walk in the sun
M m i c k e y 15 New member 26/8/07 #23 זה סרוק זה סרוק../images/Emo70.gifXDDD ו-memory lane../images/Emo11.gif
D DoLi it is Me New member 26/8/07 #24 walk in the sun אחד מהשירים האהובים עלי והשיר שואלי אני הכי הרבה מיתחברת עליו אן שאלה בכלל
L Lex 1 New member 26/8/07 #26 זה כן קשה..../images/Emo7.gif אבל אם חייב אז ../images/Emo74.gifWITS../images/Emo74.gif
J just orr New member 27/8/07 #27 Walk In The Sun ../images/Emo23.gif לי זה כן היה קשה >< אני שניהם אני ממש ממש אוהבת..
S SweetLikePoynter New member 27/8/07 #33 וואו ממש קשה!../images/Emo10.gif walk in the sun ממש מרגש אבל גם קצת חופר.. [סורי שללל ] ו-memory lane גם מממש ממש יפה... אבלל הבחירה שלי היא.... memory lane
וואו ממש קשה!../images/Emo10.gif walk in the sun ממש מרגש אבל גם קצת חופר.. [סורי שללל ] ו-memory lane גם מממש ממש יפה... אבלל הבחירה שלי היא.... memory lane
T tzuf jones New member 27/8/07 #37 walk in the sun שוללללללללטט 3> מכורהההההה לשירר הזה ! שירר ח ז ק
S ShellyJones New member 28/8/07 #38 אממ..^^ אוהבת את שניהם מאוד מאוד, אבל נראה לי שWalk in the sun! (= למרות שאין כמו memory lane(= [שכרגע נתקע לי בראש^^]
אממ..^^ אוהבת את שניהם מאוד מאוד, אבל נראה לי שWalk in the sun! (= למרות שאין כמו memory lane(= [שכרגע נתקע לי בראש^^]