תנועות נוער

עונה

אז מה...? ? אתם בתנועות נוער? נופ כמה שנים אתם בתנועה? הייתי שנתיים בצופים הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא מה התפקיד שלכם? אין אתם אוהבים את התפקיד שלכם? לא באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? הייתי בשבט גבעתיים וסבלתי מכל רגע.

חדשההההה ובא לי לענות[[:

אתם בתנועת נוער? יאפ. במדצים <מדריכים צעירים> ובמדא.
כמה שנים אתם בתנועה? במדצים זו השנה ה-3 במדא ה-2
הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא.
מה התפקיד שלכם? מדצים-מדריכת כיתות ח' מד"א- מע"רית <מגישת עזרה ראשונה/חובשת>
אתם אוהבים את הפקיד שלכם? ב-ה-ח-ל-ט
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? מדצים מוצקין במתנ"ס חח במד"א קריות- אזור מד"א כרמל.

JOZI1

New member
רק אם את רוצה

איך שאת כותבת מזכיר לי חברה שלי רק תגידי לי אם קוראים לך מור כן\לא זה הכל את לא חייבת להוסיף את שמך האמיתי

RONI9871

New member
תשובה :)

אז מה...? הכל אחלה אתם בתנועת נוער? בארור :)בצופיםםם כמה שנים אתם בתנועה? הממ עכשיו שנה שלישית. הייתם בתנועה אחרת לפני זה? כן, מתביישת בזה. מה התפקיד שלכם? מדריכת ו'! חניכים מושלמים :) אתם אוהבים את התפקיד שלכם? מאוווווד. כל מי שבקורס עכשיו- כל כך תלכו להיות מדריכים. הכי כיף שיש. באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? שבט אופק אימפריה!

gorck

New member
כיף בצופים, וכיף בצופים....

אתם בתנועות נוער? בטח! כמה שנים אתם בתנועה? מכיתה ו'- זה אומר 7 הייתם בתנועה אחרת לפני זה? צופי-ים נחשב?! מה התפקיד שלכם? רשמ"ד' חוץ (זה אומר שאני מדריך וראש גדוד ד' בשבט שהוא לא "שבט הבית" שלי... ) אתם אוהבים את התפקיד שלכם? כן! באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? נוה מגן- אימפריית הקוברות

רוני48

New member
אז ככה:

אז מה...? הכל טוב אתם בתנועות נוער? ברורר כמה שנים אתם בתנועה? 4 הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לאא מה התפקיד שלכם? חניכה לכל דבר :) אתם אוהבים את התפקיד שלכם? כן אבל זה נראה לי ממש כיף להיות חניכה... באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? סוד כמוס לפרה ולסוס ...\\

rotemsror

New member
חדשה../images/Emo9.gif ועונה../images/Emo27.gif

אז מה...? מה? אתם בתנועות נוער? אממ תלוי אם מגדירים מש"צים כתנועת נוער , מש"צים זה מדריכי של"ח צעירים כמה שנים אתם בתנועה? שנה שניה שנה שעברה עברתי שנת למידה{?} הייתי פש"צית עברתי את השנה + קורס ונהייתי מש"צית
הייתם בתנועה אחרת לפני זה? גם באותו זמן וכן בנוע"ל אבל זה לא ממש עבד כי בקושי היו חניכים מה התפקיד שלכם? מדריכה וחניכה אתם אוהבים את התפקיד שלכם?מאוד מאוד
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?זה מחולק למחוזות ואני מחוז מרכז

gorck

New member
סורי...אבל מש"צים...

זה לא תנועת נוער! הם מתיימרים להיות, אבל הם לא... מצטער שאני בא בגישה כזאת, אבל אני מכיר ת'מערכת שלכם, אני בה/הייתי בה פעם.... הייתי עוד לפני תקופת הפש"צים, הייתי הקורס האחרון לפני שפתחו את הפש"צים במחוז ת"א, 2004,והדרכתי ב2005 פש"צים ואת הקורס וב2006 הייתי שוב בצוות קורס.... אני מכיר ת'מערכת, היא שכונתית ולוקה בחסר מבחינת רמת ההדרכה שלה....

Over My Head

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אז מה...? אתם בתנועות נוער? יההה=] כמה שנים אתם בתנועה? מכיתה ח' הייתם בתנועה אחרת לפני זה? הייתי בקייצת של הנוער העובד...זה נחשב?
מה התפקיד שלכם? אני מדריכת כיתות ב'
אתם אוהבים את התפקיד שלכם? אהא!!
באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? זאת תנועת נוער מקומית, ואם אני אגיד זה די יגלה איפה אני גרה ככה שנעזוב את זה |קטנונית|

koalali

New member
חדשה../images/Emo205.gif ועונה../images/Emo26.gif

אז מה...? הכל יופי טופי אחלה בחלה
אתם בתנועות נוער? יאפ- צופיםצופים כמה שנים אתם בתנועה? זאת השנה השניה שלי הייתם בתנועה אחרת לפני זה? לא.. מה התפקיד שלכם? מדריכת ה! אתם אוהבים את התפקיד שלכם? מאוד מאוד רק חבל שלא באים הרבה חניכים=/ באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? שבט אופק אימפריה! (כמו RONI9871 רק שלא נראלי זה אותו שבט..)

JOZI1

New member
ההיתי בתנועת נוער

ההיתי בצופים הפעולות היו כיפיות ההיתי חניכה שם מכתה ד עד ט אבל לא האבתי הילדים שם לא היו נחמדים כלכך אז עזבתי והשנה אני לא בצופים

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהשמו"צ../images/Emo47.gif

אז מה...? את באה לפה הרבה? XD אתם בתנועות נוער? כן. השומר הצעיר
כמה שנים אתם בתנועה? פחות משנה... הצטרפתי בסוף מרץ הייתם בתנועה אחרת לפני זה? כן, בצופים מה התפקיד שלכם? חניכה אתם אוהבים את התפקיד שלכם? כן ^^ באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים? קן

מה O:

השומר הצעיר ביבנה עדיין חי? טוב לדעת. |: עדיין יש שם יד גבס בשירותים?

O0NoNi0O

New member
צופים../images/Emo9.gif

אז מה...?תפוח אדמה אתם בתנועות נוער? כן=] כמה שנים אתם בתנועה?ארבע לא כולל את השנה. הייתם בתנועה אחרת לפני זה?הייתי במחנה קיץ של תל"ם, מעפאן שם אין על הצופים
! מה התפקיד שלכם?חניכה. אתם אוהבים את התפקיד שלכם?בוודאי, למרות שאני מתה להדריך/להיות חמשושית/לרשג"ד. באיזה שבט\קן\סניף\אנערף אתם נמצאים?שבט מודיעין
.

למעלה