נוכחות ספטמבר-סתיו

Xylophone

New member
האמת,

עד עכשיו אין לי מושג איך מאטס לאבן נראה
רק יודעת ואוהבת את איך שהוא נשמע יש כול כך הרבה מהם בתריון שלא יודעים מי זה מי מישהו מתנדב לשים תמונה שלו? או שאני יחפש לבד בגוגל

Xylophone

New member
יופי תודה

גם אני הייתי עכשיו בחיפושים וגוגל מצא לי את כול חברי תריון
נראה פשוט לעומת SNAWY SHAW טוב... כול אחד יראה פשוט בהשוואה אליו

Limbonic Art

New member
כמו שזה נשמע סריקת עיתונים../images/Emo6.gif

וכשהם צריכים עובדים הם דואגים להפציץ את העיתון בחיפוש אחר עובדים. זה ביפעת תקשורת לא רחוק מבית מעריב ועזראלי.

queen helen

New member
הרייני

1. שם/כינוי: נועה 2. גיל: 28 3. תחביבים: לא השתנו הרבה מהחודש שעבר - קריאה, שינה, אוכל, לימוד סינית, מוזיקה, פנטזיות על טיולים...
בטח יש עוד כמה ששכחתי 4. תעסוקה: יש 5. סיכום הקיץ מבחינתך: פחות חם ממה שזכרתי קייצים בת"א, ולא היו יתושים. בכל מקרה אני משתוקקת שיסתיים כבר 6. סיכום החודש האחרון: טס לו, בלי שיקרה שום דבר מלהיב 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: התחלתי להתנדב איפהשהו, אני מקווה להצליח להתמיד 8. חידושי החודש: סנדלים, במקום שני זוגות שנקרעו 9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? הרבה חתונות. 10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: סוף סוך הבנתי מה הגורם לדכדוך הכללי שיש לי בחודשים האחרונים 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: חבר טוב חזר מחו"ל 12. למה מאזינים כעת? NIN, מנסה להחליט אם ללכת להופעה השבוע או לא. 13. מסר: Embrace the geek in yourself, life is too short to be cool - SM

korpiklaani

New member
אמממ..

כנראה ביטלו
או שלא הבנתי נכון שהם אמורים להיות המחממים והיה להם הופעה נפרדת... העיקר נהנת גם בלעדיהם

queen helen

New member
כנראה שהם היו קודם.

הרבה קודם!!!
גם המופע המרכזי התחיל רבע שעה לפני הזמן המיועד! הכצעקתה???

Xylophone

New member
הו יא!

1. שם/כינוי: מרינה 2. גיל: 20 3. תחביבים: מוזיקה, כתיבה בזמן האחרון, כול מה שקשור לעולם הפנטזיה, לדמיין שאני לא גרה בישראל (כן, זה תחביב בשבילי
) 4. תעסוקה: עד היום להתבטל. בקרוב הולכת לעבוד- לקפל בגדים בזארה הו יא!
5. סיכום הקיץ מבחינתך: חם אבל כיף כי טיילנו המון ביחד
6. סיכום החודש האחרון: חםםםםםםםםםםםםםם גיהנום
7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: ההופעה
. רק כשהגעתי הביתה וישנתי הבנתי שדי נהנתי ממנה 8. חידושי החודש: כרטיס להופעה
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? עבודה
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: זה לא לפה 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: ההופעה 12. למה מאזינים כעת? למאוורר כמובן. אבל לפני זה להמון תריון ודראקוניין בגלל ההופעה
13. מסר: אמממממממממממממממ לא יודעת

korpiklaani

New member
הו לה לה

1. שם/כינוי: שרון 2. גיל: 27 3. תחביבים: מוזיקה, גיטרות, הופעות, אוכל, בעלי חיים מסוגים שונים, לטייל בגשם
,אינטרנט וכל מה שאני עושה שיש לי זמן פנוי <חבל שאין הרבה כאלה> 4. תעסוקה:מחשבים 5. סיכום הקיץ מבחינתך:שישרף- הרג אותי כבר! 6. סיכום החודש האחרון:חביב , רק לא היה משהו מעניין ומיוחד יוצא דופן. 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: להרגיז שכן דפוק שלי
8. חידושי החודש: דיסקים
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? מייהם בסוף החודש?
הרבה פוגו
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות:לא היה כזה 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: אני תמיד שמח
12. למה מאזינים כעת? view from nihil-MAYHEM 13. מסר: -------

lili0123

New member
היי הנוכחחות שלי..../images/Emo66.gif

ולהלן השאלות לחודש זה: 1. שם/כינוי: 2. גיל:25
3. תחביבים:מוסיקה אינטרנט וטיולים בעולם אה וגם ציור בישול וקריאה
4. תעסוקה:מזכירות בכירה
5. סיכום הקיץ מבחינתך: היה חם רטוב וטוב!
6. סיכום החודש האחרון: קשה לחזור לשיגרה מהחופש הגדול שלי..
7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: טיול לחודש לתאילנד בורמה ולאוס
8. חידושי החודש: נכנסתי לפורום המקסים הזה
9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? מתחילה ללמוד יעוץ מס
10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: חבר טוב שלי חלה בסרטן..
11. דבר מה שגרם לכם לשמחה:החיים יפים!
12. למה מאזינים כעת? יהודה פוליקר
13. מסר: חיה ותן לחיות
!

