"הבלוגים שלי"

ע ל ו מ ה

New member
אבל נולדה כאן שאלה חדשה:

"האם אתם מציגים את חלון 'הבלוגים שלי'"? ואם לא, למה? בעיקר אם בבלוגים מסוימים שלכם כן ובבלוגים אחרים לא.

Tali1912

New member
את מתכוונת אולי

לבלוגים שלי בתוך הבלוג עצמו? אם כן התשובה היא לא!! למה? יש כמה תשובות: * הבלוג שלי מכיל הרבה תכנים מסביב רק הרשימות שלי לא כולל הפוסטים זה מגילה בפני עצמה, תוסיפי את התגובות והקישורים, זהו נגמר לי המקום. * הבלוגים שאמורים להופיע "בבלוגים שלי" מופיעים גם ב RSS ובדף הבית שלי מיי-הומי, חלקם נמצאים בתפוז אישי שלי, ומכיוון שזה תפוז אישי זה רק אני יודעת מה הוספתי, וגם מופיעים לי עדכונים במייל למי שביקשתי לעשות מינוי. * אני לא מוצאת סיבה לשים את הבלוגים שלי בבלוג עצמו, כדי שכולם יראו תראה, בובה הוספתי אותך תוסיף גם אותי ? טוב? נו בקשה בקשה! תהיה לי רשימת אנשים גדולה שאני הכנסתי והם הכניסו אותי לרשימה. וואו איזה כבוד. אז זהו שזה לא!!! לא אוהבת את הלקק הזה.

ע ל ו מ ה

New member
השאלה נשאלה על זה

וזה לא "לקק". ניתנו פה סיבות רבות - ע"י כל מיני אנשים, ללמה לשים בלוגים ברשימה ולמה לא (כדי להקל את ההגעה, כדי להמליץ לאחרים). החיבורים האלה בין הבלוגים דרך ה-blogroll בונים קהילת בלוגים (שניתן גם לחקור ע"י טיול על הלינקים). ממש רחוק מ"לקק".

reedgreenwhait

New member
הממם

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם?
בלוג שמוצא חן בעיניי אני מוסיפה לRSS שלי. אם אחרי קריאת מספר עדכונים אני חושבת שארצה להמשיך לקרוא אותו, אני מוסיפה אותו לרשימה שלי. לפני הרבה הרבה - טוב, בעצם לא כל כך הרבה - חודשים, הוספתי את כל מי שהוסיף אותי. לא שהיו הרבה מקרים כאלה... 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם?
עלבון עמוק. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה?
קרה וקורה... כי אני לא רוצה לפגוע באנשים. (בשאלה הזאת התכוונתי למחיקת בלוג מרשימת הבלוגים.) 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות?
את הרוב. יש כמה שאני לא קוראת כי הם מדכאים אותי או לא מעניינים אותי יותר. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? כן ולא. מצד אחד זה מחמיא. מצד שני זה מלחיץ, כי אז יש לי הרגשה שלמישהו יש ציפיות מהפוסטים שלי...

reedgreenwhait

New member
*הוספתי - נהגתי להוסיף

דרך אגב, בעקבות השרשור אני חושבת שאעבור על הרשימה שלי.

ע ל ו מ ה

New member
איזה רעיון יפה, לתייג ב-א ב ג ד

אולי צריך להוסיף לשאלה (או לשאול שאלה חדשה) על אופן ניהול הרשימה. אני פעם נהגתי להוסיף את שם הבלוגר לפני שם הבלוג, כדי לעזור לי להתמצא (מאז אני כבר זוכרת, אז לא צריך). ופעם גם מספרתי אותם כדי למיין אותם בסדר מסוים, אח"כ עבר לי הצורך לתת להם סדר משמעותי (ובכלל עכשיו תפוז תומכים במיון בעריכת הרשימה). יש כל מיני שיטות מיון ותיוג, ועכשיו כשתפוז מוסיפים את קוביות התוכן, אפשר יהיה להעשיר את זה. מעניין לשמוע מה אנשים חושבים על ניהול רשימת הבלוגים, ואיך הם עושים את זה.

עונה ../images/Emo98.gif

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? אם קראתי כמה וכמה רשומות שלי והוא ממש הצחיק אותי/התחברתי אליו, או אם הכותב אישית מעניין אותי/מכר שלי ואני יודע מראש שהוא טוב (כמו הבלוגר החדש דם דם לדוגמא. 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? חוסר עידכון של חודשים על גבי חודשים או גילוי לא נעים כמו שקרים בלתי נגמרים. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? קרה כן, אבל רוב אלה שרציתי למחוק ולא עשיתי זאת באותו רגע.. סיימו מחוקים בסופו של דבר. 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? כן, אלה שבבלוג האישי כן. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? זה בהחלט נחמד ביותר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

והנה אני עונה..

1. מה גורם לכם להוסיף בלוג לרשימת הבלוגים שלכם? לאחרונה לא מצאתי את עצמי להוסיף המון בלוגים, אם בכלל. בעיקרון, בעבר כשעוד הוספתי, זה היה מתוך עניין בבלוג, כלומר בלוג שאני קורא אצלו בקביעות, אף על פי שהקישור בבלוגים שלי לא משמש אותי לגישה לבלוגים האלו. זה יותר לקוראים בבלוג שלי, שיגיעו גם לבלוגים אחרים באותו עניין, פחות או יותר. לפעמים היו בלוגים מעניינים בנושאים שאני כותב שהוסיפו את הבלוג שלי - אז הוספתי אותם גם אצלי. 2. מה גורם לכם למחוק בלוג מרשימת הבלוגים שלכם? בלוג לא פעיל. 3. קרה שרציתם למחוק בלוג ולא מחקתם? אם כן, למה? לא. 4. האם אתם קוראים כל בלוג שברשימת הבלוגים שלכם בקביעות? כן, אבל זה לא משום שהוא נמצא שם. בלי קשר אני קורא, לגמריי שכחתי מהרשימה ההיא. 5. אתם אוהבים שמוסיפים אתכם לרשימת "הבלוגים שלי"? בכיף. זה לא מזיק.

פגעסוס

Well-known member
אני משתמש ברשימת הבלוגים שלי

להצגת בלוגים אחרים שלי (מעין פרסום עצמי).

למעלה