סליחות ב
אנשים

GD ROCKS

New member
קיי.. בא לי על שאלון ^^

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:45 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? האמת?! הולכת ברגל DD: וזה הליכה של איזה חצי שעה DD: חח נו עזבו. התרגלתי ללכת עם חברה שלי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה.. איזה מקצוע את הכי שונאת? מחשבים!!! באסות. עוד כמה ימים נראה את המורה שוב
זה כלכך מבאס. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שעה ראשונה?! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן. להיסטוריה, לפיזיקה.. אם כן, מדוע? המורה להיסטוריה כי היא פשוט בנאדם חכם והיא תמיד מלמדת אותנו דברים מעבר להיסטוריה.. לא יודעת איך להסביר היא פשוט בנאדם ממש מדהים, כולם מעריכים את המורה הזאת. ופיסיקה כי היא מתה עליי היא מורה חמודה :) האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? למחשבים. אם כן, מדוע? כי היא מעפנה בטירוף. היא מלמדת גרוע. היא מעצבנת. היא חרא של מורה קיצור. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בדר"כ 2:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה? בסביבות 3 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן האם קנית השנה תיק חדש? לא. האם את מתגעגעת לביה"ס? מזה לא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לנסוע לאילת )): אוף .. ולא יודעת תכלס עשיתי מלא :) ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא קשור בשיט!!!!!!!!!! חחח מה כל השעות שינה שלי התהפכו, זה פשוט הכי לא קשור בעולם להתחיל ללמוד ולקום מוקדם וזה. הלוואי שתיהיה שביתה.

Rose131

New member
רר

באיזו שעה את קמה כל בוקר? תלוי מתי אני מתחילה. אבל בדר"כ ב6 ככה האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי?ברגל\טרמפים איזה מקצוע את הכי אוהבת?מתמטיקה[לא בדיוק מתמטיקה, כי גיאומטריה זה די מעצבן. אנליזה ואלגברה יותר נכון] ואנגלית וספרות וקולנוע איזה מקצוע את הכי שונאת?תנ"ך והיסטוריה איזו שעה של היום את הכי אוהבת?בוקרבוקר האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?ממ.. לא ממש
אם כן, מדוע?.. האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?אכן אם כן, מדוע?כי יש לה איזה קטע עם להעיף אותי מהשיעור למרות שאני לא עושה כלום[הו סליחה באמת שסגרתי את המכסה של העט.] באיזו שעה את מסיימת ללמוד?לפעמים 1 ולפעמים 3 והשנה גם בערב בגלל קולנוע באיזו שעה את מגיעה הביתה?חצי שעה-עשרים דקות אחרי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?הקימה לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים?אכן. רק יומן חסר לי
האם קנית השנה תיק חדש?לא בדיוק. אח שלי קנה לי תיק של HIM אבל אני לא יודעת אם הוא יהיה לי גדול מספיק לביה"ס האם את מתגעגעת לביה"ס?לא ממש מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת?אממ. להיפגש עם חברים יותר, לנסוע לחול?XD ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:?מחורבן אבל סביר. תהנו!

DropDeadAlice

New member
D:

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 ועשרה ככה... האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? רגע, אמא זו לא אפשרות? איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה ואנגלית איזה מקצוע את הכי שונאת? בעיקרון כל מה שהוא לא היסטוריה ואנגלית. אבל השנוא במיוחד זה ספורט. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה שחוזרים הביתה ומתבטלים בלי לעשות כלום האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המורה לאנגלית והמורה להיסטוריה, הן חמודות ^^ אם כן, מדוע? ^^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כל השאר אם כן, מדוע? כי...זה כיף לשנוא מורים[?!] באיזו שעה את מסיימת ללמוד? יש ימים של 12:40, ויש 2:20 ואפילו 4._. באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי בשעה שסיימתי ללמוד. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה כמובן. האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כלי כתיבה כן אבל ספרים עוד לא. האם קנית השנה תיק חדש? לא האם את מתגעגעת לביה"ס? אולי קצת. אבל שששש...לא שמעתם\קראתם שכתבתי\אמרתי את זה. =X מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לחיות. לבלות. לצאת מהדיכאון הזה. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:? עוד אין אייקון שמכוון אקדח לראש אז... אתם פשוט תצטרכו לדמיין את זה. ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? אקדח מכוון לראש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוו נעלמתי מפה בטעות ../images/Emo122.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:00 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס ציבורי איזה מקצוע את הכי אוהבת? לא יודעת.. בטח גאוגרפיה. זה קל וזה מזג אוויר
איזה מקצוע את הכי שונאת? כל הביולוגיהכימיהפיזיקה למיניהם.. אף פעם לא עיניין אותי איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 7:00 יש ביצה לארוחת בוקר XD האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא מכירה ת'מורים עדיין אם כן, מדוע? - האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כנ"ל אם כן, מדוע? - באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 12:20-13:50 כל יום שונה. באיזו שעה את מגיעה הביתה? 40 דקות אחרי השעה שסיימתי. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? הקימה חחח נוו כי אז לא מזיעים ולא חם ועוד לא קיבלתי שיעורים וכאלה.. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן האם קנית השנה תיק חדש? כן האם את מתגעגעת לביה"ס? הקודם לא.. לביתספר בכללי קצת. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לפגוש את הבריטי שלי מנתניה ;; ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? הממ מוזר מאוד

fuck the fakers

New member
../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ללהקה המדהימה the almost../images/Emo41.gif

אז למי שמכיר ולמי שלא the almost היא להקת רוק. הלהקה הוקמה ב-2005 (את הלהקה הקים המתופף של underoath) למי שרוצה לשמוע אז הנה קישור לשיר שלהם http://www.youtube.com/watch?v=-feOdmmdFw8 ועוד שיר http://www.youtube.com/watch?v=TRkZTkgyJzw

למעלה