לא ממש אבל אני לא יבאס לך את תחילת השנה אם זה עושה לך טוב שאתה חושב ככה אז תחשוב
D dsol New member 3/10/05 #34 לא ממש אבל אני לא יבאס לך את תחילת השנה אם זה עושה לך טוב שאתה חושב ככה אז תחשוב
ד דניאלסתיו New member 2/10/05 #12 שנה טובה חמודים שיילייי../images/Emo24.gif ותזכרו שאין כמוני.. אופס..כמוכם! בכל העולם
נ ניו יורק רפיח New member 3/10/05 #28 את אוהבת אותי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif
H Hezi The One New member 2/10/05 #15 שנה טובה לכולם../images/Emo23.gif תלקקו הרבה דבש,או משהו אחר..XD
S sheygetsit New member 2/10/05 #16 שנה מתוקה לכולם מלאה באהבה ו.... דיסקים, הופעות, כתבות וכו'.. לשייגעצ .......
J jack 1 New member 2/10/05 #17 שנה טובה בטטות שלי!!! שתהיה לכם שנה מתוקה!הרבה תפוחים בדבשים וכאלה. והעיקר שלא תהיו פריקים-נאצים-כת-השטן!
שנה טובה בטטות שלי!!! שתהיה לכם שנה מתוקה!הרבה תפוחים בדבשים וכאלה. והעיקר שלא תהיו פריקים-נאצים-כת-השטן!
Y yardenbm New member 2/10/05 #22 נסעתי לאילת שנה טובה לכולם אחזור ביום חמישי מתגעגעת המונים אוהבתם אתכם מאוד מאוד
נ ניו יורק רפיח New member 3/10/05 #23 שנה טובה לכל ה... הסוגדים לי כל הפאגים שאוהבים אותי בפורום לכל אהובי בפורום לכל הנסגדים לכל השקסים קיצר שנה טובה לכולכם! אני אוהב אתכם
שנה טובה לכל ה... הסוגדים לי כל הפאגים שאוהבים אותי בפורום לכל אהובי בפורום לכל הנסגדים לכל השקסים קיצר שנה טובה לכולכם! אני אוהב אתכם
נ ניו יורק רפיח New member 3/10/05 #40 אני מוסיף../images/Emo10.gif שכחתי../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif