פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo75.gifפינת השבוע../images/Emo75.gif

שיר חרוש של אליס בימים אלו: שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: אלבום ששמעתם בימים האחרונים: סרט/סדרת/תוכנית: ספר: אמן: מאכל: ציטוט: משהו טוב שקרה בימים אלה: משהו רע שקרה בימים אלה: תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): תמונה:

MiMiMor

New member
יומהולדת שמח לי :)

שנה טובה לכולכם וגמר חתימה טובה! שיר חרוש של אליס בימים אלו: -_- שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: מכתב לאליס של הקיור. אלבום ששמעתם בימים האחרונים: Moon Safari של אייר סרט/סדרת/תוכנית: האח הגדול.. ~מכסה פני בבושה~ ספר: תיאוריה
אמן: AIR ! מאכל: סלט. ציטוט: "זה נר, נשמה"
משהו טוב שקרה בימים אלה: הייתי בהופעה של AIR בשבוע שעבר והיה ממש נחמד, והיום יומהולדת 18! משהו רע שקרה בימים אלה: אני צריכה לשלם יותר עכשיו לאוטובוס לת"א..
תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לא להיות קטינה יותר בחיים! תמונה: רשימת השירים שקיבלתי מהעובד במה אחרי שההופעה נגמרה, למי שמכיר \ היה \ אוהב.. שבוע טוב לכולם!

Sanguine Sky

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל מאזניים שולט
(אני לא יודעת מה הקשר לזורו, אבל זה בערך הפרצוף שמתקשר לי למשפט.
)

MiMiMor

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo140.gif

מזל מאזניים בהחלט שולט !

everynormal

New member
מצטערת שזה באיחור

שיהיה לך המון המון מזל טוב! אני מקווה שהיה לך אחלה יום הולדת ושחגגת כמו שצריך =]

Sanguine Sky

New member
../images/Emo11.gif

שיר חרוש של אליס בימים אלו: Rotten apple שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: Blind Guardian-The Eldar אלבום ששמעתם בימים האחרונים: Blind Guardian-Nightfall in middle earth סרט/סדרת/תוכנית: רוזוול, קשרים אפלים והאוס (אני רואה את העונה החמישית עם חברה שלי באינטרנט. זה ממש מגניב)
ספר: המסעדה שבסוף היקום(עדיין בשלבי קריאה) אמן: בליינד גארדיין! מאכל: אממ. לא משהו מיוחד. ציטוט: אין לי... משהו טוב שקרה בימים אלה: הכל היה בסדר
משהו רע שקרה בימים אלה: ע"ע משהו טוב שקרה בימים אלה O: תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לישון(???) תמונה:

dnXIII

New member
אני קוראת אותו עכשיו באנגלית

דוגלאס אדאמס גאון!!!3:

NatashaInChains

New member
עונה

שיר חרוש של אליס בימים אלו: אין שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: כל מיני שירים של אנסיפרום..אם מישהו מכיר אלבום ששמעתם בימים האחרונים:ENSIFERUM(שם האלבום והלהקה)..לא מתחברת יותר מידי ללהקה..רק לדיסק הזה. סרט/סדרת/תוכנית: הסנדק 2, האח הגדול ספר: העולם של אתמול של סטפן צוויג אמן: ? מאכל: המון...אחרי הצום טחנתי המון..גולש,צ'יפס,מרק,גבינה,תמרים,בננה,קרקרים,עוגה,גרעינים...ואני כולי 47 קילו למה זה לא נכנס אלי?! ציטוט: "מעולם לא עטתה האנושות פני שטן כפי שעטתה בשעה זו, ומעולם לא דמתה כל כך במעשיה לבורא עולם."- העולם של אתמול משהו טוב שקרה בימים אלה: לא מצליחה לחשוב על משהו טוב השבוע...בטח היו דברים קטנים כאלה שלא זוכרים:) משהו רע שקרה בימים אלה: משהו נורא,מדכא,עצוב אבל סיפור ארוך ובטח אףחד לא קורא ויקרא את זה תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לא בתיכנון תמונה: חברו הטוב והאמיתי של האדם..התמונה צולמה בקלן, גרמניה.

hitchhiker218

New member
שנים...

שיר חרוש של אליס בימים אלו: Got Me Wrong שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: People Are Strange-The Doors Never Learn to Fly-Pain of Salvation Let There Be More Light-Pink Floyd אלבום ששמעתם בימים האחרונים: A Saucerful Of Secrets-Pink Floyd סרט/סדרת/תוכנית: "הניצוץ" ספר: דקסטר חולם חלומות אפלים-ג'ף לינדסי אמן:-- מאכל: עוגיית HIT בודדה איתה שברתי את הצום=] ציטוט: -- משהו טוב שקרה בימים אלה:יום כיפור עבר וכירטסנו. משהו רע שקרה בימים אלה:לא מעט אנשים הצליחו לעצבן ולאכזב אותי...עבר
תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): בעיקר להתכונן למבחן במתמטיקה...
תמונה: רחוצות,מצוחצחות ומקושקשות בטוב טעם! חולי נפש...

hitchhiker218

New member
תודה רבה:)

בתמונה-"בית הגולגולות"(הלשטט שבאוסטריה).בגלל מחסור בחלקות קבורה בכפר,לקראת אמצע המאה ה19 נהגו לקבור אדם שנפטר וכעבור עשר שנים להוציא את גופתו(או לפחות את מה שנשאר ממנה),לשטוף אותה,לכתוב את שנת הפטירה ולבסוף לאכסן בבית המופלא הזה...:)

Sanguine Sky

New member
וואו.../images/Emo12.gif

אני בקושי מצליחה להביע את מה שאני חושבת
חולני...(טוב מצד אחד זה הגיוני באופן מעוות כלשהו... אבל... טוב זה מטורף.XD)

dnXIII

New member
...

סרט: "הניצוץ" = הישן??? דקסטר חולם חלומות אפלים-ג'ף לינדסי = ספר מעולה!!!

למעלה