אממממ אני אהיה 15 אני חושבת שגם עמיר,לא בטוחה
י ילדת הפרעות New member 19/11/06 #10 ייאי,תודה לכולם!../images/Emo9.gif עמיר! מזל טוב לך! עד 123578 או אפילו 120,זה גם טוב. אנחנו קטנים וחמודים
ייאי,תודה לכולם!../images/Emo9.gif עמיר! מזל טוב לך! עד 123578 או אפילו 120,זה גם טוב. אנחנו קטנים וחמודים
י ילדת הפרעות New member 20/11/06 #14 אווו עוגה!!! *חוטפת ובורחת כמו ילדה שמנה ומגעילה* (כןכן,מאוד קשה לרוץ ככה) *ממשיכה לרוץ בעודי צוחקת צחוק מרושע ובולסת את העוגה כמו פילה מיוחמת* (מוהוהעהעהעהעהעהעהעהעהההההה)
אווו עוגה!!! *חוטפת ובורחת כמו ילדה שמנה ומגעילה* (כןכן,מאוד קשה לרוץ ככה) *ממשיכה לרוץ בעודי צוחקת צחוק מרושע ובולסת את העוגה כמו פילה מיוחמת* (מוהוהעהעהעהעהעהעהעהעהההההה)
י ילדת הפרעות New member 20/11/06 #16 לאלא! אתה לא מקבל!! הכל שלי!!! רק שלייייי!!!! לאלא,סתם,קח *מושיטה ידיים ומחזירה אותם כי עבדתי עליך*
י ילדת הפרעות New member 21/11/06 #38 חחח ראיתי!! אל תחשוב שלא טחנתי גם מהן!! אני הגנבת עוגות הכי מוכשרת בארץ! בעולם בעצם!! האא!!
י ילדת הפרעות New member 21/11/06 #39 כןכן ורד,תמשיכי להעליל עלילות ולספר לכולם שאת שמנה בעוד שבמציאות כשהמזגן פועל צריך לחבר אותך לכסא עם אטבי כביסה בשביל שלא תעופי! הנה,תשמיני קצת,קחי עוגה! לא,בעצם היא שלייי!! שליייי!!! מוהוהעהעהעהעההה ותאמיני לי שגם אצלי העוגות לא כ"כ וירטואליות,אם את מבינה אותי...
כןכן ורד,תמשיכי להעליל עלילות ולספר לכולם שאת שמנה בעוד שבמציאות כשהמזגן פועל צריך לחבר אותך לכסא עם אטבי כביסה בשביל שלא תעופי! הנה,תשמיני קצת,קחי עוגה! לא,בעצם היא שלייי!! שליייי!!! מוהוהעהעהעהעההה ותאמיני לי שגם אצלי העוגות לא כ"כ וירטואליות,אם את מבינה אותי...
י ילדת הפרעות New member 21/11/06 #41 חחחח אז תביאי לי!! עוגה זה עוגה,אין מה לשאול בכלל, ואת חייבת לי גלידה!!(פעם שלישית והכל )