פינת השבוע

hitchhiker218

New member
כן,הישן...

ובאופן ממש ממש משונה,הסדרה "דקסטר" יותר טובה מהספר... אבל הוא עדיין ספר מצויין. ברוכה הבאה!

בדנתמ

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gifוסתם לתשומת לב: ../images/Emo226.gif

שיר חרוש של אליס בימים אלו: nutshell , rooster , over now וגם את river of deceit של מאד סיזן אני שם בקטגוריית האליס
שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: גם כאן יש לא מעט: precious jerusalem / blind guardian bright eyes / blind guardian ginungagap / therion into remembrance / therion siren of the woods / therion hide away / stevie ray vaughan alive / pearl jam hunger strike / temple of the dog paradise express / marty friedman wait for sleep / dream theater metropolis pt. 1 / dream theater ואני אעצור כאן, לטובת כולנו...
אלבום ששמעתם בימים האחרונים: a night at the opera / blind guardian secret of the runes / therion vovin / therion lemuria / therion והאמת שגם עוד שניים - שלושה אלבומים של ת'ריון... images & words / dream theater וטוב, נו, יש עוד כמה
סרט/סדרת/תוכנית: הסמויה. ספר: עכשיו כשאני אחרי הפסיכומטרי, גם באמת יהיה לי זמן לקרוא איזה ספר טוב... אמן: סלוואדור דאלי
מאכל: לחם עם ריבה
ציטוט: "" משהו טוב שקרה בימים אלה: סיימתי עם הפסיכומטרי
אני מקווה... משהו רע שקרה בימים אלה: צינון שלא עוזב אותי
תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לנסות לארגן איזה על האש טוב עם חברים, לנגן, ואולי אפילו למצוא עבודה עם טיפת מזל... תמונה: תודו שזאת תמונה גאונית...

בדנתמ

New member
הרי צדיק - מלאכתו נעשת בידי אחרים ../images/Emo8.gif

פתגם שאפשר מאוד בקלות לסובב ל "צדיק - צריך להיות עצלן"...

בדנתמ

New member
רק אם יש לך גם קרחת תואמת

וכרס בירה שהושגה ע"י שנים של שתיית קאג שלם של וייביר בכל יום

בדנתמ

New member
למה לאכזב?

הרי כבר אמרת שזקן אין לך, אז אף אחד לא ציפה לכרס בירה וקרחת תואמת

בדנתמ

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo176.gifוסתם לתשומת לב: ../images/Emo226.gif

שיר חרוש של אליס בימים אלו: nutshell , rooster , over now וגם את river of deceit של מאד סיזן אני שם בקטגוריית האליס
שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: גם כאן יש לא מעט: precious jerusalem / blind guardian bright eyes / blind guardian ginungagap / therion into remembrance / therion siren of the woods / therion hide away / stevie ray vaughan alive / pearl jam hunger strike / temple of the dog paradise express / marty friedman wait for sleep / dream theater metropolis pt. 1 / dream theater ואני אעצור כאן, לטובת כולנו...
אלבום ששמעתם בימים האחרונים: a night at the opera / blind guardian secret of the runes / therion vovin / therion lemuria / therion והאמת שגם עוד שניים - שלושה אלבומים של ת'ריון... images & words / dream theater וטוב, נו, יש עוד כמה
סרט/סדרת/תוכנית: הסמויה. ספר: עכשיו כשאני אחרי הפסיכומטרי, גם באמת יהיה לי זמן לקרוא איזה ספר טוב... אמן: סלוואדור דאלי
מאכל: לחם עם ריבה
ציטוט: "" משהו טוב שקרה בימים אלה: סיימתי עם הפסיכומטרי
אני מקווה... משהו רע שקרה בימים אלה: צינון שלא עוזב אותי
תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): לנסות לארגן איזה על האש טוב עם חברים, לנגן, ואולי אפילו למצוא עבודה עם טיפת מזל... תמונה: תודו שזאת תמונה גאונית...

בדנתמ

New member
נבלות ../images/Emo70.gif

קודם הם כותבים לי שזה לא נשלח ומעבירים אותי לעמוד הבית, ועכשיו הם שולחים פעמיים... שיתביישו להם...

Sanguine Sky

New member
נראה כמו התגלות../images/Emo6.gif

או חטיפה ע"י חיזרים
(???) בכל אופן, מגניב

everynormal

New member
מה קורה אנשים

שיר חרוש של אליס בימים אלו: מן אין דה בוקס בגרסת לייב מהאלבום "לייב" שיר חרוש לא של אליס בימים אלו: GO FASTER של RICHIE KOTZEN אלבום ששמעתם בימים האחרונים: לא שמעתי אלבום, אבל בתכנון שלי לקנות את האלבום של אסף אבידן הוא פשוט אדיר סרט/סדרת/תוכנית: האח הגדול- גם אני התמכרתי יאפ ספר: סתם עיתונים מעפנים שקראתי בכיפור אמן: אסף אבידן מאכל: בשר ציטוט: "פצצה? היא נראית אחרי הפצצה!" משהו טוב שקרה בימים אלה: חופש תודה לאל שלא ייגמר לעולם משהו רע שקרה בימים אלה: אמא חולה תוכניות לשבוע זה (עלינו לטובה): הופעה יההה תמונה: נו מה ששמתי בהודעת פתיחה

tamir r

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifקומונת OFFTOPICmusic../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

(לא היה שרשור
, אם זה מפריע אז אני מתנצל
לא רציתי סתם לפתוח
חדש..
) אני מזמין אתכם להיכנס לקומונת OFF TOPIC music המקום הנכון לדבר בו על מוזיקה ושטויות
כל שבוע יש בקומונה משחקים, פעילויות ודיונים על הזמרים, הזמרות והלהקות האהובות עליכם
בדיוק עכשיו נפתח טקס "OFF TOPIC MUSIC AWARDS 2008", בו אתם בלבד בוחרים את האמנים האהובים עליכם. זה בדיוק כמו הVMA והEMA, רק שכאן זה OTMA וזה פי אלףףף יותר שווה
מקווה לראות אתכם שם
קומונת OFFTOPICmusic

למעלה