../images/Emo176.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gifוסתם לתשומת לב: ../images/Emo226.gif
שיר חרוש של אליס בימים אלו: nutshell , rooster , over now וגם את river of deceit של מאד סיזן אני שם בקטגוריית האליס
שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: גם כאן יש לא מעט: precious jerusalem / blind guardian bright eyes / blind guardian ginungagap / therion into remembrance / therion siren of the woods / therion hide away / stevie ray vaughan alive / pearl jam hunger strike / temple of the dog paradise express / marty friedman wait for sleep / dream theater metropolis pt. 1 / dream theater ואני אעצור כאן, לטובת כולנו...
אלבום ששמעתם בימים האחרונים: a night at the opera / blind guardian secret of the runes / therion vovin / therion lemuria / therion והאמת שגם עוד שניים - שלושה אלבומים של ת'ריון... images & words / dream theater וטוב, נו, יש עוד כמה
סרט/סדרת/תוכנית: הסמויה. ספר: עכשיו כשאני אחרי הפסיכומטרי, גם באמת יהיה לי זמן לקרוא איזה ספר טוב... אמן: סלוואדור דאלי
מאכל: לחם עם ריבה
ציטוט: "" משהו טוב שקרה בימים אלה: סיימתי עם הפסיכומטרי
אני מקווה... משהו רע שקרה בימים אלה: צינון שלא עוזב אותי
תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לנסות לארגן איזה על האש טוב עם חברים, לנגן, ואולי אפילו למצוא עבודה עם טיפת מזל... תמונה: תודו שזאת תמונה גאונית...