עוד חדשים

Joanne Jackson

New member
חדשה!

היי!!! גיליתי את טוקיו הוטל לפני כמה שבועות ופשוט התאהבתי...יש בביל קסם שאין בהרבה זמרים מסוגו וכמו כן שמים לב לכימיה המיוחדת שבין חברי הלהקה בעיקר בין טום לביל. בכל אופן אני ממש ממש אוהבת אותם ושומעת אותם הרבה... לפניהם לא רציתי בכלל לשמוע גרמנית ולא יכולתי לסבול את השפה אבל הם חידשו לי את הפרספקטיבה על גרמנית ואני אפילו משתדלת לדקלם את השירים יחד עם ההאזנה שלי לשירים שלהם.

x נטלי 16 x

New member
שלום :)

היי אני נטלי.. בת 16.. מכפר סבא. . אני אוהבת את טוקיו הוטל כמעט חצי שנה + - . . [: ואממ - זההו .. - חדשה מי שלא הבינה .. - אממ ראיתי ת'כתבה היום עליכן בראש 1 .. אתן גדולות ; ] מקווה שמפגש הבא אני אבוא .. אני ראיתי ת'בנות ואמ .. חשבתי שכולן יהיו כאלה סטייל גותיות שחורות ולתדהמתי לא ולא D: אז זה ממש נחמד .. כי חשבתי שאני ארגיש לא קשורה.. אממ .. אתן יכולות להסביר לי יותר..? זה הפורום הרשמי .. ? מה הולך איתם בימים אלה.. וכ'ו .. :) 3>

SpongBobit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

זה לא הפורום הרשמי..אין.. ואני לא יודעת לענות לך על השאר. אני גל,עוד 3 ימים בת 14 D:(כן כן,אותו תאריך), אוהבת בעיקר את ביל וטום.. וזייהו,השתלבות נעימה

loosh2

New member
ליהי היום אנחנו באות אחרי שהמכונת כביסה וי

ויש לנו סוף כל סוף מזגןןןןן !!... =) ותתחברי אחרי זה לאיסי !.. ותמונה בגלל השיעמום ...

למעלה