קיי.. בא לי על שאלון ^^
באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:45 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? האמת?! הולכת ברגל DD: וזה הליכה של איזה חצי שעה DD: חח נו עזבו. התרגלתי ללכת עם חברה שלי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה.. איזה מקצוע את הכי שונאת? מחשבים!!! באסות. עוד כמה ימים נראה את המורה שוב
זה כלכך מבאס. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? שעה ראשונה?! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן. להיסטוריה, לפיזיקה.. אם כן, מדוע? המורה להיסטוריה כי היא פשוט בנאדם חכם והיא תמיד מלמדת אותנו דברים מעבר להיסטוריה.. לא יודעת איך להסביר היא פשוט בנאדם ממש מדהים, כולם מעריכים את המורה הזאת. ופיסיקה כי היא מתה עליי היא מורה חמודה האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? למחשבים. אם כן, מדוע? כי היא מעפנה בטירוף. היא מלמדת גרוע. היא מעצבנת. היא חרא של מורה קיצור. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בדר"כ 2:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה? בסביבות 3 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה. לקראת השנה החדשה האם קנית את כל הספרים וכלי הכתיבה הדרושים? כן האם קנית השנה תיק חדש? לא. האם את מתגעגעת לביה"ס? מזה לא. מה עוד רצית לעשות בחופש, ולא הספקת? לנסוע לאילת )): אוף .. ולא יודעת תכלס עשיתי מלא ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - באייקון:?
ההרגשה שלך לגבי החזרה ללימודים - בשלוש מילים:? לא קשור בשיט!!!!!!!!!! חחח מה כל השעות שינה שלי התהפכו, זה פשוט הכי לא קשור בעולם להתחיל ללמוד ולקום מוקדם וזה. הלוואי שתיהיה שביתה.
באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6:45 האם את נוסעת בהסעה מטעם ביה"ס או באוטבוס ציבורי? האמת?! הולכת ברגל DD: וזה הליכה של איזה חצי שעה DD: חח נו עזבו. התרגלתי ללכת עם חברה שלי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה.. איזה מקצוע את הכי שונאת? מחשבים!!! באסות. עוד כמה ימים נראה את המורה שוב