נוכחות ספטמבר-סתיו

Limbonic Art

New member
../images/Emo75.gifנוכחות ספטמבר-סתיו../images/Emo74.gif

הקיץ אט אט מסתיים לו, חשים כבר את אווירת הסתיו, את הלילות ההולכים ונעשים קרירים ,נעימים יותר ... טוב, לפחות מבחינתי זה ככה
ולהלן השאלות לחודש זה: 1. שם/כינוי: 2. גיל: 3. תחביבים: 4. תעסוקה: 5. סיכום הקיץ מבחינתך: 6. סיכום החודש האחרון: 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: 8. חידושי החודש: 9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? 10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: 12. למה מאזינים כעת? 13. מסר: שיהיה לכולנו סופשבוע מעולה וחודש מקסים בקרוב

gabriel1349

New member
כאן!

1. שם/כינוי:סרגי (חוזר למקורות
) 2. גיל: עוד מעט 30 3. תחביבים: ציור, פיסול, טיולים (בעיקר בחו"ל) , תשבצים
, לעזור, מוזיקה , שיחות ארוכות וכו' 4. תעסוקה:מקשיב ומטפל בצרות של אנשים
5. סיכום הקיץ מבחינתך: הדבר הכי טוב שיכול לבוא עכשיו לאחר 3 חודשים דביקים. 6. סיכום החודש האחרון: רגיל והסתיים מגניב עם ההופעה אתמול, אמנם לא נשארתי עד הסוף אבל היה מדהים ומרגש
7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: דראקוניאן אתמול. 8. חידושי החודש: נראה לי אני ואת הולכים להתחתן או משהו כזה
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? מלבד הנזכר שורה מעלה- לא
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: לשמחתי, לא היה כזה בכלל לאחרונה
11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: את, החתולה בבית , מוזיקה , עבודה וכמובן ההופעה אתמול
12. למה מאזינים כעת?Daylight Misery-DRACONIAN (ייקח זמן להגמל מהם בקרוב
) 13. מסר: לילה טוב וחודש נעים לכולם!

Grom18

New member
אז כאילו מזל טוב וזה או שזה בצחוק?../images/Emo13.gif

Limbonic Art

New member
לא מבינה אותך../images/Emo13.gif

שילמת 180 שקל.. למה לא להשאר כבר עד הסוף? היית תופס אותי או איזו חבורה של רוסים שגם נשארו עד מאוחר וחיכו לאוטובוס

Tristitia

New member
פה../images/Emo13.gif

1. שם/כינוי: מיכל 2. גיל:27 3. תחביבים: מוזיקה, יציאות עם חברים/ות נחמדות, אוכל
, ספרים וזה כל מה שעלה לי לראש בשנייה אחת, אבל בטח יש עוד ואני זקנה מידי בכדי לזכור הכל
4. תעסוקה: מעין פקידה 5. סיכום הקיץ מבחינתך: נורא ואיום
6. סיכום החודש האחרון: נחמד . לא יותר מזה. 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: שלא היה בדיוק משהו שלילי
8. חידושי החודש: אממ אין
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? לא
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: לא היה כזה לשם שינוי 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: לראות שאנחנו כבר ספטמבר
12. למה מאזינים כעת? Symphony In Moonlight And Night-Limbonic Art 13. מסר: -

