סליחות ב
אנשים

../images/Emo75.gifסליחות ב../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 20.00 יתארח השף אייל כץ ממסעדת 'כצ'לה' בפורום מתכונים, ויענה על שאלות הגולשים השונות. כמובן שניתן יהיה למצוא טיפים ומתכונים לקראת ראש השנה
. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=104528850
גנן גידל גיאופיטים בגן היום בין השעות 20.30-22.00 יתארח אריק בן אריה, מומחה לגידול גיאופיטים בפורום גינון, ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להעלות שאלות: http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=465&msgid=104563050
פותחים שנת לימודים יעל עזרא, מטפלת אישית זוגית ומשפחתית,מנחת קבוצות ומעגלים, תתארח בפורום אם לאם-קשרי אמהות בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנושא תחילת שנת הלימודים ומעברים למסגרת חדשות אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1429&msgid=104523568
מכתב מאבא לאבא יש דברים שרציתם להגיד לאביכם ולא העזתם? עכשיו זה הזמן. כתבו לו מכתב בפורום להיות אבא, ספרו לו על הדרך בה השפיע עליכם, מה למדתם ממנו, ועל מה לא הייתם מוותרים במערכת יחסים איתו ואולי תזכו בפרס מיוחד מתנת שילב הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1646&msgid=104560132
רוצים לקבל סינגלים של כנסיית השכל? השתתפו בפעילות בפורום ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1066&msgid=104500880
לכבוד חודש הסליחות, בפורום פופ ישראלי מחלקים לכם את הדיסק החדש של אפרת גוש "הסליחה ואני". רוצים לזכות? אתם מוזמנים להשתתף בפעילות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=104519764
מדי יום תוכלו לזכות בדיסק מתוך "השמיניה השולטת" - 8 האלבומים החמים ביותר של קיץ 2007. אמן היום- ריהאנה. לפרטים נוספים על הפעילויות ולהשתתפות, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58721
פורום רוק ישראלי מסכם את השנה החולפת וומזמין אתכם להצביע במצעד השנתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=104550505
לרגל Blogday2007 שיערך בתאריך 31/8, מזמינים אתכם האלבומים והבלוגיה להשתתף בתחרות Blogweek2007 ולזכות בפרסים! לפרטים, כנסו לבלוג הבית:http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1069031

אממ למרות שסיימתי י"ב-הנה שאלון חזרה לביה"ס

באיזו שעה את קמה כל בוקר? האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה מקצוע את הכי שונאת? איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? באיזו שעה את מגיעה הביתה? איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? האם קנית השנה תיק חדש? האם את מתגעגעת לביה"ס? מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

עונה :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה מטעם בי"ס וכשאני מפספסת אותה - אוטובוס ציבורי איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה, ספרות איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה שחוזרים הביתה :) האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן אם כן, מדוע? כי היא מתייחסת אלי כאילו אני מפגרת שלא מבינה כלום. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 3 - 4 באיזו שעה את מגיעה הביתה? 3:30- 5:00 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? תלוי ביום :) לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? רק ספרים, חוץ מהספרים בפיזיקה ומתמטיקה האם קנית השנה תיק חדש? אקנה האם את מתגעגעת לביה"ס? לא, אבל לכמה אנשים כן מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לא הייתי בבריכה/ים אפילו פעם אחת!+לא מצאתי עבודה :( ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? ממ אנערף, מאיפה אני אמצא אייקון בשביל זה ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אין-לי-כוח

Let it Bleed

New member
*מעתיקה מפורום ג'וני דפ../images/Emo69.gif*../images/Emo217.gif

איפה את לומדת: בבי"ס יסודי או על-יסודי על יסודי באיזו שעה את קמה כל בוקר? בזמן בי"ס ב7 ככה האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?אוטובוס ציבורי איזה מקצוע את הכי אוהבת?כנראה שזה יהיה קולנוע איזה מקצוע את הכי שונאת?ספורט איזו שעה של היום את הכי אוהבת?כשהולכים הביתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?לא אם כן, מדוע האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן.. אורי הפאג ;; אם כן, מדוע. כי הוא מפחיד. אתם צריכים לראות אותו באיזו שעה את מסיימת ללמוד?כל פעם שעה אחרת באיזו שעה את מגיעה הביתה?כנ"ל איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? ספרים כן כלי כתיבה לא האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס?כן מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?אין.. הספקתי הכל ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:אני מאוד מתרגשת DDDDDD:

FFTL

New member
האא. :)

