אז ככה.
1. בעבר הייתי ממהר מאוד (שלא לומר, מדי) להוסיף בלוגים לרשימה שלי, אבל עדיין, אלה תמיד היו בלוגים שאהבתי לקרוא בהם. בין אם הרשומות היו מוצלחות, או שהכותבים היו נחמדים, או שרציתי לעקוב יותר בקלות אחר המתרחש בבלוג הזה. 2. כל מיני סיבות.... סיבה מספר אחת היא כמובן הימחקות תוכן הבלוג, היעלמות כותבו, ולפעמים, אם אני קם בבוקר רגיש במיוחד, כשהכותב מתעלם ממני (זה לא נעים, וזה לא לעניין). 3. כן.. יש בלוגים שאני "קשור אליהם רגשית" גם אם הם נרדמו או שהכותב שלהם נעלם. התהליך יהיה קצת יותר איטי אבל אני מניח שבסוף כל אלה יימחקו. חוסר המחיקה גם מבוסס על היכרותי עם האישיות שנמצאת מאחוריי- יש כאלה שעושים קאמבקים בלתי צפוייים. ובעיקרון יש בלוגים שאולי פחות מעניינים אותי.... אבל אני בקשר מאוד טוב עם הכותבים שלהם. ואז, בשורה התחתונה, אני למעשה לא מעוניין למחוק אותם מהרשימה שלי. 4. כן. אני לא עוקב אחריהם באדיקות, אבל באופן שוויוני- ביום או יומיים שאני בוחר להשקיע בבלוג אני עובר אצל כולם, מתעדכן ומתעניין. אלה יום-יומיים שאני בגל התלהבות מחודש מהקריאה בבלוגים. ואז הוא דועך, עד הפעם הבאה. 5. אהההההה..... בעיקרון זה תמיד מחמיא לי.. יש כאלה שעוד לפני שהודיעו לי שהם קוראים אצלי הוסיפו אותי לרשימה שלהם וזה באמת נחמד (יש איזה 2-3כאלה שעד היום לא השאירו אצלי תגובה מעולם). אני מאוד מקושר וזה אולי קצת מסוכן מבחינתי ולא תמיד נוח עם זה, אבל זה גם מהנה. אין לי מושג איך הגעתי לכמות המקשרים הזו, זה די מפחיד. אבל אני משער שיש אנשים עם מספר גבוה יותר. בעבר, כשכל מספר היה בולט וכל אדם היה יותר חשוב (גם היום זה כמובן ככה, אבל זה כבר יותר "נבלע"), הייתי מוסיף כמעט מיידית לרשימת הבלוגים שלי, בלוגים של מישהו שהגיב אצלי פעם-פעמיים, ומיידית לחלוטין למיטב זכרוני, בלוגים שאני מופיע ברשימת הבלוגים שלהם.