יש לי מצלמה חדשה ותהיה עוד אחת ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
אתמול בבוקר ההורים שלי העירו אותי ונסעתי איתם למרכז רמת גן (ביאליק וכל זה..) אמא שלי הלכה לעשות משהו שמה ולבנתיים אני ואבא שלי הלכנו ל"בית הצילום", המוכר שם מכיר את אבא שלי והם עשו עסקה שבימים הקרובים צלם מקצועי אחד ימכור לחנות את המצלמת Canon EOS 300D שלו יחד עם 2 עדשות (אחת של 18-55 מ"מ ואחת של 70-200 מ"מ), היא לא מקולקלת או משהו פשוט הוא רוצה משהו יותר חדש. בקיצור את שלושת אלה אני מקבלת תמורת 1500 שקל! במקום איזה 9000 שקל.. ויש לי אחריות על זה+אבא שלי מכיר את המוכר, בקיצור, אין בעיות, עסקה מעולה! אז בימים הקרובים הוא יביא את המצלמה ואז נאי אקבל אותה ואת ה2 עדשות D: בנוסף, אבא שלי גילה שאין בזה וידאו אז הוא קנה מצלמה קומפקטית עם וידאו HD וגם מצלמת סטילס כמובן, 10 מגה פיקסל. מצלמה די מעולה, והיא של Pentax, בזכות המצלמה הזאת אני יכולה להגיד שהם די טובים
יש בה הרבה מצבים מגניבים ויש לה פוקוס מעולה וצבעים נחמדים.. בקיצור הולכות להיות לי 2 מצלמות, זאת שיש לי עכשיו ומצלמת רפלקס די מעולה
החג היה די מעולה, היינו אצל דודים שלי.. היה נחמד, אין יותר מדי מה לספר ^^ וכן חנה את צריכה לעשות את זה! זה יהיה מגניב אם נעשה תחרות כזאת של מי מציפה הכי הרבה
וגם להאדים זה יהיה מגניב D: