בבקשה
כמה זמן אתה בפורום ? אני לא באמת יודע.. מעל חצי שנה בטוח..
מה מפחיד אותך? די כלום .. יש אי ביטחון .. דאגה וכל אלה.. אבל אין מה שאני מגדיר פחד
מצחיק אותך? הרבה דברים
מבחינת קומיקאים אין על מונטי פייטון, החמישייה הקאמרית ,סיינפלד .. אני אוהב הומור "חכם" .. אבל גם כל סוג אחר של הומור יכול להצחיק אותי .
מעציב אותך? דברים עצובים? מוזיקה.. סרטים.. החיים .. יחסים עם חברים קרובים
מתי בפעם האחרונה בכית? למה? אתמול.. לא יודע.. ראיתי סרט בשם "Das Experiment" .. סרט גרמני לא רע בכלל שמבוסס על המחקר שנערך בסטנפורד בשנות ה-70 בנוגע לבתי כלא .. הסיום של הסרט היה די "קשה" .. אין לי מושג למה.. פשוט בכיתי קצת.. יש לי מן סוג של ניגוד אינרטסים - זה בלתי אפשרי להעליב אותי (ממש קשה) .. אומרים לי שאני אפטי .. לראות את אמא של במבי מתה לא ממש הזיז לי.. אבל יש פשוט קטעים שפשוט עושים לי את זה (ראו גיבור, הסמוראי האחרון, אירוורסיבל, sur mas levres- Read my lips), hable Con Ella (talk to her) )
מה זיכרון הילדות הכי חזק שלך? יש לי כמה ממש מזעזעים.. כיתה א או ב.. העוזרת\מטפלת (ההורים בחו"ל) החליטה להראות לי ולאחותי התאומה איך נראה מקווה .. בכמה מילים - מים (ללא סבון), אישה זקנה, הרבה שומן, הזמנה להצטרף .. תעשו את החישובים
... כיתה ב' .. המחנכת שלי נחמה (שהיתה מלטפת אותי כל הזמן .. אבל זה נורמאלי.. זה לא הפסיק עד כיתה יב' .. אין סוף מורות) שממש אהבה אותי.. שמה אותי בשולחן שלה (וזה אמור היה להיות לתלמידים הטובים?! ) בדיוק מולה - כמה מילים - נחמה, 50+, חולצה עם מחשוף, ללא חזייה ... שוב פעם.. טראומה.. אני מתפלא שאני בכלל נמשך לנשים
.. ואחד שממש אהבתי .. כיתה ז' .. הורים שוב פעם בחו"ל .. שתי שמרטפיות בנות 19-22 (בשביל אחותי הקטנה כמובן
) מכירים את הסרט "אימפריית החושים" (נאסר להקרנה בארץ בגלל קטעי מין בוטים?) .. השכרת ווידאו והזמנה להצטרף .. לסרט כמובן..
מה הקשר הכי ארוך שהיה לך? חודש עלוב
זה פשוט לא היה זה
מה הדבר הכי פוגע שעשית למישהי? לא זוכר שאי פעם פגעתי במשהי בידיעתי
מה הדבר הכי מעליב שמישהי עשתה לך? לא זוכר שמישהי אי פעם פגעה בי (חוץ מהקטע עם ה-5 שנים שהזכרתי)
במה אתה רוצה לעסוק שתהיה גדול ? 21 זה לא גדול?
.. לא יודע.. תמיד רציתי לעבוד בגרפיקה
איזו במבה אתה הכי אוהב ? מה זה הבמבה עם העטיפה הצהובה? אסם?