ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo76.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo76.gif

אחת לכמה ימים, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור (<->) בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יאלץ, בשמחה ובששון, לענות עליהם. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השני יותר טוב. הפעם יש לנו ערפד... Piren חבר בפורום כבר ה-מ-ו-ן זמן. ולמרות זאת, אנחנו (אני) לא יודעים עליו המון. חכם משהו. בעל דעות שלא תמיד מתאימות לדעת הכלל (בפורום שלנו לפחות) חייל. אז יאללה, בואו נגלה עליו עוד דברים
נתחיל ב...
שם-
גיל-
מקום מגורים-
צבע אהוב-
סטייה-
חלום-

מיטללל

New member
שכחתי להוסיף כי

מחר הוא חוזר לצבא. אז יש לנו רק את היום להפציץ בשאלות- ולו רק את היום בשביל לענות.

Piren

New member
עוד שעה ../images/Emo13.gif

ואני בדרך למיטה
היה נחמד ... חבל שהתחלנו כזה מאוחר .. אבל אם יש שאלות.. לא צריך כזה טופיק כדי לשאול

Piren

New member
Every good things comes to an end

אז נתראה בעוד שבוע או שבועיים שאני אחזור מהספינה
היה נחמד (אפילו למרות ההיענות הנמוכה
) ביי ביי

Piren

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

תרגישו חופשי לשאול מה שאתם רוצים אני יודע שתעשו זאת בכל מקרה
אני אהיה פה עד היום בלילה (1 בלילה או משהו כזה) שם - אורי גיל - 21 מקום מגורים - אורנית .. קצת מעבר לקו הירוק .. ליד ראש העין.. מאחורי כפר קאסם
צבע אהוב - זה מן שילוב של אפור סגול וכחול .. הצבע הזה השתלט על תאורת בניינים בזמן האחרון .. אפשר לראות אותו מלא בתל אביב.. כמו מתחת לגשר השלום (או פתח תקוה.. לא בטוח בשם.. זה ליד עזריאלי
) סטייה - אני די בוטה במה שאני אומר .. ודי אפטי לתוצאות
חלום - אהבה וטיול לסין .. אחד בתהליכים.. השני בעוד כמה חודשים
תמשיכו בשאלות.. שיהיה לכם יום טוב

Lancelot99

New member
תאורת ניאון כחולה ../images/Emo99.gif למרות

שלדעתי אין על תאורת ניאון סגולה (אני שוקל אפילו לשים אחת כזאת בחדר.. ניידת ומעוצבת
בבירורים בדיוק איפה אפשר לעשות כזה) הנה שאלות - אתה משרת בחיל הים נכון? איזה שוקולד אתה מעדיף? רכב עם גג נפתח או סגור?

Piren

New member
אהה.. אח לפטיש ../images/Emo13.gif

כמה פעמים נסעתי שמה ורציתי לעצור ופשוט לתפוס אחת מן המנורות
כן.. חיל הים.. 28 לנובמבר גיוס..ב-29 ההודעה המחרידה על זה שאני נלקח למיונים לחיל הים .. ב-2 לדצמבר המיונים.. ב-4 עשיתי את ההחלטה הנכונה והסכמתי .. די נהניתי בסופו של דבר
חצי שנה בבה"ד (בסיס ההדרכה) של חיל הים וב-7 ליולי (7.7.2002) הגעתי לגוש מתכת אדום בשם "אח"י סופה" (הגעתי באמצע הבנייה של הספינה.. מש חוויה.. אבל לא משהו שאני רוצה לחזור עליו) ... (מדהים שאת התאריכים האלו אני זוכר.. אין לי זיכרון לתאריכים ומיספרים בכלל) אני כבר שנתיים ושני חודשים משרת בספינה (טכנאי מכ"מ - או איך שאני קורא לזה .. בקר וטכנאי מערכות רדאר
) ב-4 לנובמבר אני יוצא לחופשת שיחרור (3 שבועות.. כיף להיות לוחם) .. ומשתחרר ב-25 ... אבל.. יש מצב לקבע
סיפור ארוך
שוקולד .. בזמן האחרון בואנו של קינדר גג הרכב לא משנה לי.. נראה לי סגור עדיף בשבילי
יאללה.. כבר יותר משעה וזה כל מה שיש לכם? זה מעליב אותי
(זה לא.. אבל שיהיה
)

s h i r k u s h

New member
הנה השאלות שלי ../images/Emo39.gif

(אגב, אשמח להיות נשאלת גם, זה כיף
)....
מה התפקיד שלך בצבא?
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך
האם אתה מנגן בכלי נגינה כלשהו

