"הבלוגים שלי"

reedgreenwhait

New member
../images/Emo77.gif"הבלוגים שלי"../images/Emo64.gif

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"?

0r0r

New member
לה לה

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? רשומה שאהבתי/נהנתי לקרוא/תקראו לזה איך שאתם רוצים. 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? שהרשומה מהסעיף הקודם הייתה חד פעמית או חוסר עדכון. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? לא. 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? כן. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? שאנשים יעשו מה שבא להם...

TheWhiteTigris

New member
לא לה! רק לא לה! (ע"ע אורי)

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? אם אני רואה שכבר כמה רשומות אני "מתנחל אצלו" (במילים אחרות - הבלוג שלו מוצא חן בעיניי), אז עדיף לשים אותו אצלי ולהמליץ עליו וגם לקצר לי את הדרך אליו. 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? בעיקר - אם הוא לא פעיל. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? כן. למה? רצון "להרוס ולבנות מחדש" (אני אחד שאוהב כל פעם לבנות מההתחלה. ההמשך כבר משעמם לי...) 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? משתדל. אחרת הוא לא היה שם. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? תלוי בלוגר: אם זה אחד שהרשימה שלו מצומצמת, או אחד שאכן מבקר בכל הבלוגים ברשימה - כמובן. זה מבחינתי מביע הערכה. אם זה אחד שסתם אוסף איזה מליון בלוגים אז לא ממש אכפת לי, במילא אף אחד לא יסתכל על הרשימה הארוכה הזאת.

ע ל ו מ ה

New member
אחלה שאלה! לה!

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? כשאני נתקלת בבלוג חדש אני בד"כ קוראת כמה רשומות בו. אם הן מוצאות חן בעיני (בד"כ השילוב הנכון של הומור ורצינות, שפה רהוטה, מעניין לקרוא) אז אני מאמצת את הבלוג לרשימה שלי. מבחינתי יותר משהרשימה הזו מיועדת לקריאה שלי (לזה אני עושה מנוי), היא מיועדת לציין בפני קוראי הבלוג שלי את הטעם שלי ולהמליץ להם מה כדאי לדעתי לקרוא. הבלוג הממולץ צריך לעמוד בקריטריונים, בחזקת "ספר לי מי חבריך...". 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? כשאני מגלה שהרשומות שקראתי לא מייצגות, או כשהבלוגר ממש מעצבן אותי ובא לי להעניש אותו... (אותה, בד"כ). 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? כן. משום שמחיקה מתחברת אצלי לענישה... אני נזהרת שלא לפגוע במי שאני לא באמת רוצה לפגוע בו. אני יודעת שיש אנשים שעוקבים אחרי הופעתם ברשימות בלוגים ולוקחים קשה את היעלמותם משם. בד"כ אני מחכה כמה חודשים לניתוק משמעותי לפני שאני מוחקת, בהנחה שאז בעל הבלוג כבר לא מבקר אצלי וכבר לא ישים לב או שזה יהיה טבעי. 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? המ... פעם קראתי בקנאות. פעם גם כתבתי בקנאות. לאחרונה אני בפורומים הרבה יותר מבבלוגים. לדעתי, חוץ משלושה-ארבעה בלוגים שאני מנויה עליהם (ומתעדכנים לאיטם מהיותם מאד ותיקים שמיצו את רוב הצורך בהם), הבלוג שלך הוא היחיד שאני קוראת. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? כן... לא שאני עוקבת אחרי זה כמו שעקבתי בתחילת התבלגותי, ולא שאני מצליחה לזכור מה השתנה ברשימה כשאני כבר בודקת, אבל לפעמים אני בודקת ושמחה כשהרשימה גדלה. ועכשיו הגיע הזמן להוסיף את הבלוג שלך לרשימה שלי.

idodo cohen

New member
אז ככה.

1. בעבר הייתי ממהר מאוד (שלא לומר, מדי) להוסיף בלוגים לרשימה שלי, אבל עדיין, אלה תמיד היו בלוגים שאהבתי לקרוא בהם. בין אם הרשומות היו מוצלחות, או שהכותבים היו נחמדים, או שרציתי לעקוב יותר בקלות אחר המתרחש בבלוג הזה. 2. כל מיני סיבות.... סיבה מספר אחת היא כמובן הימחקות תוכן הבלוג, היעלמות כותבו, ולפעמים, אם אני קם בבוקר רגיש במיוחד, כשהכותב מתעלם ממני (זה לא נעים, וזה לא לעניין). 3. כן.. יש בלוגים שאני "קשור אליהם רגשית" גם אם הם נרדמו או שהכותב שלהם נעלם. התהליך יהיה קצת יותר איטי אבל אני מניח שבסוף כל אלה יימחקו. חוסר המחיקה גם מבוסס על היכרותי עם האישיות שנמצאת מאחוריי- יש כאלה שעושים קאמבקים בלתי צפוייים. ובעיקרון יש בלוגים שאולי פחות מעניינים אותי.... אבל אני בקשר מאוד טוב עם הכותבים שלהם. ואז, בשורה התחתונה, אני למעשה לא מעוניין למחוק אותם מהרשימה שלי. 4. כן. אני לא עוקב אחריהם באדיקות, אבל באופן שוויוני- ביום או יומיים שאני בוחר להשקיע בבלוג אני עובר אצל כולם, מתעדכן ומתעניין. אלה יום-יומיים שאני בגל התלהבות מחודש מהקריאה בבלוגים. ואז הוא דועך, עד הפעם הבאה. 5. אהההההה..... בעיקרון זה תמיד מחמיא לי.. יש כאלה שעוד לפני שהודיעו לי שהם קוראים אצלי הוסיפו אותי לרשימה שלהם וזה באמת נחמד (יש איזה 2-3כאלה שעד היום לא השאירו אצלי תגובה מעולם). אני מאוד מקושר וזה אולי קצת מסוכן מבחינתי ולא תמיד נוח עם זה, אבל זה גם מהנה. אין לי מושג איך הגעתי לכמות המקשרים הזו, זה די מפחיד. אבל אני משער שיש אנשים עם מספר גבוה יותר. בעבר, כשכל מספר היה בולט וכל אדם היה יותר חשוב (גם היום זה כמובן ככה, אבל זה כבר יותר "נבלע"), הייתי מוסיף כמעט מיידית לרשימת הבלוגים שלי, בלוגים של מישהו שהגיב אצלי פעם-פעמיים, ומיידית לחלוטין למיטב זכרוני, בלוגים שאני מופיע ברשימת הבלוגים שלהם.

