אני כאן ../images/Emo13.gif
1. שם/כינוי: גאיה. 2. גיל: 17. 3. תחביבים: נגינה, שירה, קריאה ונוסטלגיה [תתפלאו, זה יכול להיות תחביב של ממש]. 4. תעסוקה: תלמידת תיכון
[אפילו שנשארה לי רק עוד שנה אחת. ^^] 5. סיכום הקיץ מבחינתך: הספקתי את מה שרציתי, ואני לא צריכה יותר מזה. 6. סיכום החודש האחרון: סגירת קצוות. 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: מערכת השעות שלי בלימודים. זה מדהים איך דבר קטן כמו זה יכול לשפר את מצב הרוח. אה, ואני נכנסת השנה לשיעורי תושב"ע, אפילו שלא הגברתי את המקצוע. אני נורא גאה בעצמי בזה שהחלטתי משהו, שהוא לא חובה, ואני באמת פועלת לפיו ונכנסת חמש שעות בשבוע לשיעורים שלא במערכת שלי. 8. חידושי החודש: חוזרים ללימודים. 9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? לא יותר מידי. 10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: הציון במת' של מועד ב' >___< אין לי כוח לגשת ~שוב~ לשאלון המטופש הזה, בחיי. 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: הציון בפיסיקה
קיוויתי שאקבל מעל ל-80, כי די דפקתי את הבחינה, ובסוף קיבלתי 88! [שזה 94 סופי. ^^] 12. למה מאזינים כעת? לתקתוק המקלדת, רעש המזגן של אחותי ות"א מחוץ לחלון. 13. מסר: אל תסתכל על הפסנתרן, תסתכל לו על הידיים. [שיעור פסנתר, כוורת.]