היום ב-
אנשים

יאיי XD

New member
אנחנו משתלטים על העולם. D=

רק בפורום הזה יש.. 5? [או שיש עוד שאני לאדעת עליהם? XD]

Mugen bla

New member
הקולנוע בשוהם מגניב

במעט הפעמים שהייתי שם האולם היה לגמרי שלי >

Serf SaN

New member
XDDDDDDD;

לא פלא. מי כבר ילך לראות סרט בשוהם? P: בכל מקרה, אם יש פה כל כך הרבה, אולי שמישהי מכן תרשום את השמות שלהם בשבילי? D= סתם, מעניין לדעת. ^__^ שוהם תמיד היה בשבילי ה-'מקום מוזר הזה שתמיד עוברים לידו בדרך לנמל-תעופה'. XD~

BlackEyedSpirit

New member
נמ םם; ../images/Emo29.gif

אני יודעת רק על קיפי ופרתע ._. ורותמ, אם היא עדיין בפורום @__@ נו, ואני @@ ולא מצחיק T_T הקולנוע פה חביב ;; ופויה על המועצה, סוגרים אותו ככה. >.< אני אבעט בהם.

יאיי XD

New member
הי, זה לא נכון~

תמיד אמרנו שבראש העין יש רכבת כדי שהם יוכלו לבוא לקולנוע בשוהם! D= עכשיו הורסים לנו הכל. ;; נמ, גיא, אתה מכיר אותי, מהעבר.. הרחוק? P:

Serf SaN

New member
המ

אגב..... העבר הרחוק?!@$#^ זה שאת לא טורחת יותר לדבר איתי במסנ' לא אומר שזה רחוק. ס: וחוץ מזה. אני חייב להתוודות. ._.; שוהם תמיד היה בשבילי ה"מקום שמיתר ודניאל גרות בו" P: יותר מאשר זה שתמיד עוברים בו בדרך לנמל תעופה. XDD;

יאיי XD

New member
קיבלת 10 נקודות~ ^_^

כיכי לא נעים לי להפריע וזה! ;; XDDD הא! עכשיו הכל ברור! גדלנו במספר, אנחנו ה~ר~ב~ה אוטאקואים בשהם. [טוב.. דיי הרבה בשביל זה שאנחנו ישוב~] D=

Serf SaN

New member
מהההה?@

כי לא נעים לך להפריע?! ס: שקרניתתתת >_< אוקי, נמאס לי. P: מעכשיו אני שולח לך כל יום הודעה. בוהאהאההאאההא~ ^__^ נתחיל מהיום. מתישהו היום. '-';

keep smiling

New member
אנחנו לא הרבה אוטקואים.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אנחנו הרבה אומואים שגרים רחוב אחד מהשני ואוכלים ביחד בבתי קפה ונחנקים מגרעינים של לימון. D<

keep smiling

New member
אני רוצה~~

אמ, אני... אני. קיפי. בר [BlackEyedSpirit], מיי [יאיי XD], אפרתע [Fay Wood] רותמ [Mrs Puff? ._.] ו..זהו. נראהלי. כל השאר סתם וונאביז. D=

למעלה