idodo cohen

New member
נ.ב.- פתחתי שרשור עם שאלה מעניינת

שכבר קצת נדחק כלפיי מטה, אשמח אם תגיבו גם עליו
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהרסת לי את הריסת הרצף ../images/Emo10.gif

noyy

New member
../images/Emo28.gifתשובות

[חה חה הרסתי לכם את הרצף!] 1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? אם אני נהנית לקרוא אצלו בבלוג, הוא יכנס לרשימה הזו בקלות. אם לא, מצטערת
פשוט מאוד. 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? אני לא מוחקת משם אף פעם בלוגים... מהרגע שהוספתי בלוגר מסויים לרשימה הזו, כאילו שחתמתי איתו חוזה. גם אם הוא לא מעדכן או פעיל במיוחד, הוא ישאר שם בגדר [סוג של...] "המלצה" ממני. הרי זה לא יפה לגלות שמישהו הסיר אותי יום בהיר אחד
הסיבה היחידה שתגרום לי למחוק אותו היא עקב מחיקת הבלוג עצמו, או בקשתו ממני להסיר את הבלוג שלו מהרשימה [לא קרה לי עדיין]. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? קרה אפילו לפני שלושה ימים
לא מחקתי, לא נתתי לעצמי לוותר כ"כ בקלות על מה שהשגתי במשך שנתיים. אבל קרה בתחילת הבלוג שמחקתי אותו מספר פעמים [בגלל שפשוט לא אהבתי את הרשומות]. לא בדיוק מחקתי אותו, פשוט מחקתי את הרשומות ולא את הבלוג עצמו... אבל זה סוג של מחיקה. 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? משתדלת, נורא. אבל מה לעשות, יש שם הרבה מעבר ליכולות שלי. קצת קשה לעקוב אחרי כולם... מצטערת אם אני שוכחת לפעמים. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? בכיף
אין בזה שום חסרון, אז למה לא בעצם?

noyy

New member
../images/Emo28.gifאוי אוי אוי

שאלה שלישית איזה מבאס "3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה?" התשובה בכלל לא הייתה בהקשר של זה
בכל מקרה!!! הסיבה רשומה כי "זה לא יפה לגלות שמישהו הסיר אותי יום בהיר אחד..."
להבא, אהיה יותר מרוכזת

noyy

New member
../images/Emo28.gifזה לא מצחיק בכלל!!! ../images/Emo10.gif

פאדיחות.

Tali1912

New member
../images/Emo9.gif

מעניין פה בזמן האחרון.
התכנים שלו, ואם הנושאים הוא מבין אלה שאני מתעניינת.
בלוג שיצאו לו הגזים - כמו הסוף של בקבוק קולה שזה כבר לא טעים אז אותו הדבר.
כן קרה לי, רציתי השבוע לעשות את זה, בסוף לא מחקתי. למה לא מחקתי? כי ביקשו ממני להשאיר - אז אני ממושמעת
מי שברשימה שלי לרוב אני גם מנויה שלו.
נחמד שמוסיפים.

Tali1912

New member
טוב נו...

אני לא מצפה מכל אחד ואחד שיבין אותי. מי שמכיר את הכתיבה שלי, אני בטוחה שהבין ת'כונה.

ע ל ו מ ה

New member
מלאת סקרנות רצתי לבדוק

מי ברשימת החשודים לבקשה להשאיר... לא מצאתי את רשימת הבלוגים שלך באף אחד מהבלוגים

Tali1912

New member
אז מה יצא מזה?

שסתם אני ממציאה? את בטוחה שאת יודעת על איזה בלוג מדובר? חשבת אולי שיש שיחות טלפון או מסינג'ר שאפשר לדבר על לבטים כאלה? וכמו שאמרתי על השאלה בנושא בלוג אישי אם חברים אישיים וקרובי משפחה קוראים אין לי בעיה,יש מביניהם שזאת היתה היוזמה והדחיפה שלהם שאני אפתח את הבלוג. והיו כאלה שבכלל לא ידעו על קיומו ולא שיערו בכלל שהוא שייך לי אפשר לספור אותם על יד אחת ויאמר לזכותם שהם שומרים את זה לעצמם. אני
שהוא נבלע בתוך ערימת הבלוגים ברשת האינטרנט
אם לא מצאת כנראה שהצלחתי להבדיל אותו מאלה שאת מכירה.

למעלה