אני כאן ../images/Emo13.gif

1. שם/כינוי: גאיה. 2. גיל: 17. 3. תחביבים: נגינה, שירה, קריאה ונוסטלגיה [תתפלאו, זה יכול להיות תחביב של ממש]. 4. תעסוקה: תלמידת תיכון
[אפילו שנשארה לי רק עוד שנה אחת. ^^] 5. סיכום הקיץ מבחינתך: הספקתי את מה שרציתי, ואני לא צריכה יותר מזה. 6. סיכום החודש האחרון: סגירת קצוות. 7. דבר חיובי שעבר עלייך לאחרונה: מערכת השעות שלי בלימודים. זה מדהים איך דבר קטן כמו זה יכול לשפר את מצב הרוח. אה, ואני נכנסת השנה לשיעורי תושב"ע, אפילו שלא הגברתי את המקצוע. אני נורא גאה בעצמי בזה שהחלטתי משהו, שהוא לא חובה, ואני באמת פועלת לפיו ונכנסת חמש שעות בשבוע לשיעורים שלא במערכת שלי. 8. חידושי החודש: חוזרים ללימודים. 9. מצפה למשהו מעניין בקרוב? לא יותר מידי. 10. דבר מה שגרם לכם לעצבות: הציון במת' של מועד ב' >___< אין לי כוח לגשת ~שוב~ לשאלון המטופש הזה, בחיי. 11. דבר מה שגרם לכם לשמחה: הציון בפיסיקה
קיוויתי שאקבל מעל ל-80, כי די דפקתי את הבחינה, ובסוף קיבלתי 88! [שזה 94 סופי. ^^] 12. למה מאזינים כעת? לתקתוק המקלדת, רעש המזגן של אחותי ות"א מחוץ לחלון. 13. מסר: אל תסתכל על הפסנתרן, תסתכל לו על הידיים. [שיעור פסנתר, כוורת.]

הייתי בטוחה שעניתי, טוב

1. אילי! 2. גיל: 26 3. תחביבים: מחשבים, קריאה, ועכשיו גם קצת ספורט. 4. תעסוקה: מחשבים, כמה מתאים. 5. סיכום הקיץ: קיץ זה כיף! היה קיץ מלא דברים, קצת יותר מדי עבודה, קצת יותר מדי תחביבים, אבל ביחד זה טוב. 6. סיכום החודש: כנ"ל. הקיץ היה די אחיד. 7. דבר חיובי: היו חמישה ימים שבהם נפגשתי עם חברים עם תחביב משותף למען התחביב ל12 שעות רצוף, המרתונים האלו נהדרים. 8. חידושי החודש: השנה, טפו טפו, פחות ג'וקים משנים שעברו! אולי הדירה הזאת יותר דוחה אותם. עכשיו שדיברתי פתאום יבואו ג'וקים. 9. משהו מעניין בקרוב: לא ממש. תחילת שנת הלימודים בעיקר
10. גרם לעצבות: אמרו לי כמה מילים מאוד קשות ולא הוגנות לגבי עניין מאוד אישי, שאני מעדיפה כרגע לא לשתף. אבל זה היה כאילו החבר הכי טוב יבוא ויגיד לכם שאתם לא א-מיניים, אתם סתם בעלי הפרעה פסיכולוגית. הרבה זמן לא בכיתי ככה. 11. גרם לשמחה: ראו סעיף 7, זה היה כיף גדול. 12. למה מאזינים: כרגע לחריקות של דלתות מבחוץ. אין לי כוח למוזיקה, וגם לא נעים לי כי השכנים שלי דתיים ושבת עכשיו. אבל הם לא יכעסו. 13. מסר: עונת חגים שמחה!

queen helen

New member
@@@

אין לי מושג על מה מדובר, אבל אם אמשיך להשתמש בדוגמא של אנשים שלא מבינים א-מיניים, אז מדובר במילים שנאמרו על נושא, שמי שאמר אותן פשוט לא מבין על מה הוא מדבר. (אולי הוא מבין תאורטית, אבל זה לא משהו שהוא חווה על בשרו) , ולכן אין טעם להעלב ממה שנאמר... בכל מקרה - אני מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב!

למעלה