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עצובה[בגלל העניים],שמחה[כי תרמנו 3 ארוחות],מאוהבת[אני לא צריכה להסביר למה],מאושרת[כי דיברתי עם חברה שלי רחוקה אחרי איזה 4 שנים] ולא יודעת.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע?לא מה מצב הרוח שלך כרגע?סבבה מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי?מציק כזה ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך?"תמיד תישארי הקטנה שלי"..חח אין לי מושג אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה?הייתי משנה את זה שסבתי וסבי מתו אבל זה לא אני עשיתי חס וחלילה אז אני לא יכולה לעשות שום דבר.. שחור- סתם צבע או דרך חיים?חח דרך חיים.. אווו סיימתיייייייייייי

משעמם1.

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא ממש. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך:לא יודעת, הייתי רוצה 'רועי'. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?מעין. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?אכן. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא. רווקה?למזלי. גיל שהיית רוצה להיות:14. מצבך החברתי:אני מושימקובלת. או שלא. מה זה מצב חברתי?. גובה:שקט. צבע עיניים:כחול אוהב את צבע העיניים שלך?אכן אוהב את השיער שלך? אכן ואת הצבע שלו?אכן צבע אהוב?כחול ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]:שמאלית חיות מחמד:כלב מה העבודה שלך?מלצרית יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?הילית איזה שפות אתה דובר?אנגלית עברית רומנית ערבית קצת ציטוט מועדף / מוטו:בשביל זה יש לי חתימה למטה
האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?נצטט איזה ערס -'בואנה, איזה עיניים מדהימות אמא שלך עשתה לך'
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?'שינויים' מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות אתה יודע לשיר?כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?האנשים סביבים והכלב שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא לפה יש לך יומן / ז'ורנל?כה מה החולשה הכי גדולה שלך?הילית
מה החוזק הכי גדול שלך?לאדעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?מראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?
ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?15 שנים מתוכם, כן :] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אנשים תמיד יבגדו בך, השאלה מתי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים פחות אוהב?גוף
אתה חושב שאתה נראה טוב?לא ממש יש לך ביטחון עצמי?לא אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן יוצא לטיול בגשם?ברור
בתול?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?אני לא שונאת אנשים. נוהג?כן אוהב את הקול שלך?לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך?כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כה שחית בעירום?כה היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?כה ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כה היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות?כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כה נישקת מישהו מאותו מין?כה בגדו בך?כה היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?לא הרגת חיה בטעות?כה הרגת חיה בכוונה?כה פגשת מישהו מפורסם?כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כה גנבת משהו?כה היית ברדיו / טלוויזיה?כה הייתה לך התמוטטות עצבים?כה קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא ראיתי מעולם באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן, אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אנחנו נעלמים אט אט יש לך חברים הומואים / לסביות?לא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לקחת ללב כל דבר. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לאדעת מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מעין, מטרום חובה
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד?
הזמר הכי טוב?בן ארצי עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין?לאדעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חברות מי מקשיב לבעיות שלך?
טוב אין לי כוח.

אני.........

