עוד חדשים

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה

keren eckshtein

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אז ככה ..

המפגש מעריצות ( גם מעריצים XD ) אנחנו עושים כדי לעשות הכל שהם יבואו לארץ. ואולי ראית את המעקב שראש 1 עושה על ט"ה ועלינו המעריצים וגם הייתה אפילו פעם כתבה ב Y בעשר בקיצור רוצים לעשות - הכל - כדי להביא אותם לארץ
יש מלא מלא פורומים לטוקיו הוטל - אנחנו פורום תפוז !
אין דבר כזה פורום רשמי כמו שאין דבר כזה אתר רישמי ישראלי לטוקיו הוטל - שלא יטעו אותך XD חחחחחחחח וזהו כעיקרון
אני קרן , בת 13 , השתלבות מהירה
ואני מזהירה אותך - מאז שאת נכנסת לפורום הזה יום יום את מתמכרת יותר ויותר . הזהרתי אותך
אה והפייבוריט שלי זה טום

x נטלי 16 x

New member
חחח אווקי ..

מאגניב .. מקווה שיצא לי להיות באחד המפגשים הללו .. ובד"כ יש פורום רשמי .. חח אוקי שיהיה [: אז כל אלה שהיו בכתבה נגיד היום בראש 1. . הן מהפורום של תפוז ? .. והפייבוריט שלי זה ביל 3> ותודה , קרן :)

ElinorLahav

New member
ברוווכות../images/Emo24.gif

אני אלינור 14 מפ"ת (פתח תקווה) השתלבות נעימה

i panic

New member
ברוכה הבאה נשמה!!

לחח..איזה כיף מעריצים של טוקיו הוטל ...ח..עזבו יתגבלתי (נהייתי מוגבלת) ברוכה הבאה אני מירית 14 מרחובות מגובלת שלום =] חח..סתם ישתלבות מהירה....ו.. מסן:[email protected] אייסי 216763326 ברוכה הבאה!!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gifבונה קלט בול חח באמת

יש בו מין קסם כזה שמושך ובאמ תאין הרבה זמרים כמותו ואכן יש להם כימיה ממש מיוחדת ברוכית מאמי ^^

ElinorLahav

New member
ברוווכות../images/Emo24.gif

את כ"כ צודקת ! הם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם
אני אלינור 14 פ"ת ... ספרי על עצמך קצת ! השתלבות נעימה

crazysapir

New member
../images/Emo45.gifיפה אמרת../images/Emo3.gif חוץ מהקטע הגרמני בהתחלה

כי אני מאז ומתמיד עוד בהתחלה אהבתי את השירים בגרמנית[לפני שהם הוציאו את סקרחם הז**] השתלבות נעימה3>> אנוכי ספיר אגב...מסן?

ברוכה הבאה ^^ ../images/Emo25.gif ../images/Emo192.gif

הישתלבות מהירה וכייפית
יובל בת 11 מלהבים =]

למעלה