Grom18

New member
הנני כאן

1. שם/כינוי: כינוי כולם רואים לא?
2. גיל: 18 3. תחביבים: מוזיקה (כל עוד היא לא אלקטרונית), לקרוא, אינטרנט, מספר קטן מאוד של בתי קפה נחמדים , להסתובב עד סף כאבי רגלים, ועוד כל מיני דברים לא מיוחדים במיוחד אבל נעימים לי לפחות
4. תעסוקה: עוד מעט חיילת
5. סיכום הקיץ מבחינתך: נוראי ביותר
6. סיכום החודש האחרון: בסדר, רק לא מרגישה שהפקתי ממנו את המיטב. 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: טוב, גם אני הייתי בהופעה, רק שאני נמוכה והייתי יחסית בסוף ולא ראיתי כל כך
ופגשתי את גבריאל מהפורום , במקרה יצא לנו לדבר על כל מיני נושאים וזה היה מוזר כזה
8. חידושי החודש: קשת לשיער נחשב? 9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? לא 10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: הכל סביר לאחרונה
11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: ההופעה אתמול- היה אדיר! 12. למה מאזינים כעת?To The Dreams -Saturnus 7 13. מסר: חיים פעם אחת ,אז חיו את החיים איך שגורם לכם אושר (קיצ'י עיזבו לילה
)

Grom18

New member
אני לא כל כך ראיתי בהתחלה

אבל מה שראיתי היה מספיק
גבריאל עמד על כיסא ואח"כ אמר לי לעלות במקומו כי הוא רואה גם בלי
אפשר להגיד שבזכותו ראיתי די הרבה, לבד בחיים לא הייתי עולה על כיסאות
היה מדהים - משהו שלא אשכח בחיים! ועמדנו די בסוף אפשר לומר, כי נכנסנו טיפה אחרי שהתחיל החימום ודיברנו בחוץ- זה היה כזה מצחיק לפגוש אותו לא ידעתי איך הוא נראה בכלל ובכל זאת מרוב דיבורים התחלנו לדבר על הפורום והבנו מי זה מי
.

Xylophone

New member
ושכחתי להגיד

אנחנו עמדנו ממש בהתחלה והיה די דביק חם וצפוף
וגם לא ראיתי מספיק לטעמי כול הבנים- עמודי חשמל מזיעים בגובה של 2 מטר אבל כול היצורים החליטו לעלות על הרמקולים שיראו אותם יותר טוב
רק שאני לא מבינה למה
וראינו יותר את הגיטרה של כריס שהוא טרח להרים מאשר את כריס וגם שרו חנוכה חנוכה חג יפה כול כך
היה הזוי

gabriel1349

New member
צפוף ודביק?../images/Emo2.gif

אני מבין שבהתחלה (כלומר איפה שעמדתם) היה יותר צפוף , אבל צפוף ודביק ממש זה רק באבארבי המקום הזה היה מספיק גדול למרות הכל
ולראות , כן הבמה הייתה נמוכה אז אני מבין על מה את מדברת
כבר מעריצים צילמו כמה תמונות- אני מביא מזכרת חנוכיה זמרת וכריסטופר

Limbonic Art

New member
וואלה

פעם הבאה שייצא הופעה באחד הביתנים האלה אני מביאה כיסא מהבית נראה לי
המקום גרוע להופעות, במה נמוכה מאוד , חוץ מזה האקוסטיקה במקום לא משהו (שזה עוד מילא, אפשר להבליג) טוב, דחיפות היו, אבל אפשר לומר שהקהל היה יחסית בסדר בהמשך במיוחד שחלק הלכו הבייתה
והנה סיכום ההופעה מבחינתי: הסאונד לא היה נקי כל הזמן שמעתי מעין "הווו" (משהו עמום מרגיז). אבל השיא של הסאונד הנוראי ,למזלנו ,היה דווקא בהתחלה בחימום שגם ככה היה מלא בסים ולעומת זאת גיטרות בקושי שמעו (צריך להגיד תודה אולי?), סולואים נשמעו כציפצופים (זה כבר היה מאוד מעצבן גם בלי זה !) לא הבינו כלום ממה שהזמרת הפוסטמה שרה. בשיר האחרון שלהם פתאום הגיע איזה כלב נובח שאותו דווקא שמעו מצוין לצערי הרב
- כל השירים נשמעו לי בדיוק אותו הדבר והנורא שזה היה ארוך מידי! בדראקוניאן הסאונד אמנם השתפר מאוד , אבל עדיין לא שמעו כל כך את הזמרת ולא תמיד את הזמר , אבל המילים היו אצלי בראש והצלחתי לעקוב ולהתרגש מהמוזיקה האיטית הקודרת
לצערי, גם את הקלידים לא שמעו מי יודע מה לאורך כל המופע. ת'ריון - הסאונד כנראה הגיע למקסימום שאפשר להפיק מהמקום הזה , הסולן (המכוער מבנהם, נו זה מקינג דאימונד
) היה סופר היפראקטיבי שאפילו אדם בדיכאון הוא יכל להקים מהרגליים ולזוז! את הסולן השני שמחתי לראות , אם כי אני מכירה אותו מלהקה אחרת (Candlemass)
ניגן לא רע בכלל בגיטרה האקוסטית והשירה הנקייה שלו כרגיל הייתה טובה מאוד, לזמרת האמריקאית האורחת שלהם (שכחתי את שמה שהציגו אותה) היה קול מדהים וגבוה! גם לשנייה היה קול טוב , אם כי את השנייה בקושי ראיתי וגם שמעו פחות טוב (בקטעים שהן שרו יחד זה היה מדהים!) הסיום הסופי עם השיר ת'ור של מנאוור הייתה בחירה מעולה
וזהו... מתי הם חוזרים?

