ראיון עם הערפד

שאלותתתתתתתת: ../images/Emo141.gif

מה עושה לך את זה???
מה לא עושה לך את זה??
מה הפנטזיה הפרועה שלך???
אתה וחבר טוב שלך נמצאים במדבר. נשארה רק רבע כוס של מים 1 כדי לשרוד. האם תציל את החבר הטוב שלך ותמות למענו? או שתשתה ת'מים ויאללה מה אכפת לך מהחבר שלך???
מה המאכל החלומי שלך???
מה הדבר האחרון שאכלת היום??
איזה פרי אהוב עליך???
מה מידת הנעליים שלך???
האם יש לך פירסינג או קעקועים? אם כן איפה?
האם אתה מעשן?
האם אתה שותה?
יש חברה? הנה הבאתי לך כמה שאלות מעניינות תהנה!!!

Piren

New member
תשובותתתתתתתתתת

את כועסת עליי או משהו? ... עונה בכל מקרה מה עושה לך את זה? - אנטליגנציה מה לא עושה לך את זה? טיפשות מה הפנטזיה הפרועה שלך? לא חושב שיש לי אחת.. אתה וחבר טוב שלך נמצאים במדבר. נשארה רק רבע כוס של מים 1 כדי לשרוד. האם תציל את החבר הטוב שלך ותמות למענו? או שתשתה ת'מים ויאללה מה אכפת לך מהחבר שלך? למה לא להתחלק? מה המאכל החלומי שלך? ספגטי בולונז..
מה הדבר האחרון שאכלת היום? עוגת שוקולד איזה פרי אהוב עליך? תפוחים מה מידת הנעליים שלך? 42-43 האם יש לך פירסינג או קעקועים? אם כן איפה? לא ולא
האם אתה מעשן? לא
האם אתה שותה? לזה אני יכול לתת כן גדול
(אבא.. תודה על הכוסות וויסקי שקנית לי היום
) יש חברה? תשאלו שוב עוד שבועיים

Cobe1982

New member
המממ...

אז ככה.. *איך אתה נוהג? ז`תומרת- חלון/ מזגן? מוזיקה/רדיו?-איזה? איזו תנוחת ישיבה אהובה עליך לנהיגה? *מה אתה עושה בצבא? עד מתי? *מה מצבך הזוגי? *מתי בפעם האחרונה כתבת מכתב? סיפור? שיר? באופן כללי, אתה מרוצה מהחיים? יש לך חרטות? מה היית משנה בעבר או בהווה? ארר..זהו.

Piren

New member
mmmm

*איך אתה נוהג? ז`תומרת- חלון/ מזגן? מוזיקה/רדיו? מזגן.. מוזיקה שאפשר (תלוי ברכב) .. הרדיו די מעפן.. אם זה רדיו.. אני בדרך כלל מחליף תחנה כל שיר *איזו תנוחת ישיבה אהובה עליך לנהיגה? על הכיסא?
יד אחת למטה על ההגה השנייה על הדלת .. או סתם על הרגל.. *מה אתה עושה בצבא? עד מתי? - ראה הודעה "אח לפטיש" *מה מצבך הזוגי? אני כרגע בתחילתו של קשר חדש .. בגלל זה אני אמרתי "תשאלו אותי בעוד שבועיים"
*מתי בפעם האחרונה כתבת מכתב? סיפור? שיר? לא זוכר.. כתבתי שיר לפני כמה חודשים .. *באופן כללי, אתה מרוצה מהחיים? יש לך חרטות? מה היית משנה בעבר או בהווה? - אני אף פעם לא מרוצה.. תמיד יש מקום לשיפור .. אני לא רוטן על מצבי אלא שואף להתקדמות. אין לי חרטות, אני מאמין שכל שלב בחיים (קל או קשה) הוא חלק שבונה אותך .. לכן אני גם לא הייתי משנה שום דבר בעבר שלי, אחרת לא הייתי מגיע למצב שבוא אני נמצא היום ... טעויות הן חלק בלתי נפרד ואפילו הכרחי מן החיים .. אני מנסה ללמוד מהן

מיטללל

New member
כמה שאלות שלי-

כמה זמן אתה בפורום ?
מה מפחיד אותך? מצחיק אותך? מעציב אותך?
מתי בפעם האחרונה בכית? למה?
מה זיכרון הילדות הכי חזק שלך ?
מה הקשר הכי ארוך שהיה לך ?
מה הדבר הכי פוגע שעשית למישהי? מה הדבר הכי מעליב שמישהי עשתה לך?
במה אתה רוצה לעסוק שתהיה גדול ?
איזו במבה אתה הכי אוהב ?