Piren

New member
../images/Emo13.gif

על התפקיד כבר עניתי
הדבר הכי מפדח ... אמרתי לבחורה שאני אהבתי במשך .. אממ.. 5 שנים שאני אוהב אותה ... כשאתה החבר הכי טוב שלה .. זה לא הרעיון הכי טוב בעולם
.. אבל היום אנחנו בקשרים טובים
(הזכרתי שהיה לה חבר באותו הזמן?) כיתה א-ג .. ניגנתי בקלידים (את באך שכחתי ואני אפילו לא זוכר מי זה שופן
) ... למדתי קצת גיטרה בצבא .. אבל אני הכי הרבה מנגן לאנשים על העצבים .. ואני כבר די טוב בזה

Lancelot99

New member
עוד שאלות

להקה/זמר/ת הכי אהובים?
מסטיק, באיזה טעם?
פיקאסו או דאלי?
היתה לך פעם מחלת ים?
ייגרמייסטר או שוקוצ'ינו?
/
על מה יש לך רשיון?
על מה אתה רוצה לעשות רשיון?
בע"ח מועדף?
אמונה טפלה כלשהי?
ספר אהוב?

Piren

New member
פחח

לא שאני לא נהנה.. אבל רק אני ואתה כאן אה?
-אוניון גוד (בן-עד) -ווינטרפרש (מנטה קל
) -*מסתובב שמאלה .. רואה שתי תמונות של דאלי*... דאלי אני מניח
(פיקאסו סתם עקום .. דאלי מעקם בשם האומנות
) -למרבה הפלא (שאר המשפחה לא ממש עמידים לים) .. לא ממש .. לשרת על ספינה זה ממש לא קל לרוב האנשים .. כל השירות שלי הקאתי רק פעמיים (על ההתחלה.. אני לא חושב שזה היה נבון לאכול חפיסת שוקולד שלמה ולשתות שוקו... חלב.. בים.. זה רע!! ) .. והיום אני לא מרגיש שום דבר עד גלים 2 מטר (זה הרבה יותר ממה שאתה חושב
) .. מעל זה (נדיר.. יצא לי רק פעמיים) יש לי הרגשה לא נעימה (בהתחשב שאני יושב בחדר סגור ללא חלונות וצריך להסתכל רוב הזמן על קרן מסתובבת.. זה לא רע..
) - לא אוהב את שניהם .. פשוט תן לי וויסקי
-רכב עד 4 טון, רובי סער (מ-16 וגליל) ולהרוג.. אוקי.. זה לא
-רציתי להיות מוסמך תותח 20מ"מ .. אבל זה לא שווה את העבודה
... לא אתנגד לרישיון לרכב צבאי (ורכב צמוד
) -חתולים... יש למשפחה שלי 6 כרגע (ועוד 3 גורים שנולדו שלשום) -לא מאמין באמונות טפלות -אומנות המלחמה - סאן טזו

קורטי

New member
שאלות שלי!

חורף או קיץ?
יום או לילה?
ספר על יום שלא תשכח לעולם...
אתה קורא עיתונים?
היית פעם בחו"ל?
שמעת על להקה בשם "רפסודי"?
השתכרת פעם?
חיה אהובה.
מספר שאתה אוהב.
אתה אוהב פרחים? אם כן, איזה?
סרט אהוב.
מה הרגע הכי מפחיד שהיה לך בחיים?
אתה נהנה להיות ערפד? חח

Piren

New member
ולשאלתך ...

