principeza

New member
ג´ו

תוציא לך מחשבות זימה מהראש שלך ס"כ כתבתי ברכה לשנה החדשה...

joecamel

New member
מחשבות זימה?....

מרשעת אני חצי מת ואת חושבת שאני חושב כאלו דברים עלייך? התכוונתי לזה שכשאני אראה אותך תקבלי נשיקת לשנה החדשה ומה תדבקי בדיוק כמו שאני נדבקתי !! מרשעת מכשפה שכמוך לא מתביישת להעליל ככה על הגמל השכונתי החביב ואני חשבתי שאת חמודה פויה פויה ונתי אני לא רגיש לאופנועים פשוט נהנתי אתמול זו ההתרגשות אתה יודע חחחחחחחחחחחחחחח אבל האמת שזה התבשל אצלי מיום ראשון כנראה שטויות לא נורא אז לא ננשום יומיים לא נמות מזה ( אני מקווה)

principeza

New member
מצטערת

תרגיש טוב בכל אופן ו.. שנה טובה וכשתהייה בריא אני אשמח לנשיקה

נתן.ל

New member
יש אנשים הרגישים לנסיעה באופנוע ../images/Emo6.gif

תרגיש טוב

שנה טובה

לדוד גיבור אשר על המשמרת ולכל ינשוף , דינוזאור וציפור בירכת שנה נהדרת שנה טובה שנה טובה שנה טובה לפיל שמן שחי לו בספארי ולכל ינשוף דינוזאור וציפור שגרים שם בצפארי. שנה טובה שנה טובה יש למישהו לנקב לי לאוטובוס ?

kuzi levich

New member
אני מאחל לכולם שנת שיגשוג וכח

שיהיה לכולם המון אושר ועושר בהצלחה לכולם !

Hasandak2002

New member
שתיהיה לנו שנה טובה ומוצלחת../images/Emo23.gif

אם הרבה אהבה....
.....
........
......

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif גם אני מאחל

שנה טובה! שתהיה לכולנו שנה טובה, בריאות,אושר ועושר. ואם יותר לי אז גם: שבשנה הבאה נבוא לפורום סינגלס רק כאורחים נוסטלגיים שלא עומדים בהגדרה הזאת, יען כי לא טוב היות האדם לבדו. אהבה לכו-לם!

זוכרים את "אבא גנוב 2"

ואת "הנוסע השמיני 2", "מותק הילדים התכווצו 2" ו"קוקון 2"??? יש דברים, שכשמעתיקים אותם ושמים בסוף "2" אתה כבר יודע שזה יותר גרוע מהמקור... ויש גם את "ליגייס ג´ינס", וידאו של "שארק" או אופניים BNX -שרק לפי השמות שלהם אפשר להבין שאלה חיקויים, וחיקויים די עלובים. ידידי, אתה יכול להיות נער שליח, נער חוף, אפילו נער ליווי. תשאיר לי את הכינוי שלי ולאחרים את שלהם. אנשים כאן חמים עליך, ובקושי שכנעתי את המנהלת שלא למחוק את ההודעה שלך - רק בגלל שאני מגיב לך בצורה תרבותית. לא חראם?! שתהיה לך שנה מצוינת, בלי גניבות כינויים.

ליאן.

New member
בחייך נער..

עכשיו אתה הורס לו את כל ה´פאן´..
אגב, באמת חסר לנו פה איזה ביץ´ בוי.. אני מזמינה את דיוויד הסלהוף.

הפאן שלו? זה הפאן שלי!

אני הורס לו את הפאן? מה´כפת לי הפאן שלו? העיקר הפאן שלנו. דוקא מאוד שיעשע אותי הבחור, שמצמיד את הסיפרה "2" לכל כינוי שרץ פה... קטעים איתו.

mistic guy 27m

New member
שנה טובה לכולכם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שנה טובה לכל חברי הפורום

r i p l y

New member
שנה מקסימה לכולם....

(ו...למחלה המתוקה סנה תובה ומלאה בשגיאות כתיב...
>>שגיאים
)שיהיה שמיייח בפורום.. רק תסבירו לי יש כאן חברה עם כל מיני חתימות אישיות בהודעה.. שרק הם יכולים להבין... אז מה זה שווה..

ביחד עם כל הברכות..

אני מצטערת להעכיר את האווירה אבל חייבת להוסיף שהלוואי והשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שונה מקודמתה: לא עוד פיגועים לא עוד חיילים מתים לא עוד תאונות דרכים לא עוד רציחות לא עוד אלימות ופשע לא עוד עוני לא עוד שיהיה לכולנו רק טוב (מזילה דמעה על כל מי שנהרג בטרם התחילה לה השנה החדשה הלוואי נשמתו תהיה בגן עדן). ושוב סליחה אם עשית לכם רגע רע, פשוט מחשבותיי נודדות לכל אלה שנבצר מהם להיות בשנה החדשה בעולם המטורף הזה.

למעלה