gabriel1349

New member
כל מילה , ממש כל מילה שלך

אני מסכים , ממש כתבת את כל מה שהציק לי בהופעה והמקום בכלל ואת כל מה שנהנתי ממנו

Xylophone

New member
באמת לא היה לי מושג

מה היה השיר האחרון שהם שרו. עכשיו הבהרת לי את הנקודה. למרות שאין לי מושג מי אלה מנאוור

Limbonic Art

New member
Rise of Sodom & Gommorahhhhh

1. שם/כינוי: ליאורה 2. גיל: 25 3. תחביבים: אהבת חתולים, ציור, תרגום שירים בזמן פנוי, לאחרונה "מתלמדת" ומתעניינת במתילוגיות הזויות למדי(הנורדית הרבה יותר הזויה מהיוונית והרומית ביחד
) , מתחילה ללמוד גיטרה ועל ההתחלה הלך לא רע (חוש מוזיקאלי אה?
),מוזיקה בכלל גם לשמוע גם לנגן בעצמי, לעזור ולהקשיב, חוף ים בלילות, טיולים ליליים, חו"ל (מרבית הארצות באירופה מדהימות בעיניי) , יוטבתה!!! ועוד המון דברים
4. תעסוקה: עובדת לילה בתור סורקת עיתונים - אטראקציה אל תשאלו ... 5. סיכום הקיץ מבחינתך: חם 6. סיכום החודש האחרון: מדהים רק לקראת הסוף לחוץ בגלל העבודה . 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: ההופעה
רק שהיצור מת'ריון תקוע לי בראש הפרצוף שלו
8. חידושי החודש: שמלה- רק חבל שנזכרה לבוא היום עם הדואר ולא יום לפני
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? עוד הופעה.. מופרעת הפעם
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: לא הייתי עצובה בכלל לאחרונה
11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: אני שמחה מידי על אתמול שקשה לי להיות כרגע קשובה לאחרים ככה שבאמת שום דבר לא מפריע לי
אפילו החימום המזעזע כבר נשכח ממני . דראקוניאן גרמו לי לרעד לצמרמורת ב-CRY OF SILENCE ו- DAYLIGHT MISERY החזקתי את עצמי ובכל זאת ברחו כמה דמעות
ת'ריון כתמיד נתנו שואו בין הטובים שנתקלתי בחיי ! חוויה של פעם בחיים, רק חבל שהסאונד לא היה משהו
לא נורא
12. למה מאזינים כעת? כלום לשם שינוי... 13. מסר: הבמה שלכם

korpiklaani

New member
מי סנואוי? ../images/Emo123.gif

כן אני זוכר שהוא יצור מהוואקן
והוא Snowy Shaw לא מאטס לבן או איך שלא יקראו לזה שעזב אותם

למעלה