באיזו שעה את קמה כל בוקר? מעכשיו זה יהיה 7:50. :] האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעה מהביה"ס. איזה מקצוע את הכי אוהבת? המ. אין לי מושג. לשון אולי... איזה מקצוע את הכי שונאת?מת', היסטוריה. איזו שעה של היום את הכי אוהבת?
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אני לא מכירה את המורים.
אם כן, מדוע?
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?
אם כן, מדוע?
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אין לי מושג עדיין חחח באיזו שעה את מגיעה הביתה?
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? גםוגם. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? לא.
האם קנית השנה תיק חדש? לא. :] האם את מתגעגעת לביה"ס? לא מתגעגעת, מצפה לתיכון.
מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ת"א יותר.
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? יהיה מגניב בתיכון.
D:

DesertSky

New member
עונה...

באיזו שעה את קמה כל בוקר?: תלוי מתי הרוב ב-7 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? : אני הולכת ברגל :/ איזה מקצוע את הכי אוהבת? : אממ לא יודעת...אנגלית? איזה מקצוע את הכי שונאת? : כל השאר איזו שעה של היום את הכי אוהבת? : האחרונה כי אחריה הולכים הביתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? : לא אם כן, מדוע? :-- האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?: כן,המורה לספורט אם כן, מדוע? : כי היא כלבה באיזו שעה את מסיימת ללמוד? : כל יום בשעה שונה באיזו שעה את מגיעה הביתה? ^^ איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? : חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? : ספרים כן כלי כתיבה נראה לי.. האם קנית השנה תיק חדש? : לא האם את מתגעגעת לביה"ס? : ממש לא ! מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? : לא יודעת ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? : חרא,באסה,זבל.

../images/Emo192.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 וחצי האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אמא של חברהX_X איזה מקצוע את הכי אוהבת? אמממממממממממ בעיקרון אנגלית, אבל שנה שעברה שנאתי בגלל המורה. איזה מקצוע את הכי שונאת? פיסיקקה, לשון איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שעה אחרונה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? ממש לא אם כן, מדוע? - האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן! אם כן, מדוע? כי היא טיפשה ונראה כמו כרובית!!!1 באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי באיזה יוםX_X באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי באיזה יוםX_X איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כמעט האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? לא חחח מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לנסוע לאילת ): ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא בא לי

עונה בכל זאת....

באיזו שעה את קמה כל בוקר?הייתי כמה ברבע ל-6 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?מטעם ביה"ס ... איזה מקצוע את הכי אוהבת?כימיה וביולוגיה-ההגברות שלי איזה מקצוע את הכי שונאת?שנאתי אזרחות והיסטוריה-זאת הייתה אותה מורה נוראית איזו שעה של היום את הכי אוהבת?6 בערב האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?אמממ כן המורה למתמטיקה אם כן, מדוע?כי היא הייתה ממש נחמדה ויכולתי לצאת מהכיתה "לשתות" מתי שאני רוצה הייתי פותרת 2 תרגילים ויוצאת כל פעם לאיזה חצי שעה,ורק שהיא לימדה משהו חדש או חשוב היא אמרה לי שכדאי להישאר האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?המורה לאזרחות!! $!$^!^@$%& אם כן, מדוע?כי היא הייתה מעצבנת,והיא לא ידעה ללמד והיא תמיד דיברה איתנו כאילו אנחנו בני 4 ,למרות שהיא נתנה לי ציון מגן די טוב...הייתי בטוחה שהיא שונאת אותי כי היא תמיד כתבה לי הפרעות (בכיתה י"ב!!!) באיזו שעה את מסיימת ללמוד?הייתי מסיימת בד"כ ב-3-4 בצהריים ואחרי שמתמטיקה נגמר (עשינו מועד חורף) אז חלק מהימים ב3-4 בצהריים וחלק מהימים 1-12 בצהריים באיזו שעה את מגיעה הביתה?אמממ תלוי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?בערך-אבל אני עושה קורס פסיכומטרי החודש ככה שזה כמו בהי"ס רק בלי כל החברים והצחוקים האם קנית השנה תיק חדש?לא האם את מתגעגעת לביה"ס?מאוד :( מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?אממ למצוא עבודה .... ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?מקווה שאתן תהנו תהנו! קרדיט לפורום ג'וני דפ.

