אני לא אגיד שום דבר על רייזורלייט
L lestatgirl New member 14/9/07 #79 זה בסדר,אני לא אנטוש את ג'וני בורל כשכל העולם שונא אותו, הוא כמו היהודים בשואה כזה ואני כמו חסידי אומות עולם
זה בסדר,אני לא אנטוש את ג'וני בורל כשכל העולם שונא אותו, הוא כמו היהודים בשואה כזה ואני כמו חסידי אומות עולם
L Lies for the Liars New member 13/9/07 #69 טעות, אבל גם ככה אם מישהו ירצה להכנס,../images/Emo205.gif הוא ייכנס דרך הקישור ולא דרך המספר><
M M i c h e l l e B New member 13/9/07 #39 the postal service - such great heights../images/Emo20.gif וואי, מישהו מכיר אותם? כאלה חמודים! בדיוק הרגע שמעתי אותם במקריות, זאת להקה עם הסולן של דת' קאב
the postal service - such great heights../images/Emo20.gif וואי, מישהו מכיר אותם? כאלה חמודים! בדיוק הרגע שמעתי אותם במקריות, זאת להקה עם הסולן של דת' קאב
H HagarStar New member 13/9/07 #43 הלוגודביי - בייבי איטס פאקט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif
F FallOutGirl New member 13/9/07 #52 ../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif חיחיחי. אח שלי גם ממש אוהב את השיר הזה חחחחחחחחחחח איזה גיי XD סתם נו.
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif חיחיחי. אח שלי גם ממש אוהב את השיר הזה חחחחחחחחחחח איזה גיי XD סתם נו.