איזה לילה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
זהירות חפירה לפניכם
אממ אני ממש מבואסת לאחרונה. בערך מאז שהתחילו הלימודים. הרבה אנשים התרחקו, השתנו דברים מאז שנה שעברה, פתאום אין ממש עם מי לצאת, כולם עושים לי קטעים מעצבנים, הרבה אנשים מאכזבים אותי. מבאס מבאס מבאס. מבאס שכל הדברים המבאסים קורים באותו זמן ושכולם מחליטים לעצבן ולבאס אותי באותו זמן
בכל מקרה, היום התכתבתי עם ידיד שלי בצ'אט בפייסבוק, במשך די הרבה זמן, משהו כמו שעה נראה לי. זה עשה לי ממש טוב, פרקתי בפניו הרבה דברים שמפריעים לי, כמעט הכל. והוא ממש חמוד אני חולה עליו
והיה לי תכנון ללכת עם עוד 2 חברות לשוהם (סיפור ארוך עזבו), החברה שזה היה הכי חשוב לה ויתרה על זה (ומעולה שכך!) ובמקום זה היינו אמורות לבוא לבית שלה. בסוף התקשרו אליי ואמרו שיש מסיבת הפתעה לידיד קצת רחוק שלי. אז בסביבות 22:00 יצאתי מהבית עם ידיד מאוד קרוב שלי (זה שהתכתבתי איתו בצ'אט) והחברה שלו, שהיא החברה הכי טובה שלי ואז באנו לחברה אחרת הביתה כי שם הייתה המסיבת הפתעה. ואחרי כמה דקות הוא בא ועשינו לו הפתעה, ואז שתינו קצת וודקה ויין (איכס אני שונאת יין
) וידיד שלי שתה רבע בקבוק וודקה+5 כוסות יין והשתכר, וזה תמיד מצחיק אותי כי הוא ממש חמוד כשהוא משתכר
אז זה היה מצחיק.. וחברות קרובות שלי היו קצת בדיכאון אז ניסיתי כל הלילה להוציא אותן מהדיכאון. ולחברה שלי שלא מבינה כלום במצלמות יש Canon EOS 500D, אז השתמשתי בה כל הלילה
יצאו לי כמה תמונות ממש חמודות
וב1 ועשרה ככה גירשו אותנו מהבית שלה כי עשינו המון רעש XD ואז הייתי בשוק שרק 1 ועשרה, כי זה הרגיש כאילו איזה 4 לפנות בוקר. ואז ישבנו איזה חצי שעה-שעה קרוב לבית שלה, ואז אח שלי אמר לי שהוא באזור ואסף אותי ואת חברה וידיד שלי בחזרה לבתים שלנו ^_^ ושתיתי איזה פחית וחצי של XL כי זה טעים וכי הייתי ממש עייפה, אני עדיין ממש עייפה, XL לא בדיוק מעורר
וזהו היה לילה נחמד ביותר. אני
אלכוהול ^^
אוחח סליחה שאני תמיד חופרת פשוט אני מרגישה שכאן הכי נוח לי לכתוב את כל הדברים האלה..