שתהיה שנת פילים ושגשוג. שהפיל יצא מסכנת ההיכחדות ויגדל ויעלה לדרגה אלוהית. ושנהיה לראש של פיל ולא לזנב ולא לחט. ולאכול הרבה תפוח בדבש, אפשר גם מסוג יהונתן או סמית´ לא משנה לי. אבל הדבש חייב להיות של יד מרדכי כי זה הולך טוב ביחד. בכדי לבצע זאת עליכם לחתוך חתיכה מהתפוח , מי שרוצה יקלף אותו לפני. לפתוח את מכסה הדבש שקניתם לטבול את החתיכה שחתכתם בדבש עצמו ואז להכניס לפה , אני חוזר , להכניס לפה ולא לשכוח ללעוס כמובן. יאללה , שנה טובה, צ´או
שנה טובה ) ../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif
אני לא נעלמת...רק נעדרת זמנית.. יש לי לחץ עצום בעבודה ואני לא מספיקה להסתכל על המחשב בכלל.. בגלל שאני יודעת שאני לא אהיה כאן בזמן הקרוב אני מאחלת לכולכם.. חג שמח ושנה טובה..עם המון חיוכים.. שתהיו מוקפים רק באנשים טובים.. המון אושר ואהבה והכי חשוב..בריאות והצלחה שין שן.. אויי ושכחתי..שתהיו לראש ולא לזנב..ואם כבר זנב אז רק של מארק דסקוס.. (למי שלא מכיר פרטים אצלי..) שלכם. אני
לכל באי הפורום I would like to wish to all of you a very happy, sweet, healthy and peaceful new year. I hope this coming year will bring all of you a little bit of happiness and true love. yours E.
סחתיקה אישה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
אהבתי! שתהיה לך שנה נפלאה, באושר והגשמה מלאה. עשי את הדברים כמו שאת אוהבת, הראי חיוכייך לאלו שאיתם את מסתובבת. הנאה, אושר, בריאות וכושר אינן מילים גסות, עשי לחייך מה שאת רוצה לעשות. שתמצאי אהבה חדשה, כזו שתהווה חוויה מרעישה. אוהבים אותך!