פותחים שנה ב
אנשים

lestatgirl

New member
זה לא שאני אמות פשוט

אוי זה יותר נורא שהוא צובע לבלונד ואז הוא נראה כמו קורט קוביין ששניהם פשוט אולי האנשים השנואים עליי בעולם. איכס איכס איכס. אוקיי, ועכשיו אני אמות.. [תסקלו בזהירות כן?]

lestatgirl

New member
לא יודעת גם למה אני שונאת אותם כ"כ

זה לא שהם עיצבנו אותי במשהו חוצמקיומם אבל תמיד הייתה לי חיבה לאנדרגראונדים וסלידה מכל דבר שיש לו יותר מידי מעריצים. אז כן איכס שר הטבעות דורה ונירוונה. ואני מעדיפה את הקול של פיט וג'וני?

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!#2../images/Emo71.gif

שר הטבעות!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!!!!!!!111../images/Emo71.gif

ברט חמוד. וקורט
);

lestatgirl

New member
הוא הוא אמריקאי כזה..

והוא נראה כמו דחליל או איש קש, מאלה שהיו על עטיפה של אחד מספרי צמרמורת הוא פשוט שייך לשדה תירס והוא מזכיר לי מקדונלדס ואה כן הוא אמריקאי. וכולם אוהבים אותו.

lestatgirl

New member
נו כי עדיף לשנוא אנשים בגלל זה מאשר בגלל הצבע

עור שלהם או צורת הגולגולת שלהם לא? וחוצמזה זה לא שאני אלך ואהרוג אותם עכשיו [הם עושים עבודה מצויינת בזה בעצמם
] ושנאתי אנשים על הרבה פחות, כאלה שהעולם לא עסק בהם כ"כ הרבה.

milkofamnesia

New member
הליקופטר מהדהד בראשך?

אבל אני מסכים איתך לגבי קוביין, סתם נער פוסטר בלונדיני עם עיניים כחולות, אם הוא היה כונף לאף אחד לא היה מושג מי נירוונה היו. נירוונה היו להקה בינוניתפלוס עם גיטרות רועשות וסולן דיכאוני אחושרמוטה שישב על הרואין, גם כן מודל לחיקוי. מרלין מונרו של שנות ה-90.

lestatgirl

New member
כ"כ וזה לא היה מפריע לי אם לא היו סוגדים לו

ככה, כי להקות גרועות יש בשפע. [אני יודעת אני אוהבת את רובן:p]

למעלה