תנועות נוער

hadarinke

New member
../images/Emo75.gifתנועות נוער../images/Emo75.gif

אז מה...?
אתם בתנועות נוער?
כמה שנים אתם בתנועה?
הייתם בתנועה אחרת לפני זה?
מה התפקיד שלכם?
אתם אוהבים את התפקיד שלכם?
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? חג שמייח לכולם !

hadarinke

New member
וכמובן שנענה גם לעצמי...../images/Emo13.gif

אז מה...?
אתם בתנועות נוער? כן, בצופים.
כמה שנים אתם בתנועה?מכיתה ז' ועכשיו אני בט'...אבל הייתי גם לפני ואז הייתה שנה של הפסקה...עזבו סיבוכים
הייתם בתנועה אחרת לפני זה?בנוער העובד בכיתה ד'..
מה התפקיד שלכם?חמשושית!
אתם אוהבים את התפקיד שלכם?ברור! איך אפשר שלא?
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?שבט און, האימפריה בשחור כתום

liorhikri1991

New member
אני לא נמצא בשום תנועת נוער...

בעיקר משום שבשכונה שלנו אין תנועות נוער,אולי רק בני עקיבא שזה ממש לא קשור אלי.

נועוש6

New member
איך לא נענה?!חחח

אז מה...?הכלטבו חח אתם בתנועות נוער? ברורר כמה שנים אתם בתנועה?5 הייתם בתנועה אחרת לפני זה?נופ ^_^ מה התפקיד שלכם?חניכה חח אתם אוהבים את התפקיד שלכם?יאפ נממ ^_^ באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?שבט צופי רמת גן(צר"ג אימפריהה)

moruush

New member
../images/Emo90.gifצווווווווווופים

אתם בתנועות נוער?
כמה שנים אתם בתנועה?6 הייתם בתנועה אחרת לפני זה? never מה התפקיד שלכם? חניכה - שנה אחרונה
אתם אוהבים את התפקיד שלכם?חחח כן, תפקיד חשוב ;] מחכה בקוצר רוח להדרכה. באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?פולג

oFka7

New member
השו השושו השומר הצעיר../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אז מה...?
אז מה... אתם בתנועות נוער?
בטחD: כמה שנים אתם בתנועה?
4 ווהווו הייתם בתנועה אחרת לפני זה?
נופ מה התפקיד שלכם?
הממ...חניכה
אתם אוהבים את התפקיד שלכם?
כן? באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?
קן הרי אפריםD:

moran916

New member

אז מה...?
אתם בתנועות נוער? כן. בני המושבים
כמה שנים אתם בתנועה?4 שנים
הייתם בתנועה אחרת לפני זה?לא
מה התפקיד שלכם?כרגע מדמית (מדריך מתקדם)
אתם אוהבים את התפקיד שלכם?כן..
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?התנועה שלנו זה לפי מועצות אזוריות.. אז אני מרמת הגולן.

להלהלה ../images/Emo3.gif

אז מה...? מה?
אתם בתנועות נוער? יאפ- הנוע"ל. כמה שנים אתם בתנועה? איזה 3 עם הפסקות! הייתם בתנועה אחרת לפני זה?בצופים איזה שנה. מה התפקיד שלכם? אני מדריכה וחניכה. אתם אוהבים את התפקיד שלכם? כן. באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? מועדון התמנון ראש העין.

Black Jane

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo42.gif

אז מה...? אני באה לפה הרבה
אתם בתנועות נוער? הייתי בנוער העובד הלומד
כמה שנים אתם בתנועה? הייתי 6 (אם זכרוני אינו מטעה אותי)
הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא
מה התפקיד שלכם? הייתי חניכה ואחרי זה מד"צית ואז מש"שית. מרתק
אתם אוהבים את התפקיד שלכם? אהבתי להדריך.... עד שפרשתי עקב חסך בחניכים. לא בקבוצה שהדרכתי, בקבוצה שהייתי בה חניכה בעצמי:]
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? הייתי בקן ארץ.

Efrat K

New member
אוקיי

אז מה...? אתם בתנועות נוער? הייתי בבני עקיבא,אבל אני כבר לא. כמה שנים אתם בתנועה?מאמצע כיתה ד' עד סוף כיתה י'. הייתם בתנועה אחרת לפני זה?לא מה התפקיד שלכם?התפקיד שלי הוא להיות הבלתי נראית שם,בד"כ שבאתי אז הייתי באה לפעולות של שבת אבל רק הקשבתי. אתם אוהבים את התפקיד שלכם?------ באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?נו"ש בחיפה.

Retama

New member
../images/Emo13.gif

אתם בתנועות נוער? כמובן, מכבי צעיר
כמה שנים אתם בתנועה? אממ מכיתה ד' :p זאת השנה ה7 הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא מה התפקיד שלכם? מדריכה אתם אוהבים את התפקיד שלכם? כן באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? סניף חדרה

ayeletpi

New member
בארור!

אז מה...? אתם בתנועות נוער? כןכןכןכן! כמה שנים אתם בתנועה? זאת השנה השישי שלי!!!! הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא בלעכס! מה התפקיד שלכם? כרגע? מדריכת ד'! אתם אוהבים את התפקיד שלכם? את התפקיד כן, את הטרור עקב התפקיד לא!@@#%^ באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? אנערףD: סתם סתם, שבט רעם שליטע!

shelly malka

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

אז מה...?מה?<
אתם בתנועות נוער? יאפ..צופים כמה שנים אתם בתנועה?השנה הצטרפתי
הייתם בתנועה אחרת לפני זה?אכן
. בשומר הצעיר
מה התפקיד שלכם?חניכהXD אתם אוהבים את התפקיד שלכם?זה לא תפקידXD באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?שבת דותן גדוד לא זוכרתXD אני חדשה צריך להבין אותיXD

oFka7

New member
שאאאלייי../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מה את עוזבת ככה את השמו"צ?
>.> ד"א באיזה קן היית?

^_^

אז מה...? מה? אתם בתנועות נוער? אהא^_^ כמה שנים אתם בתנועה?שנה ראשונה הייתם בתנועה אחרת לפני זה?צופיקם (בלעכס) מה התפקיד שלכם?חניכה לכל דבר אתם אוהבים את התפקיד שלכם?כן באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? מחוז תיכון.

למעלה