השבוע מחלקים לכם את הסינגל של שירי

הדרך הכי אבל הכי טובה בשביל להעביר את הזמן זה

הסנוז השפו והפורומים....אוח זה כזה להיטטטט.......בואנה אני מכורההה!! בנוסף עוד דרך להעביר את הזמן זה לאכול..
.... ודרך אחרונה בשבילי להעביר את הזמן זה לכתוב שירים ולנגן בגיטרה ובאורגן...זה נחמד לרוב כשאין מה לעשות...

טרודייי

New member
וואו, המ../images/Emo6.gif

הדבר הראשון שאני עושה, זה לחקור לעומק את המקום, ואם אני יושבת על כיסא, אז למצוא את כל הסדקים בו, לספור מלאן פעמים את המסטיקים שדבוקים בו, להוציא שבבי עץ ודברים בסגנון
משם והלאה, אני אעבור לפלאפון, ואסמס ואתקשר כמה שאפשר. אח"כ אני אמשיך לחקור את הפלאפון למרות שנאי מכירה את כל הפונקציות האפשריות בו. אח"כ אני אתחיל לחקור את האנשים שנמצאים לידי, ואנסה לנחש במה כל אחד עובד, אצחק על נפילות שלהם, על הדרך בה הם עושים דברים, אנסה לנחש מתי הם ביקרו פעם אחרונה אצל הספר, ודברים בסגנון
אפעם לא משעמם לי

../images/Emo73.gifכשאני מחכה בפקקים

אני עושה בועות סבון
שמנו באוטו את זה במיוחד בשביל הכבישים הפקוקים

חחחחח..מדהים כמה שאנשים יכולים להיות משועממים

טוב לדעת שאני לא לבד.....בועות סבון??חחחח מקורי

idanias

New member
איך אני מעביר את זה הזמן?

חורט על הנעליים שלי את שמות החברים שלי,זמרים וכל מי שאני אוהב

חחח מגיל 6 כבר לא חחח

חחחחח מצחיק...אני לא אוהבת רוק..ולירוק בכלל מגעיל אותי לראות אנשים שיורקים חחח

חחחחחחחחחחחחחחח...אבל אל תגידי, ../images/Emo105.gif

שזה לא מעביר את זה הזמן, זה תמיד מעצבן שזה מתפוצץ באמצע ואז מנסים לעשות עוד אחד יותר גדול ועוד ועוד...

orian14

New member
THE WAY I WATING FOR IS.......

אז ככה. לדעתי הדרך הכי מועילה לבזבז זמן המתנה היא לקרוא ספרים! כן באמת, ספר יכול להעביר את הזמן בצורה שבכלל תשכחו שהמתנתם מרוב שתשקעו בספר. עדיף ספר רב כרס שיש לכם עניין בנושא. אני למשל קוראת את "תמוז בלהבות" ו "ההתרסקות" בשניהם מככב אילן רמון ז"ל שאצלי משמש כגיבור לאומי. האחד מדבר על הפצצת הכור האטומי בעיראק והשני על התפרקות מעבורת החלל קולומביה לפני כחמש שנים ושבועיים. עוד דרך שיכולה להועיל לי לפחות היא כיווץ שרירי הבטן! ככה לפחות אני יכולה לנסות ולשרוף קלוריות בדרך להשגת בטן בריטני ספירס בימיה המוצלחים יותר. תנסו זה באמת יכול לאתגר אתכם עם עצמכם. הדרך האחרונה היא לחשוב, פשוט לחשוב איך אפשר להשתפר ומה ניתן לשנות ומה מתוכנן ומה נעשה. לדעתי כשיש זמן פנוי תמיד טוב לחשוב עם עצמכם בדרך למשהו הבא. ציפיה, תיקון טעות, איך תפעלו להבא וכ'ו. :)

1mayush

New member
מנסה ../images/Emo26.gif

שאני מחכה לאוטובוס או בזמן הנסיעה אני מוציאה את הנייד ונכנסת לאינטרנט הסלולרי
(יש חבילת גלישה :) ) נכנסת לפורומים שלי לראות אם יש משהו חדש ואז לפייסבוק..
אחרי כל אלו מדברים עם החברים הטובים באייסיקיו ופתאום אני מגלה את עצמי מגיעה לתחנה
להעביר את הזמן
הולכת למטבח, מציצה במקרר ובכל המגירות בודקת מה יש ומכינה משהו טעים לאכול שכל המשפחה נהינת מזה לאחר מכן
למשל פעם החלטתי להכין אורז בפעם הראשונה.. ידעתי +- .. היו כמה חומרים. יצאתי לסופר לקנות פטריות ופטרוזיליה , חזרתי והתחלתי לבשל :) זה כיף :) ובסוף יצא אורז ממש ממש טעים שכולם אהבו ועד היום אני מכינה לפעמים לארוחות שישי עם כל המשפחה את האורז
(חפירה
)
זמן
שמה מוזיקה שאני אוהבת ומתחילה לפעמים לזמר לעצמי
וגם לרקוד לפעמים .. (הייתי בלהקת ג'אז
) מתגעגעת לזה \:

3 הדברים שאני עושה כאשר אני מחכה.

