השבוע מחלקים לכם את הסינגל של שירי

../images/Emo77.gif השבוע מחלקים לכם את הסינגל של שירי../images/Emo70.gif

סינגל שני לשירי מימון - כשהלכת
שירי מספרת בשיר על איך שהיא יושבת ומחכה לאהוב שהלך
ספרו לנו אתם איך אתם מעבירים את הזמן כשאתם מחכים בתור לסופר, בתור לרופא, בתחנת הרכבת, עד שיגיע הקפה
, בפקקים
וכו'. הגולש המקורי ביותר יזכה בסינגל. כל גולש יכול לכתוב עד 3 דברים
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות
להאזנה לסינגל: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2249769

ג ב ש ו ש

New member
יש לי את הדרך הקבועה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

בתור אחד שאוהב לכתוב שירים,תמיד שאני מחכה בתור למשהו,או בנסיעה,או בכללי כשאני יושב סתם ככה עולות לי שורות פתאום ואז אני מתחיל לכתוב שיר
פשוט ככה..חח
זהו:]

tamir r

New member
הדרכים שלי../images/Emo9.gif

1. לזמזם איזשהו שיר שכל השבוע תקוע בראש
2. לחשוב מה אני הולך לעשות כשאני חוזר הביתה מיום מתיש
3. לחשוב או להתקשר למישהו אהוב (חברה, אמא, אבא...
) ולשאול מה שלומם
(
כולם אומרים שכשיש להם צרות והם שומעים צרות של אחרים הם משתגעים - אבל בתכלס כששומעים על צרות של אחרים שוכחים מהצרות שלנו וחושבים על הצרות שלהם ואז המוח נרגע.....
)

../images/Emo60.gifהיי,אני העלתי את זה../images/Emo9.gif ועונה כמובן:)

לשמוע מוזיקה בMP4 שלי
שזה דבר שאני לא נפרדת ממנו לרגע
לחשוב על משפטים לשיר.. כן,אני כותבת כ-ל הזמן ובכל מקום..(בראש) ואחרי זה מחברת את הכל לשיר אחד! כמובן שאם זה תואם
מסתכלת על הודעות שחבר שלי רשם לי בפלא
זה כדי שעל הדרך יהיה לי חיוך על הפנים

MoRaN SeM

New member
את פשוט חצופית, את מודעת לעובדה?!

ממתי פאקינ יש לך חבר?!?!

MoRaN SeM

New member
איזה יופיייי../images/Emo99.gif

שיהיה לך בכייף ובהצלחות איתו;)

MoRaN SeM

New member
אוקייש...:]

1. כשמשעמם לי אני פשוט נכנסת לאקסטזה של צחוק. מצב כפית. שואלים אותי "מורן, מה קרה?" ואני חצי משתנקת, מסבירה שהעולם הזה מאד מצחיק. 2. אוכלת. אחר-כך הרגשות אשם שורפים זמן מת. 3.רואה דורה. ככה זה כשיש אח קטן בבית. אין דני הוליווד, יש דורה.

idan0610

New member
כשמשעמם לי...

אני פשוט מתחיל לספור. ורק לא דקות. אם זה כמה מכוניות עוברות בכביש הסמוך, כמה רכבות עוברות בתחנה, כמה אנשים מקבלים את הקפה לפני, אפילו כמה פעמים מישהו הולך לכיוון השירותים. כל דבר אפשרי שאפשר לספור מעביר את הזמן יפה :)

yaki123

New member
הדרכים שלי../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

1.SMS
ההמצאה הענקית
2.לרשום משפטים מצחיקים ושנותנים לי השראה לחיים ששמעתי מאנשים באותו יום. 3.לחשוב לעצמי מה אנשים חושבים לעצמם שמישהו מדבר איתם והם רק מקשיבים ולא מדברים,מה אנשים חושבים לעצמם שמישהו צועק להם משהו .. בשורה התחתונה - לפרש מחשבות של אנשים בדרך הכי טובה.

איך אני מעביר את הזמן../images/Emo35.gif

-שומע ב-MP3
אני לוקח אותו לכל מקום ושומע את המוסיקה שאני אוהב... ככה הזמן עובר הכי מהר, תאמינו לי. -מסתכל על האנשים שגם מחכים בתור ומנסה לפענח את החיים שלהם
כן, זה נשמע מוזר, אבל אני באמת מסתכל עליהם ומנסה לבחון אותם, חושב עליהם
-ועוד דרך שאני מאוד אוהב: נכנס ליומן הודעות ה-SMS בפלאפון וקורא את כל ההודעות ששלחתי וקיבלתי... זו נוסטלגיה, לקרוא הודעות ששלחתי בעבר. מאוד מעניין. בהצלחה לכולם

הדרכים שלי../images/Emo9.gif

הדרך ה1 שלי היא קודם כל לחפש אומנים וסלבים מסביבי מי יודע אולי מרוב ההמתנה ייצא משהו טוב XD הדרך השנייה שלי היא לדבר עם חברות בטלפון או עם ההורים עם חברות אני יכולה לדבר שעותתת וזה מעביר תזמן אחלה בעיקר שיש לי חברה שכל פעם שמשעמם אחת לשנייה אנחנו מתקשרות אחת לשנייה ופשוט על הקו כל הזמן "משעמם לי תשעשעי אותי XD" והדרך האחרונה שלי היא לחשוב על האהוב שלי

מחכה.....

עד שהתור יעבור.... 1. אני מזמזם לי שירים מוכרים בראש - שקשורים לסיטואציה הנוכיחת. מה הכוונה? נגיייייייד אני עומד בתור...בקופת חולים . ויש המון המתנה בתור - אבל מישהו מחליט "להדחף" בטענה ש"יש לו רק שאלה". כולם כועסים כולם מתעצבנים...אבל לדעתי "יותר טוב לסלוח!!!!לותר על הכאב...." כן עדיף לסלוח ... 2. לעתים בתור סואן ורועש אני מדמיין איך המקום נראה בלי אנשים בלי אף אחד ....איך הכל דומם ושקט . ("השקט שנשאר") 3. מי שנראה לי נחמד/ה ויש לנו נושאי שיחה משותפים - למה לא לפתוח בשיחה?מה יש כבר להפסיד?!?!?!?!? מקסימום הרווחת ידיד. אבל אצלי ....העניין הוא שככה הכרתי את אשתי . כן כן !

papashdon

New member
יש כלכך הרבה שירים יפים באלבום,

וגם זה יפה..אבל לא בתור סינגל /:

אהע אני רוצה ../images/Emo99.gif !!

1. משתמשת בדימיון, ממציאה סיפורים על האנשים שמסביבי... אני ממש מפתחת סביבם סיפורים שלמים ומטורפים, וזה מרגיש לי כמו בתוך איזה סרט קולנוע או משהו D: . 2. חושבת על דברים שאמרתי/אני צריכה להגיד/אמרו לי ומפרשת את זה מכל מיני כיוונים וניסוחים. 3. מצטלמת XDDD נו מה, ככה זה בעידן הפלאפונים. יש אצלי בפלא' (סוני אריקסון) תוכנה שמעוותת את הפנים, אז אני מצלמת אותי ואנשים שמסביבי (פאפרצי
) ומעוותת אותם..זה מכניס אותי למצב כפית XD . בהצלחה נשמות

MoRaN SeM

New member
חחחח התוכנה הזו ענקיתתתתת

אנשים עומדים בתור שאני אצלם ואעוות אותם..!

למעלה