שנהיה ל
ולא לזנב!

StayAwake

New member
../images/Emo75.gifשנהיה ל../images/Emo32.gif ולא לזנב!

אז... איך היה החג?
ושאלה קטנה... אתן רוצות שאני אעשה כמו בפורומים אחרים שכותבים את הסטטיסטיקות של הפורום כל חודש? ואני חושבת על להאדים את מי שתהיה הכי פעילה. מה דעתכן?

AdiA12

New member
יש לי מצלמה חדשה ותהיה עוד אחת ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אתמול בבוקר ההורים שלי העירו אותי ונסעתי איתם למרכז רמת גן (ביאליק וכל זה..) אמא שלי הלכה לעשות משהו שמה ולבנתיים אני ואבא שלי הלכנו ל"בית הצילום", המוכר שם מכיר את אבא שלי והם עשו עסקה שבימים הקרובים צלם מקצועי אחד ימכור לחנות את המצלמת Canon EOS 300D שלו יחד עם 2 עדשות (אחת של 18-55 מ"מ ואחת של 70-200 מ"מ), היא לא מקולקלת או משהו פשוט הוא רוצה משהו יותר חדש. בקיצור את שלושת אלה אני מקבלת תמורת 1500 שקל! במקום איזה 9000 שקל.. ויש לי אחריות על זה+אבא שלי מכיר את המוכר, בקיצור, אין בעיות, עסקה מעולה! אז בימים הקרובים הוא יביא את המצלמה ואז נאי אקבל אותה ואת ה2 עדשות D: בנוסף, אבא שלי גילה שאין בזה וידאו אז הוא קנה מצלמה קומפקטית עם וידאו HD וגם מצלמת סטילס כמובן, 10 מגה פיקסל. מצלמה די מעולה, והיא של Pentax, בזכות המצלמה הזאת אני יכולה להגיד שהם די טובים
יש בה הרבה מצבים מגניבים ויש לה פוקוס מעולה וצבעים נחמדים.. בקיצור הולכות להיות לי 2 מצלמות, זאת שיש לי עכשיו ומצלמת רפלקס די מעולה
החג היה די מעולה, היינו אצל דודים שלי.. היה נחמד, אין יותר מדי מה לספר ^^ וכן חנה את צריכה לעשות את זה! זה יהיה מגניב אם נעשה תחרות כזאת של מי מציפה הכי הרבה
וגם להאדים זה יהיה מגניב D:

StayAwake

New member
אומייגאד אני מלאת קנאה!

איזה כיף לך! מעניין מתי אבא שלי יבין שאני רוצה מצלמה
כל כמה זמן אני מעדכנת אותו כמה כסף כבר יש לי ורומזת לו שאני רוצה מצלמה. כנראה שאני אצטרך לחסוך לבד
תתחדשי!!!
אוקיי, אז אני כבר אעשה את זה

AdiA12

New member
אני פשוט שיגעתי להורים שלי ת'מוח../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אומנם רציתי ניקון D90 אבל זה יוצא הרבה כסף, אז אבא שלי הצליח להתפשר איתי על הקנון ההיא.. >< טוב אני מעדיפה מצלמת רפלקס יחסית סבבה מאשר מצלמה קומפקטית.. עדיף זה מאשר כלום ^^ תודה
מעולה D:

StayAwake

New member
גם עדיף להתחיל ממשהו ../images/Emo3.gif

יבוא היום ויהיה לך D90 ואז אני ממש אקנא בך חחחח

AdiA12

New member
חחח ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אוף אמא של חברה שלי נוסעת לארה"ב ושאלה אותה איזה מצלמה היא רוצה שהיא תקנה לה, היא אמרה שהיא רוצה להתייעץ איתי ואז היא תגיד לה. היא שאלה אותי ואמרתי לה שאני רוצה Nikon D90 אבל אני אהרוג אותה אם היא תקנה את זה. ובדיוק ביום שאמא שלה חוזרת מארה"ב יוצא Nikon D95, אז הם מחפשים חנות שתהיה להם את המצלמה הזו בבוקר. אוף זבל אני כל כך מקנאה בה, הילדה הזבל הטחונה הזאת
והיא גם בקושי מבינה במצלמות, זה לא פייר
טוב אבל הצד הטוב בזה זה שהיא תיתן לי להשתמש בזה כשאני ארצה D:

StayAwake

New member
אומייגאד ../images/Emo2.gif

אני שונאת שאני רוצה משהו ולאנשים אחרים שבכלל לא אוהבים את זה/מבינים בזה יש את זה
אני חוסכת למצלמה כבר מלא זמן ואז לפני שנה בערך אבא של חברה שלי פתאום קנה לה מצלמה.. סתם כי התחשק לו
ותשאילי את המצלמה שלה לכמה ימים
חיחיי\חי

AdiA12

New member
מבינה אותך לגמרי ../images/Emo4.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני ממש שונאת את זה, וזה ממש מעצבן אותי שהולכת להיות לה מצלמת ניקון
אבל אני מסתכלת על הצד החיובי שבזה - היא חברה טובה מאוד שלי והיא תיתן לי להשתמש בזה!
היא ממש מעריכה את הידע שלי בצילום וזה.. בגלל זה היא גם בחרה להתייעץ איתי איזה מצלמה לקנות וגם אמרה שאני אלמד אותה להשתמש בזה..
חח ברור אני אשאיל את המצלמה שלה הרבה פעמים

StayAwake

New member
זה ממש מעצבן...

זה גם נורא מעצבן שאת חוסכת מלא זמן ופשוט קונים למישהו שהוא חבר טוב שלך את זה
היא הייתה חבהר ממש ממש טובה שלי באותו זמן וממש התעצבנתי ונסיתי לרמוז לאמא שלי
כיף לך!*-*

AdiA12

New member
חחחחח כן בדיוק ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Adi641

New member
היה חביב.. המון אוכל!!!!../images/Emo13.gif

חח וגם היה ממש מצחיק!!!! חגגנו עם חברים שיש להם הרבה חוש הומור!!
אממ. ... חוץ מזה... אין הרבה דברים חדשים... :)

Adi641

New member
סוכות.. אני עוד לא יודעת מתי בדיוק אבל

זה צריך להיות שבוע... אם זה לא יהיה על התאריך של המפגש אני מבטיחה לבוא!!!!

StayAwake

New member
רוב הסיכויים שזה יהיה על המפגש...

כי כל שאר הזמן זה חג ושישבת
יצא לנו חופש של 3 ימים איזה בזבוז

Adi641

New member
מאוד בזבוז... ../images/Emo13.gif

טוב אם לא למפגש הזה, אני אבוא למפגש הבא, שאני מקווה שהוא יהיה בקרוב!!!!

ספירצ

New member
לא בזבוז XD

מדא זה לא בזבוז זמן! רק אמא שלי חושבת ככה ואני לא מרשה לאפחד אחר להגיד דבר שכזה!! XD

למעלה