התפקדות חודש אוק-טו-בר

avivoOsh2

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: אביב גיל: 14 ומשומשו גן\בצפר\צבא\עבודה:ביתספר להקת החודש: Keane , R.E.M , VFC. זמר\ת החודש: Lady Gaga הדיסק שעשה לי את החודש: - דבר שעשה לי את החודש: חופשש וביקור של חברה מח"ול דבר שהרס לי את החודש: כלומ משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: כלומ משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: ביתספר משהו שאני מצפה לו השנה: לאדעת נחכה ונראה:) חג אהוב החודש: ראשהשנה! וסוכות בקרוב תמונה:

MoVe AlOnG

New member
מתפקדת!

שם: חן.... או צ'ן איך שבאלכם. גיל: 17 גן\\בצפר\\צבא\\עבודה: י'ב.... להקת החודש: סימפל פלאן וגוד שארלוט. זמר\\ת החודש: - הדיסק שעשה לי את החודש: still not getting any דבר שעשה לי את החודש: טיול שנתי אחרון באילת... וסימפל פלאן באים לארץ
דבר שהרס לי את החודש: פסיכומטרי. משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: לסיים עם הפסיכו,שסימפל יעדכנו עליינו באתר, והטיסה ללונדון! משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: - משהו שאני מצפה לו השנה: סימפל! ושייגמר לי כבר המלווה! חג אהוב החודש: סוכות. תמונה: אני עם החולצה האדומה...

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifD:

שם: נסטיה. גיל: 16 וחצי. גן\בצפר\צבא\עבודה: תיכון, כיתה י"א. להקת החודש: מקפליי והאחים כאפות <: הדיסק שעשה לי את החודש: רדיו:אקטיב. דבר שעשה לי את החודש: אח שלי חזר מרוסיה. דבר שהרס לי את החודש: כלום. משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: לעבור לגור בקנדה ^^. משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: לעבור לגור בקנדה
משהו שאני מצפה לו השנה: שתהיה טובה ומוצלחת. תמונה:

sweet shir

New member
הזכרת לי למה אני לא מצפה. הכחשתי ><

נו באמת, בדיוק שבוע לפני היומלדת שלי. לא יכולתם לחכות? XD אחלה מתנה. LOL ואת ואמבר יצאתן ממש חמודות. :)

ZivMusic

New member
מתפקדת../images/Emo171.gif

שם: זיו[: גיל: 14 וחצי חח גן\בצפר\צבא\עבודה: גנון LOL להקת החודש:הרבה מאוד. זמר\ת החודש:אמממ. הדיסק שעשה לי את החודש: ראדיואקטיב ? כי הזמנתי אותו *-* דבר שעשה לי את החודש: גשםD: דבר שהרס לי את החודש: בצפר. משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: נסיעה לטורקיה. חחח. משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: בצפר ? חח משהו שאני מצפה לו השנה: הרבה מאוד דברים><" חג אהוב החודש:סוכות תמונה:

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifעאעאאעא גם את?!

אולי גמני אטוססססס
באיזה תאריך?

11מור11

New member
מתפקדת XD ../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

שם: מור גיל: עוד חודש 14! D: קטינה שכמותי.. גן\\בצפר\\צבא\\עבודה: בצפר-ט' :) להקת החודש: מקפפפליי :) זמר\\ת החודש: חחחחח פתטי.. אבל יש לה 3 שירים חמודים.. XD מיילי סיירוס הדיסק שעשה לי את החודש: רדיו אקטיב :) דבר שעשה לי את החודש: יש לי מזגן בחדר! D: דבר שהרס לי את החודש: א"א...): משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: רדיו אקטיב!! משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: מבחן בבקיאות XD משהו שאני מצפה לו השנה: ששנה"ל תיגמר! חג אהוב החודש: ראש השנה D: תמונה:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אי היה לי היום מבחן בבקיאות ../images/Emo178.gif

כמה שלמדתי אליו בסוף היו איזה כמה שאלות מסכנות =\...אבל אני בלחחץץ אני מתה לקבל ציון טוב >_<.

