ס סוריקטה1 New member 3/4/06 #37 ../images/Emo121.gif"אנחנו לא מדברים מספיק. לא דני תלך!!" את כזאת שנוזה
פ פרקשון New member 3/4/06 #27 ../images/Emo218.gif בואו נעשה 24 שעות מ6 בבוקר עד 6 בבוקר של יום אחר כך
D dsol New member 3/4/06 #29 או...._../images/Emo189.gif למה אתה חושב שמישהו יגיע ב 6 בבוקר ?! יש לי מיטה בבית... לא סתם קניתי אותה, אני צריך לישון בה !
או...._../images/Emo189.gif למה אתה חושב שמישהו יגיע ב 6 בבוקר ?! יש לי מיטה בבית... לא סתם קניתי אותה, אני צריך לישון בה !
פ פרקשון New member 3/4/06 #32 ../images/Emo10.gif חיכיתי לסימן הגיע זמני לפרוש סופית מי שרוצה לראות אותי בבומבמלה או במפגש-חבל
ד דניאלסתיו New member 3/4/06 #33 ברוכים הבאים לצד הריגשי של עידן אכן כן..מאחורי הפנים הקשוחות והמראה הגברי מסתתרת נקבה עידן יכלת לשחק אתמול בבגרות של קובי ב-ה-צ-ט-י-י-נ-ו-ת
ברוכים הבאים לצד הריגשי של עידן אכן כן..מאחורי הפנים הקשוחות והמראה הגברי מסתתרת נקבה עידן יכלת לשחק אתמול בבגרות של קובי ב-ה-צ-ט-י-י-נ-ו-ת
ד דניאלסתיו New member 3/4/06 #35 עידן.. קושקוש יפה שלי נשמה תאומה שלי בונבון חמוד שלי אני אוהבת אותך!
פ פרקשון New member 3/4/06 #36 נופר.. קושקושית יפה שלי נשמה תאומה שלי בונבונית (לא במובן השמן) חמודה שלי אני אוהב אותך!
ס סוריקטה1 New member 3/4/06 #39 ../images/Emo121.gifויולט קושקושית כוסית שלי חתיכת עץ תאומה שלי בנג בנג לראש שלי אני אוהב אותך!!! תעשי לי מיb
../images/Emo121.gifויולט קושקושית כוסית שלי חתיכת עץ תאומה שלי בנג בנג לראש שלי אני אוהב אותך!!! תעשי לי מיb
ס סבסטיאן נאבד New member 4/4/06 #43 ../images/Emo121.gifאתה קורא לסטייג' ויולט?../images/Emo6.gif ואני רוצה לנגן עליה וד"א, יש לך רק Eb אחד לי יש שלושה
../images/Emo121.gifאתה קורא לסטייג' ויולט?../images/Emo6.gif ואני רוצה לנגן עליה וד"א, יש לך רק Eb אחד לי יש שלושה