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אפחד מהם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם המשפחה.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אמממ לא רווקה? כן גיל שהיית רוצה להיות: מצבך החברתי: באמצע.... גובה: 1.68 צבע עיניים: חום אוהב את צבע העיניים שלך? כן אוהב את השיער שלך? כן ואת הצבע שלו? מה? צבע אהוב? ורוד ימני/ שמאלי / אמבידקסטרוס [משתמש בשתי הידיים בצורה שווה]: ימנית חיות מחמד: אין... מה העבודה שלך? אסיסטנטית(עוזרת למורה-במקרה שלי בבלט של הקטנות) יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לריקוד איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית (לא משהו מיוחד..) ציטוט מועדף / מוטו: לחלום את הריקוד ולרקוד את החלום האם אתה חי את הרגע? ברור....חיים רק פעם אחת יש לך סודות? אולי... אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אממממ....לא חושבת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני רוקדת כמו פרימה בלרינה (הלוואי) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? dance מה הפחד הגדול ביותר שלך? חרקים ושאר יצורים לא חברותיים אתה יודע לשיר? ממש אבל ממש לא! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא...אני מי שאני ולמי יש בעיה.... האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אמממ תנו חלי לחשוב...ל-ר-ק-ו-ד אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מותניים יש לך יומן / ז'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חולשה לרקדנים!!! אארררררררר מה החוזק הכי גדול שלך? רגליים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שוב מותניים... אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי באיזה סיטיואצות יש משהו שאתה מתחרט שעשית / לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן...חוץ מהיום הארור שנקעתי את הרגל מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לנצל כל רגע אחרת יהיה מאוחר מדי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? רגליים פחות אוהב? שוב השאלה הזאת?? אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן אתה: מעשן? ממש לא על סמים? ממש ממש ממש לא קורא עיתון? יום שישי מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא יוצא לטיול בגשם? ברור בתול? כן (אני כולה בת 15...) מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן... נוהג? לא אוהב את הקול שלך? לא כל כך האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? אולי... התחילו איתך? כן היית על במה? ברור...החיים שלי זה על הבמה!! ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? אמממ....כמעט כל הלילה ישנת כל היום? אני לא טיפוס שישן הרבה הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע? כן... נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? אממממממ...........אולי היה לך חלום שהתגשם? כן,ומקווה שזה ימשיך ככה עברת על החוק? לא הרגת חיה בטעות? ממש לא הרגת חיה בכוונה? ממש לא פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי...אבל זה היה בטעות אופססס... גנבת משהו? לא היית ברדיו / טלוויזיה? בטלוויזיה...4 פעמים בערוץ הילדים(אומר?) הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...זה קורה כל 2 לילות האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא בפיות? כןןן.... I DO BELIVE IN FARIES! (לא בטוחה שכתבתי נכון) במזל? כן... באהבה ממבט ראשון? כן...זה קרה לי כבר במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן שמגיע לנו.... יש לך חברים הומואים / לסביות? אמממ כן.....אחד -הומו כפרה עליו!!! מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? החברה הכי טובה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו הרבר כבר לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יש הרבה הכי מעט זמן? שיילי הבובה... הכי מצחיק? נתיב הכי מוזר? עידן הכי חכם? שרון שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אסף... הכי נחמד? אסף... הזמר הכי טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און - ליין? ג'דה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מעיינו'ש-החברה הכי טובה מי מקשיב לבעיות שלך? מעיינו'ש האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא...לוקח לאנשים זמן לרכוש אצלי אמון בבית של מי היית אחרון? אצלי...אתמול...עם עוד 6 חברים האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא חייב.... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מקווה... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את האח הקרציה שלי שצחקת עלין? עידן שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא היה שאכזב אותך? תמיר שגרם לך לבכות? לא היה ששימח אותך? מעיין שראית איתו סרט? מעיין שדיברת איתו בטלפון? ג'דה מה אתה לובש כרגע? גרביון,בגד גוף חדש(סגול שזיף) ומכנסון קצר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל(כואב לי מהפוינט..) איזה ספר אתה קורא? כרגע אף ספר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מעולה!! מילה אחת מספיקה לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? גלו'ש האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה שומע מוזיקה כרגע? לא מה מצב הרוח שלך כרגע? בסדר מה אתה מרגיש כשאנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי? מעצבן אותי קצת ומה הם המילים הכי יפות שאי פעם אמרו לך? שאוהבים אותי...גררר אם הייתה לכם הזדמנות לשנות משהו שקרה בעבר, מה הייתם משנים, ולמה? לא הייתי משנה כלום...כל בעיה מלמדת אותי שלא לחזור עליה... שחור- סתם צבע או דרך חיים? סתם צבע....

למעלה