כאשר אני מחכה לאוטובוס ויש איתי אנשים שאני מכיר אז אני משתדל לדבר איתם ולנסות להתחבר כי ממש קשה לי להתחבר לאנשים,חושבים שאני סנוב או משהו כזה ולא מדברים איתי ואני נשאר לבד,אני מנסה להתגבר על זה ומדבר איתם.. האמת שזה לא קל. 2 >אם אני לבד אני שומע שירים בדיסקמן,מקוריים(!!!) קורא בחוברת את המילים מרוב שעמום כי אני כבר יודע בעל פה. 3 >חושב... זה נשמע מצחיק אבל שאני לבד ומחכה למשהו אני חושב מה יקרה הלאה,או חושב על דברים שמטרידים אותי ואני רוצה לעשות שינוי. ניסתי:) מקווה לזכות,תמיד כיף לעוד משהו חדש שעושה טוב במיוחד שאני מעריץ מטורף של שירי חח אני צריך להגמל מעט למרות שהיא עושה לי טוב בלב...

אורון V1

New member
קח אותו לאט עם הזמן

1. לחלום שיר על פראג כמו אריק איינשטיין 2. לעשות כושר, כי זה טוב לבריאות 3. לחשוב על דרכים מקוריות להעברת הזמן כדי לזכות בסינגל של שירי

../images/Emo210.gif

1. לפעמים לוקחת ספר ומתחילה לקרא. 2. רוב הפעמים שאני משועממת אני פשוט מתחילה לחשוב. על החיים בעיקר. הרבה פעמים חושבת על סבא שלי (נפטר לפני שנה) או דוד שלי (נפטר לפני שנתיים) וכמה שכואב לי שכשהם היו בבית חולים לא הלכתי אליהם, לא ביקרתי אותם כי היה לי קשה.. ומתחרטת...

just adiki

New member
אנסה את מזלי../images/Emo9.gif:

התחנת הרכבת: לא יצא לי לחכות הרבה פעמים לרכבת כי בדר"כ אני רצה אליה שניה לפני שהיא יוצאת [כזאת אני
] אבל פעם אחת הייתי אמורה לנסוע עם חברה לראשון [אל תשאלו אותי למה
] ואני הבנתי שיוצאים ב-3 והיא הבינה שיוצאים ב-4!! הייתי צריכה לחכות לה שעה בתחנה. אני גרה בכפ"ס ויש פה 2 תחנות רכבת ככה שמזל שעליתי על זה שהיא לא בתחנה והספקתי לרדת ולא המשכתי עוד... תחילה, התקשרתי אליה שתעביר לי את הזמן ולא ממש היה אכפת לי שהיא היתה באמצע תרגיל מתמטיקה החצופה. אח"כ בהיתי באוויר במשך זמן ארוך, התקשרתי לאמא לקטר לה, התכתבתי ב-SMSים עם ידיד שלי, התקשרתי לעבודה לקבוע משמרת, הוצאתי עט ודף והתחלתי לקשקש לעצמי, התחלתי להסתובב הלוך וחזור. כמובן שאת הכל עשיתי תוך כדי האזנה ל-mp. אח"כ שוב ישבתי על הספסל השענתי את הראש בקיר ובהיתי במדרגות עד שראיתי את הגברת עולה בהן וצוחקת.

just adiki

New member
אני אכתוב עוד משהו, כדי לברוח מהלימודים למבחן

בהיסטוריה
כשאני צריכה להעביר את הזמן אז אני בדר"כ מהרהרת על הדברים שאני צריכה לעשות, על היום שעבר, על כל מניי רצונות, על כאבים. כל מיני דברים שמציפים אותי ביומיום, מנסה לסדר לעצמי את המחשבות. -כל אדם צריך לדעתי את השעה הזו ביום של להיות עם עצמו ולחשוב. כל יום יש לי את השעה שאני שמה מוזיקה, שוכבת על המיטה ופשוט נרגעת עם עצמי. ככה זה גם שמחכים למשהו
, מנצלים את השקט הזה לרגע. ובהצלחה לכולם

למעלה