שלי ~גרר~
M McFly My Life New member 1/10/08 #13 חתיךך../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif את יכולה להעלות את התמונה? פליז
חתיךך../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif את יכולה להעלות את התמונה? פליז
L Little McMickey New member 1/10/08 #15 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלי יש את זה../images/Emo9.gif הנה
L Little McMickey New member 1/10/08 #14 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif~מתעלפת~ את ראית ת'סרט נכון? זה היה אצלי לפני כמה ימים חח יש לי מלא רקעים של הסרט גאד הוא כל כך טווווב! וכאן הוא לא נראה חתיך, בסרט הוא לא חתיך XDD מחוץ לו, הכל טוב חחח גאד אני חייבת את הפסקול לסרט הזה
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif~מתעלפת~ את ראית ת'סרט נכון? זה היה אצלי לפני כמה ימים חח יש לי מלא רקעים של הסרט גאד הוא כל כך טווווב! וכאן הוא לא נראה חתיך, בסרט הוא לא חתיך XDD מחוץ לו, הכל טוב חחח גאד אני חייבת את הפסקול לסרט הזה
M McFly My Life New member 1/10/08 #16 ת'אמת עוד לא|מתבייש| אבל אני אוריד אותו או יותר טוב אלך לראות אותו בקולנוע אני חייבת לראות כוולם אומרים שהוא טוב!! אווו באלך להעלות לי או לשלוח לי במסנג'ר מה שנוח לך .. בבקשה? מסנג'ר:[email protected] [אחח התמונות מהסרט כ"כ יפות ]
ת'אמת עוד לא|מתבייש| אבל אני אוריד אותו או יותר טוב אלך לראות אותו בקולנוע אני חייבת לראות כוולם אומרים שהוא טוב!! אווו באלך להעלות לי או לשלוח לי במסנג'ר מה שנוח לך .. בבקשה? מסנג'ר:[email protected] [אחח התמונות מהסרט כ"כ יפות ]
L Little McMickey New member 1/10/08 #24 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבקולנוע!! באיימקס אצלי מזל שימי רביעי זה רק 21 שקל כולל איימקס אז הלכתי לראות אוות פעמיים כבר.... גאד הוא כזה טווב
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבקולנוע!! באיימקס אצלי מזל שימי רביעי זה רק 21 שקל כולל איימקס אז הלכתי לראות אוות פעמיים כבר.... גאד הוא כזה טווב
M McFlyRoni New member 1/10/08 #21 ../images/Emo109.gif חח ברור שראיתי אתמול גם ראיתי את באטמן הראשון וכרגע אני בלפטופ של אח שלי אז יש פה רק רקע אחד..של באטמן
../images/Emo109.gif חח ברור שראיתי אתמול גם ראיתי את באטמן הראשון וכרגע אני בלפטופ של אח שלי אז יש פה רק רקע אחד..של באטמן
L Love McFLY New member 1/10/08 #19 ../images/Emo221.gifשלי=] בדיוק לפני כמה ימים החלפתי, היה לי את התמונה שהם בתוך המים ממושן אין דה אושן על כל הסך חחח^^
../images/Emo221.gifשלי=] בדיוק לפני כמה ימים החלפתי, היה לי את התמונה שהם בתוך המים ממושן אין דה אושן על כל הסך חחח^^
ג גרבע New member 1/10/08 #25 ../images/Emo105.gif שלי ../images/Emo9.gif כי זה לא מעלה לי את הצילום מסך
D DoLi it is Me New member 3/10/08 #47 ../images/Emo222.gif ../images/Emo45.gif.. בדיוק באתי לבקש חח ..
S Simple Girl 175 New member 1/10/08 #30 ../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifשלי../images/Emo27.gif רק לידע בכללי, אני מחליפה כל הזמן דסקטופים.. ובגלל שהמקלדת לא רוצה לצלם לי את המסך, זה התמונה שיש בדסקטופ שלי
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifשלי../images/Emo27.gif רק לידע בכללי, אני מחליפה כל הזמן דסקטופים.. ובגלל שהמקלדת לא רוצה לצלם לי את המסך, זה התמונה שיש בדסקטופ שלי
S Simple Girl 175 New member 2/10/08 #34 ../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifנכון?!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ואת!!
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifנכון?!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ואת!!
V Vansi McDorky New member 2/10/08 #36 ../images/Emo210.gif יאו *&^%$# ../images/Emo69.gif../images/Emo11.gif
A adi love mcfly XDD New member 2/10/08 #39 חחחח בידיוק באתי לומר לך איך הוא דומה לעופר שכטרר XDD דדוקאא הם דומיםם XD