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo69.gif

יש עוד כמה ימים טובים לחופש,למה להרוס?
באיזו שעה את קמה כל בוקר?מעכשיו זה יהיה או ב-6 או ב-7 [שעות אפס מסריחות
] האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?הסעה מטעם ביה"ס. איזה מקצוע את הכי אוהבת?אף אחד. איזה מקצוע את הכי שונאת?כל השאר. איזו שעה של היום את הכי אוהבת?שחוזרים הביתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כן בטח.. אם כן, מדוע?-- האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כל השאר^^ אם כן, מדוע?ככה באיזו שעה את מסיימת ללמוד?בד"כ 2 אלא אם יש שעות 4 מסריחות באיזו שעה את מגיעה הביתה?^ איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?מה נראה לכם? לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?כה האם קנית השנה תיק חדש?נופ האם את מתגעגעת לביה"ס?מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?הכל ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?קקה קקה קקה תהנו!

taltol14

New member
../images/Emo97.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 8 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולך ברגל
איזה מקצוע את הכי אוהבת? אנגלית איזה מקצוע את הכי שונאת? תנ"ך ודומיו איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אחרונה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא P: אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן
אם כן, מדוע? כי גם היא שונאת אותי D:: זה הדדי באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 13/14/15:00 באיזו שעה את מגיעה הביתה? בין 1 וחצי ל-3 ורבע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? אני לא קונה ספרים
כלי כתיבה יש לי כבר האם קנית השנה תיק חדש? כן האם את מתגעגעת לביה"ס? לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? אממ שומדבר ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אני מסיים חטיבה

taltol14

New member
הביצפר ממש קרוב אליי../images/Emo97.gif

והשעה הראשונה שלנו זה ברבע ל-9 P: רק ביום שישי אני קם ב-7 לשעת אפס

taltol14

New member
נכון ^^../images/Emo97.gif

וגם המורות בכלל באות איזה 20 דקות אחרי הצלצול אז אני לוקח תזמן עד שאני הולך לביצפר

Noa Tsror

New member
יאללה גמאני

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:35 אני מתחילה להתעורר, חמישה לשבע מישו כבר גורר אותי מהמיטה כי יש לי רק 10 דקות חח האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס ציבורי איזה מקצוע את הכי אוהבת? נראלי ספרות איזה מקצוע את הכי שונאת? ספורט?^^ איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האחרונהD: האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? מורה לספרות, והמורה לאנגלית אם כן, מדוע? כי היא אחת היחידות שנותנת לך לדבר והמורה לאנגלית, כי הוא סטלן אחוש האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? מורה לספורט אם כן, מדוע? כי.... בוא לא נדבר על זה. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בד"כ 3 באיזו שעה את מגיעה הביתה?4 פחות או יותר איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? בערך האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? לפעמים מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? אוהו הרבה... אבל גם הספקתי הרבה... ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים: כרגעבאלי. אניעומדתלהתחרט עלזהמהר.

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif כאילו שמישהו באמת קורא את זה...

באיזו שעה את קמה כל בוקר? בערך ברבע לשבע, שבע. האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אני הולכת ברגל ^_^ איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספורט ומת' איזה מקצוע את הכי שונאת? ממ...מדעים נראהלי איזו שעה של היום את הכי אוהבת? את השעה האחרונה- לפני שהולכים הביתה. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אני אוהבתי מאוד את המורה למת', היא הייתה ממש טובה. אני מקווה שהיא תהיה המורה שלי השנה. אם כן, מדוע? כי היא טובה. ואני גם אוהבת את המחנכת שלי כי היא מצחיקה ^.^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? המורה לספורט- כי היא מעצבנת, והמורה למדעים. אם כן, מדוע? כי הן מעצבנות. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בעשרה לשתיים כמעט כל יום. באיזו שעה את מגיעה הביתה? בערך בשתיים ועשרה, לפעמים מאוחר יותר. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? יאפ האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? טיפונת מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? כלומ ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? הולך להיות סביר ואני משתתפת בטקס תחילת שנה

O L g i T

New member
משעמםם תחתתתתת

באיזו שעה את קמה כל בוקר? לא זוכרת כבר ככה 9-8 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ברגל?.. איזה מקצוע את הכי אוהבת? תיקשורת או... זהו חח איזה מקצוע את הכי שונאת? את כל השאר במיוחד ספורט!!!!!!!!!!!!!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? איכ, יום האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא שזכור לי אם כן, מדוע? האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? ישמצב אם כן, מדוע? כי היא כלבה וזונה? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי 1-2-3 באיזו שעה את מגיעה הביתה?חצי שעה אחרי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? מעדיפה לילה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? לא.. האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? לא מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? ללכת לסופרלנד ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים... איכ אוף באסה

למעלה