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifמתפקדת D:

שם: מורנצ' :]
גן\בצפר\צבא\עבודה:בצפר
להקת החודש:כ''כ מקפליי!
זמר\ת החודש:נמנמנמ..ג'יימס
הדיסק שעשה לי את החודש:רדיואקטיבבבבב
דבר שעשה לי את החודש:שהייתי בלונדון:] ויש לי בגדים מחו''ל חחחח והאממ...מקפליי!כמובןןן
דבר שהרס לי את החודש:לימודים
מישו שהתאכזתי ממנו
וחברה><
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא:סוכווותתתת אולי אולי אולי אני אבוא למפגש
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא:כיפור><אין לי כוח לצום ו...לאיודעתO:
משהו שאני מצפה לו השנה:כל מיני דברים קטנים ^^
חג אהוב החודש:סוכוותתתתת
תמונה:מהיום

blackroses

New member
../images/Emo59.gif אני עדיין כאן, בערך... ../images/Emo122.gif XD

שם: נועםםםם
גן\בצפר\צבא\עבודה: בצפר
או יותר נכון אולפנא
X 100
להקת החודש: ברור שמקפלייי!@#$%^&
[וגם טרי דייס גרייס, פייטסטאר, האחים ג'ונאס וסימפל פלאןןן!#$#%^&^&*]
זמר\ת החודש: נמנמ... אני חושבת שאמממ... וואו שאלה מסובכת
.
הדיסק שעשה לי את החודש: רדיו : אקטיב - לייק דהההה
XD [וואו, יצאתי פקצ"ה
].
דבר שעשה לי את החודש: סאגת דמדומים
אדוווווארדד...
דבר שהרס לי את החודש: אמממ... אני חושבת שהייתי חולה ממש ממש הרס את החודש
.
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: סווווכווווותתתתתת!@##$%^&&&&* |דוס|
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: לימודים?
משהו שאני מצפה לו השנה: וואו, להצליח בלימודים ולהיות יותר פעילה בפורום [ראיתי את הסטטיסטיקות [נראה לי שככה רושמים את זה
] 29 הודעות???!?@! זה עצווווב..
].
חג אהוב החודש: ברור שסוכות, אני לא מתה על יום כיפור XD
.
תמונה: שלי? 'קיי
על אחריותכן בלבד, אני לא לוקחת אחריות על סיוטים בלילה
. אעהאעהאעה דמדומיםםם

DoLi it is Me

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo222.gifאני,אנוכי ועצמי ../images/Emo3.gif..

שם: דורית...למיקרה שמישהי שכחה
.
גן\בצפר\צבא\עבודה: הגנון של רוחמה ^_^.
להקת החודש:מק',בלינק,קילרז..
זמר\ת החודש: פיין פרנזי.
הדיסק שעשה לי את החודש: רדיו אקטיב..דאא
.
דבר שעשה לי את החודש: האמממ..לא יודעת =\...אולי שסימפל באיםO_O?!..
דבר שהרס לי את החודש: לימודיייםם בלעעע..וכל השיעורים והמבחנים והבוחנים והעבודות=\.
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: סוכות
..ואחשלי חוזר שבוע הבא סופסוף מתאיילנדדD:.
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: חזרה לימים הרגילים אחרי החגים=\..
משהו שאני מצפה לו השנה: שמקפליי יבואו לישראל [כן ישלי צפיה כזאת!XD],ולעבור את הבגרויות בשלום
.
חג אהוב החודש: סוווכווותת
...מתה על החג הזה >_<.
תמונה: יש כמה
...
למה ישלי הרגשה שאפחת לא הולכת להגיב כאן >_<..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חח..מתה על החג הזה >_<

אל יודעת למעלה...אולי בגלל כל הקטע הזה שלא יושבים בבית מול שולחן אלא במקום אחר ויש את כל הטיולים עם המשפחה וזה..^___^.

למעלה