Piren

New member
בבקשה

כמה זמן אתה בפורום ? אני לא באמת יודע.. מעל חצי שנה בטוח.. מה מפחיד אותך? די כלום .. יש אי ביטחון .. דאגה וכל אלה.. אבל אין מה שאני מגדיר פחד מצחיק אותך? הרבה דברים
מבחינת קומיקאים אין על מונטי פייטון, החמישייה הקאמרית ,סיינפלד .. אני אוהב הומור "חכם" .. אבל גם כל סוג אחר של הומור יכול להצחיק אותי . מעציב אותך? דברים עצובים? מוזיקה.. סרטים.. החיים .. יחסים עם חברים קרובים מתי בפעם האחרונה בכית? למה? אתמול.. לא יודע.. ראיתי סרט בשם "Das Experiment" .. סרט גרמני לא רע בכלל שמבוסס על המחקר שנערך בסטנפורד בשנות ה-70 בנוגע לבתי כלא .. הסיום של הסרט היה די "קשה" .. אין לי מושג למה.. פשוט בכיתי קצת.. יש לי מן סוג של ניגוד אינרטסים - זה בלתי אפשרי להעליב אותי (ממש קשה) .. אומרים לי שאני אפטי .. לראות את אמא של במבי מתה לא ממש הזיז לי.. אבל יש פשוט קטעים שפשוט עושים לי את זה (ראו גיבור, הסמוראי האחרון, אירוורסיבל, sur mas levres- Read my lips), hable Con Ella (talk to her) ) מה זיכרון הילדות הכי חזק שלך? יש לי כמה ממש מזעזעים.. כיתה א או ב.. העוזרת\מטפלת (ההורים בחו"ל) החליטה להראות לי ולאחותי התאומה איך נראה מקווה .. בכמה מילים - מים (ללא סבון), אישה זקנה, הרבה שומן, הזמנה להצטרף .. תעשו את החישובים
... כיתה ב' .. המחנכת שלי נחמה (שהיתה מלטפת אותי כל הזמן .. אבל זה נורמאלי.. זה לא הפסיק עד כיתה יב' .. אין סוף מורות) שממש אהבה אותי.. שמה אותי בשולחן שלה (וזה אמור היה להיות לתלמידים הטובים?! ) בדיוק מולה - כמה מילים - נחמה, 50+, חולצה עם מחשוף, ללא חזייה ... שוב פעם.. טראומה.. אני מתפלא שאני בכלל נמשך לנשים
.. ואחד שממש אהבתי .. כיתה ז' .. הורים שוב פעם בחו"ל .. שתי שמרטפיות בנות 19-22 (בשביל אחותי הקטנה כמובן
) מכירים את הסרט "אימפריית החושים" (נאסר להקרנה בארץ בגלל קטעי מין בוטים?) .. השכרת ווידאו והזמנה להצטרף .. לסרט כמובן..
מה הקשר הכי ארוך שהיה לך? חודש עלוב
זה פשוט לא היה זה מה הדבר הכי פוגע שעשית למישהי? לא זוכר שאי פעם פגעתי במשהי בידיעתי מה הדבר הכי מעליב שמישהי עשתה לך? לא זוכר שמישהי אי פעם פגעה בי (חוץ מהקטע עם ה-5 שנים שהזכרתי) במה אתה רוצה לעסוק שתהיה גדול ? 21 זה לא גדול?
.. לא יודע.. תמיד רציתי לעבוד בגרפיקה איזו במבה אתה הכי אוהב ? מה זה הבמבה עם העטיפה הצהובה? אסם?

למעלה