חחח אף אחד לא באמת מצליח
B baril New member 14/9/07 #37 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיכס, לא אהבתי.. :/ סתאאאאאאאאאאם חתיכת ילדה מפגרת את כבר יודעת שאני מתה על העיצובים שלךD:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיכס, לא אהבתי.. :/ סתאאאאאאאאאאם חתיכת ילדה מפגרת את כבר יודעת שאני מתה על העיצובים שלךD:
J just orr New member 14/9/07 #45 פשש יפה ^____^ חיחי ממש אהבתי DD: די אוף כולן כאלה מוכשרות >< (כן זה אמור להיות מחמאה -___-")
S Sivan McFLY New member 14/9/07 #46 ../images/Emo42.gifMY Creations../images/Emo42.gif טוב בגלל תפוזבל אני צריכה להקטין תרקעים אז אני אשים לכל אחד קישור לגודל המקורי.. רקע לבעשלשי הסקסית הידועה בתור בוטבוט---> גודל מקורי
../images/Emo42.gifMY Creations../images/Emo42.gif טוב בגלל תפוזבל אני צריכה להקטין תרקעים אז אני אשים לכל אחד קישור לגודל המקורי.. רקע לבעשלשי הסקסית הידועה בתור בוטבוט---> גודל מקורי
J just orr New member 15/9/07 #83 וואי זה כל כך יפהההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
S Sivan McFLY New member 14/9/07 #48 ../images/Emo42.gifBut I'm Not Alone../images/Emo42.gif דנייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידני גודל מקורי
../images/Emo42.gifBut I'm Not Alone../images/Emo42.gif דנייייייייייייייייייייייידנידנידנידנידנידנידנידנידנידני גודל מקורי
S Sivan McFLY New member 14/9/07 #50 ../images/Emo42.gifUnsaid Things../images/Emo42.gif הארי לליטל--> עבדתי על החרא הזה פאקינג 3 שעות!! %#%^$%^&%(&^&*&*)&*)^&#$%@#$ גודל מקורי
../images/Emo42.gifUnsaid Things../images/Emo42.gif הארי לליטל--> עבדתי על החרא הזה פאקינג 3 שעות!! %#%^$%^&%(&^&*&*)&*)^&#$%@#$ גודל מקורי
Y Yu vi New member 14/9/07 #52 את מעצבת כ"כ כ"כ כ"כ יפהההה../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif כל מה שעשית מדהים !!!! והמברשות שלך ממש ממש טובות >< את יודעת אולי מאיפה מורידים מברשות?
את מעצבת כ"כ כ"כ כ"כ יפהההה../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif כל מה שעשית מדהים !!!! והמברשות שלך ממש ממש טובות >< את יודעת אולי מאיפה מורידים מברשות?
S Sivan McFLY New member 14/9/07 #51 ../images/Emo42.gifהארי../images/Emo42.gif עוד רקע לליטל.. הפעם לקח חצי שעה..או קצת יותר >< גודל מקורי
../images/Emo42.gifהארי../images/Emo42.gif עוד רקע לליטל.. הפעם לקח חצי שעה..או קצת יותר >< גודל מקורי
S Sivan McFLY New member 14/9/07 #53 ../images/Emo42.gifWhen You're Gone../images/Emo42.gif כן.. היה לי מצ'עמם אז בסוף עשיתי עיצוב לפיקי שכולל רקע+חתימה+כפתור.. ברגע זה הוא מככב על הדסקטופ שלי... גודל מקורי
../images/Emo42.gifWhen You're Gone../images/Emo42.gif כן.. היה לי מצ'עמם אז בסוף עשיתי עיצוב לפיקי שכולל רקע+חתימה+כפתור.. ברגע זה הוא מככב על הדסקטופ שלי... גודל מקורי