durch den monsun-tokio hotel
S SpongBobit New member 27/8/07 #11 יו, אני עכשיו מסתכלת על הלייב של כוכב נולד,ומישהו שאל את שלומי מה הוא חושב על טוקיו הוטלXDDDDDDDDDD הוא אמר שהוא לא שמע עליהם, אז מרינה אמרה לו שהוא צריך לרוץ ולשמוע אותם עכשיוXDDD
יו, אני עכשיו מסתכלת על הלייב של כוכב נולד,ומישהו שאל את שלומי מה הוא חושב על טוקיו הוטלXDDDDDDDDDD הוא אמר שהוא לא שמע עליהם, אז מרינה אמרה לו שהוא צריך לרוץ ולשמוע אותם עכשיוXDDD
S SpongBobit New member 27/8/07 #18 הממ..\זה היה בלייב ונגמר לפני חצי שעה. ואין את זה יותר..אבל מודה,אני שאלתי
S SpongBobit New member 28/8/07 #36 אני שאלתיD: אבל לא נראה לי שממ"ב התכוונה לזה במובן הזה איכשהו.. לא יודעת כ"כ...
ת תמר קאוליץ New member 27/8/07 #15 ../images/Emo191.gif Away from the sun- 3 doors down../images/Emo99.gif now again I've found myself so far down Away from the sun that shines into the darkest place I'm so far down away from the sun again Away from the sun again שיר כל כך מדהימ אני יכולה לחרוש עליו 34094923 פעמים והוא לא נמאס.
../images/Emo191.gif Away from the sun- 3 doors down../images/Emo99.gif now again I've found myself so far down Away from the sun that shines into the darkest place I'm so far down away from the sun again Away from the sun again שיר כל כך מדהימ אני יכולה לחרוש עליו 34094923 פעמים והוא לא נמאס.
O O0NoNi0O New member 28/8/07 #32 ../images/Emo207.gif יש למישו תמונות של ביל עם השיער הקצר? תודה ~חוזרת להיות סמויה~
L Leb Die Sekunde New member 28/8/07 #33 אני רוצה אני רוצה! לשלוח לך במסרים? או מסן או איסי? אני רוצה אנ רוצה!!!! הנה טעימה חיחי
L Leb Die Sekunde New member 28/8/07 #34 ../images/Emo98.gifאו שאני ישלח כאן ויפציץ תפורום בתמונות../images/Emo11.gif
O O0NoNi0O New member 28/8/07 #42 אני לא מכירה את כול השירים שלהם חח אבל אני עובדת על זה תודה אתם פורום ממש נחמד!