שרשור
וש לחג!

../images/Emo75.gif לבוש ראש השנה שלי ../images/Emo75.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

החג הזה השקעתי המון מבחינת הבגדים שלבשתי. מאוד השקעתי גם בהתאפרות בבוקר, גם באקססוריז וגם בהתאמה. שמתי לב שלבשתי המון אדום החג, ובגד כחול אחד מסכן אבל שום דבר ורוד! אני חושבת שאני מתחילה לחבב עוד צבע
(אם כי הורוד מוסר שהוא נעלב
) השיא בחג היה כשלבשתי את הלוליטה החדשה שקניתי לארוחת ערב שבת. נורא חששתי שההורים והמשפחה לא יתלהבו כמו שאני אתלהב, אבל השמלה גרפה כ"כ הרבה מחמאות שהחיוך לא ירד ממני כל השבת!
תודה לאלינה, תמיר ומרווה שהיו איתי בחנות ועזרו לי לבחור שמלה ולכל הלוליטות הנהדרות מהקהילה הפייסבוקית שייעצו לי ונתנו לי טיפים איך ליצור את המראה המושלם לחג
*מעלה תמונות מיידית!*

../images/Emo202.gif יום רביעי בערב - ארוחה אצל סבא - 28.9

חלק מהחג עשיתי בבית אבות של סבא שלי (כמו כל שנה) וחלק מהחג עשיתי אצל אחותי, בעלה והאחיין החדש. אצל סבא השתדלנו לשמור על לבוש צנוע (כמה שאפשר, שהזקנים לא יצקצקו עלינו
) אבל בבית של אחותי הרשינו לעצמנו

innocence

New member
זו שמלה מזארה קידס!

ויש אותה גם בכתום! היא ממש מקסימה עליך:) אני אישית הייתי מוותרת על הגרביים הלבנים.

שכחתי לכתוב את זה! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

קניתי גם מעיל פרווה (דמוי, כמובן
) אפור כזה שם. הבאתי אותו איתי לחג, הייתי בטוחה שיהיה קפוא בירושלים, אבל בסוף לא השתמשתי בו. כשהיינו בזארה סיסמנו למתן שאנחנו בזארה, ורציתי לסמס לך גם אבל שכחתי שאין לי אותך בפלאפון

innocence

New member
XDD

מצחיקה:) אני מכירה את הוסט האפור הזה:) אצלנו דווקא השמלות האלו לא נמכרות טוב בכלל...

../images/Emo202.gif יום חמישי - ארוחה אצל סבא - 29.9

חולצה של נעמה בצלאל שקניתי ביריד ההוא של הדוסות ב-"מרכז תרבות העמים" (עלתה 50 ש"ח!
), ואני דווקא אוהבת אותה נורא. יש בה מראה נורא אצילי ומיוחד לטעמי. ו... ה-חצאית. לקחו לי 5 שעות וחצי של חיפושים בקניון מלחה, עד שמצאתי אותה (שוב, בחנות של דוסות! שקניתי שם תמיד כשהייתי ילדה! ומשום מה, דילגתי עליה כי חשבתי שאין מצב שיהיה שם! וגם היא, עלתה רק 56 ש"ח.
). מרווה עדה לזה
אף פעם לא חשבתי שגזרה גבוהה תהיה עליי יפה.

והחצאית השניה שמצאתי והתאמתי לחולצה

התחשק לי בערב לנסות גם אותה ולראות איך היא נראית ביחד, ולמען האמת זאת גם אחלה חצאית לבית ספר
(איזו איכות חרא של תמונה
)

../images/Emo202.gif יום שישי - צהריים אצל סבא - 30.9

סיכה שמצאתי בפוקס כשחיפשתי גרביים ללוליטה! והיא עלתה רק 10 ש"ח והשתלבה מצויין עם הכל!

../images/Emo202.gif ארוחת ערב שישי אצל אחותי - 31.9

*טם טם טם טם* לא היה לי מקום לצלם, אז הברחתי את המצלמה לשירותים
(קשה לצלם בשושו בחג, מה אני אעשה!) לא הצלחתי לצלם אף תמונה מוצלחת של כל הגוף, וכמעט התאבדתי שם במקלחת
~חישובים~
סיכת ורד עם הנוצות שעל הראש שלי - 10 ש"ח
עגילים - 15 ש"ח
שרשרת קולר (מהזיפר) - 80 ש"ח
שמלה מהחנות Loli Lu - 400 ש"ח
גרביים - 15 ש"ח =============== סך הכל: 520 ש"ח. *מקבלת שבץ*

לוליטה בפעולה! קה-וובנגה! ../images/Emo66.gif../images/Emo267.gif

הציטוט "את מזכירה לי את אליס שהלכה לאיבוד" לא מפסיק להצחיק אותי
(אני דומה לכיפה אדומה פה!)

../images/Emo202.gif ולבוש אחרון - שבת אצל אחותי - 1.10

החצאית הסקוטית של אמא. אההההה... של מתן
(בחיי ששקלתי לתת לך אותה, אבל יותר מידי ערך סנטימנטלי!) חייבת לתפור אותה כבר. עד מתי אסגור אותה עם סיכות סבתא? עד מתי?
אמא אמרה שהשילוב של הקולר והשמלה ממש יפה

MyTaoWay

New member
אוי החצאית.................החצאיתתתתתתתת

איפהההההההה קנית???????. אני חולה על הסגנון הסקוטי הזה

גנוב מהארון של אמא ../images/Emo9.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בדרך כלל אני לא נוטה לחטט בארונות של אמא שלי, כי היא באמת לא השאירה כ"כ הרבה דברים ווינטג'ים מהעבר (וחבל
), אבל כשסידרנו ביחד ראיתי אותה והחלטתי מיידית שהיא נגנבת. אני רק צריכה לסדר את הסגירת מעטפת שלה.

innocence

New member
אני כבר ממ שלא זוכרת מה שמתי ומה לא...

אז זה מה שלבשתי בחג... בתמונה זה נראה כאילו כל החלק העליון של ממש רחב @_# כנראה בגלל הג'קט

למעלה