שנה טובה לפורום טוקיו הוטל

ElinorLahav

New member
ווואי ../images/Emo69.gif

התמונה האחרונה מעצבנת אותי !!!!
למה אנשים כ"כ רעים הם כתבו שם שהם מצטערים וזה וכל הזמן עושים בזה פוטושופ ומשנים את מה שכתוב ! בוהווווו עליהם
כל התמונות האחרות נחמדות

dorkiflitz

New member
אני מכירה את התמונה האחרונה.. היא הרגה אותי!

והתמונות הראשונות ממש מלחיצות. XD

יווו איזה צ'וצ'וניםםםםם :)

וואיי התמונה האחרונה.. כל כךךךך מצחיקה חחח אבל מפגרת רצחח למישהו יש את התמונה המקורית? האחרונה?

YuviR

New member
שנה טובההה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ואיחולים לשנה החדשה:
כמובן- שטוקיו יבואו ויבאו לנו את ההפועה של החיים
(רק מלחשוב על זה יש לי חיוך ענקי על הפרצוף ואני מתחילה להתרגש!)
שביל יסתפר!!!! (מה? זה כבר קיפודי מידי לטעמי! הפרצוף שלו נראה פיצי בגלל השיער הענקי שלו)
שכולנו נצליח בלימודים, עם החברים, וכו'
שתהיה לנו שנה של שקט שלווה בארץ- בלי שטויות ביטחוניות. אז... happy rosh hashanna!!! (תדמיינו את זה במבטא ממש אמריקקי) אוהבת אתכם, יובל :)

בדיוק המילים והאיחולים הנכונים!

שנה טובה מוצלחת מבחינת כל מה שרשמת למעלה ^^

X Slider

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה לפורום טוקיו הוטל../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif

שנה של בריאות, הצלחה, התקדמות, אושר ויושר
שהשנה החדשה תביא עליכם ועל קרוביכם רק נחת, שקט ושלוה
מי יתן ובשנה החדשה טוקיו הוטל יתפרסמו עוד בישראל ובחו"ל ושנזכה להופעה מדהימה ב-6.10 ובהופעות המתוכננות
שנה טובה ומתוקה לכולנו

Pijamist

New member
../images/Emo75.gifפורום הפיג'מות מאחל שנה טובה../images/Emo70.gif

פורום הפיג'מות מאחל לכם שנה טובה ומתוקה
ומזמין אתכם להנות ולגלוש בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1082

3has3

New member
הוו פורום יקר שלי D: ../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לכם את השנה הכי מדהימה שיכולה להיות
שנה מתוקה, טובה, מוצלחת והכי חשוב, שנה מהנה
שבאמת תהנו מכל רגע בשנה החדשה ותזכרו שגם הדברים הרעים שקורים לכם, קורים כי הם היו חייבים לקרות. בכל דבר תמיד אפשר למצוא את הדבר הטוב D: אני מקווה שאני אזכה לפגוש את כולכם, או לפחות את רובכם. אתם אנשים מדהימים ואני פשוט נהנת להיכנס לפה! ושוב, שנה מהנה, בריאה, מאושרת וכל מה שרק תאחלו לעצמכם!~ אוהבת אותכם המון
חג שמח

keren eckshtein

New member
אמג חנה אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל ..

שכחת את השפמנון החמודי שלך המאומץ שלך ! דיייייי אני כ"כ זבל שאני מזכירה את זה , חנה'לה אני אוהבת אותך יא פשטידה לשעבר ( ככה קראתי לך במסן - תראו עד כמה אני מפגרת ) XD אוהבת אותך המון המון
ואת כל הפורום המדהים הזה באמת באמת

למעלה