חורף או קיץ? חורף.. בגדול... אפילו שיש חרא גלים
יום או לילה? לילה ספר על יום שלא תשכח לעולם... - לא יכול.. מסווג
.. אבל אולי אפילו היום יכנס לקטגוריה הזאת.. תשאלו אותי בעוד חודש אתה קורא עיתונים? כשאני יכול... את כולם (אפילו כלכלה
הארץ זה כבר מוגזם ) היית פעם בחו"ל? יוון וטורקיה כמה פעמים.. ..הפלגות מבצעיות נחשבות?
סין בקרוב שמעת על להקה בשם "רפסודי"? כן... לא זוכר הרבה לגביהם השתכרת פעם? לא חיה אהובה. - חתולים מספר שאתה אוהב. - פיי (¶) .. אל תשאלו. .זה מסובך
אתה אוהב פרחים? אם כן, איזה? - יחסית כן.. אני גר בתוך היער שההורים שלי יצרו פה בבית.. הם מתים על זה.. אבל אני לא זוכר שמות סרט אהוב - "גיבור" מה הרגע הכי מפחיד שהיה לך בחיים? - לידה? אני לא נוטה לפחד בקלות .. דאגה משוואת במקסימום
אתה נהנה להיות ערפד? זה נחמד .. אבל ממש יבש כאן בפורום היום.. לאו דווקה הטופיק הזה.. נראה שאין מבקרים

קורטי

New member
שמתי לב לזה שאתה מאוד-מאוד אוהב

את הסמיילי הזה-
... זה די משעשע.... ואני ממש ממליצה לך על רפסודי- יצא להם דיסק חדש ואני עכשיו חייבת לחסוך כסף כדי לקנות אותו!!! אממ... ועוד להקה ענקית שאם אתה לא מכיר אני ממליצה לך ללכת לפינה ולחשוב על מה שעשית-ELO- electric light orchestra נדמה לי שככה כותבים את זה, אבל אני לא בטוחה... בכל מקרה- זו להקה אדירהף והיא לא כבדה- כלומר, היא לא מנגנת מטאל.... ואני לא בטוחה שהם קיימים בימינו אלה- הם התחילו לנגן בסביבות שנות השבעים... ואני שוב השתכרתי אתמול\ היום- ואני לא זוכרת כלום... ואמא שלי מצאה אותי שיכורה על השטיח בכניסה לבית.... חח זה די משעשע....

Piren

New member
פחח

אני במצב רוח טוב עכשיו .. יש לי סיבה לחייך
אני אבדוק את הלהקות הללו בהזדמנות אני מבין את האספקט הרומנטי של להישפך על השטיח בכניסה.. אבל לא כדי לך להמשיך ככה .. סתם תצטערי על זה בסוף איזה יום מאכזב להיות ערפד ...

Piren

New member
שעמם לי ...

אז שמעתי את הלהקות האלה .. אני מבין את הקשר של ראפסודי, נייטויש, אופת' (במידה מסוימת) ואורפנד לנד.. אבל ELO? איזה לא קשור :-} לא התרשמתי מראפסודי.. הם נראה לי פספסו את שנות ה-70 והיו צריכים להיות התאומים של להקות כמו טווסיטד סיסטר.. רק במקום רוק הם די משתמשים במטאל ... זה חמוד.. אבל זה נשמע כמו "מטאליקה פוגשים את שר הטבעות" .. די משעשע
לפחות אנשים (שבכלל לא קוראים את הפורום עכשיו) יודעים על הסגנון מוזיקה שלנו?

קורטי

New member
רגע, אתה חושב שכל מה שאני שומעת

זה מטאל? ממש אבל ממש לא... בתור מישהי שגדלה בבית עם אבא שהוא מלומן- יצא לי להכיר טוב מאוד את כל הרוק הפרוגרסיבי, הרוק הרוסי, ג'אז, בלוז, מוזיקה פסיכודלית למיניה, הרוק הקלאסי, פאנק וכו'. אין קשר בין כולם אבל מוזיקה יפה תמיד נעימה לשמיעה ולמרות שאני מעריצה מושבעת של להקות הפרוג. אני יכולה לומר שאין על לד זפלין, קינג קרמסון, דיפ פירפל ושאר הפנינים. ולא הבנתי את השאלה האחרונה...

Piren

New member
לא...

גם אני לא שומע רק מטאל ... פשוט דיברנו על מטאל וגירסותיו.. ואז פתאום הבאת את ELO.. זה נראה לי לא קשור
וסחטיין על הבחירה במוזיקה.. אחלה

Lancelot99

New member
ELO - Last Train To London הלהיט

הכי גדול שלהם, ולדעתי האישית השיר היפה היחיד שלהם אטומיק קיטן סימן 2 חידשו אותו Atomic Kitten - Be With You חוץ מהשיר הזה יש ללהקה עוד שיר מאוד מפורסם ELO - Don't Bring Me Down שהוא גם יחסית חביב אבל קצת מוזר את כל השאר שלהם אני ממש לא אוהב

למעלה