אהמ זה בע :]
M MaStuLa76 New member 28/8/07 #17 מי רוצה להזדווג איתי ? אני מתגעגעת למסן ] : אייסי זה חראשלדבר ]-: מסן זה לאינטגלנטים [= אאאאההההההמ רות-מן [:
מי רוצה להזדווג איתי ? אני מתגעגעת למסן ] : אייסי זה חראשלדבר ]-: מסן זה לאינטגלנטים [= אאאאההההההמ רות-מן [:
ר רווותמיי New member 28/8/07 #22 DDDDDDDDDD::::::../images/Emo105.gif יא מעוכבת שכלית[= אבל עכשיו זה באופנהD: אז אני אוהבת אותךD:
M MaStuLa76 New member 28/8/07 #24 אני לא מעוכב שכלית ]: תפסיק לדבר שטויות כמיץ עבגניות! X_O בוא נלך למיטתנו ונשתוקנא [=
ר רווותמיי New member 28/8/07 #28 טוב יקירי[:../images/Emo105.gif אני אביא גם את תוכי,הוא ידגדג אותך במנוש[=
M MaStuLa76 New member 28/8/07 #31 הההההההוווווווו [= זאת חוייה מהסרטים D; הנני רוצה לחוות חוויה זו מהר ככל האפשרD=
ר רווותמיי New member 28/8/07 #49 מה את מעלה תמונה שלו../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif אני יודעת כיצד הוא נראהD;
L lililulu New member 28/8/07 #63 הייייי איזה כיף לי אני אינטילי.......חכמהD= יאי איזה מילה קשה הסתבכתי לכתוב אותהD; אין לי אייסי כי אייסי זה של פרוצים ופרוצות כמו שירה [: קודם היה פה בום מה זה חזק הוא הרעיד את כל הבית והחלונות...הרגשתי כמו ילדה מקריית 8 שגרה ליד הערבים שמפציצים אותה כל הזמן...הו שכחתי! את כזאתDD;
הייייי איזה כיף לי אני אינטילי.......חכמהD= יאי איזה מילה קשה הסתבכתי לכתוב אותהD; אין לי אייסי כי אייסי זה של פרוצים ופרוצות כמו שירה [: קודם היה פה בום מה זה חזק הוא הרעיד את כל הבית והחלונות...הרגשתי כמו ילדה מקריית 8 שגרה ליד הערבים שמפציצים אותה כל הזמן...הו שכחתי! את כזאתDD;