ידיעות~תמונות~ושאלות

redsnowhite

New member
ג'ניפר לופז ב-GLAMOUR Magazine../images/Emo180.gif

ג'ניפר על העבודה עם בעלה מארק אנתוני
"אני חושבת שהפרטנר הטוב ביותר שיכול להיות לאדם זה מישהו שגורם לך לרצות להיות הטוב ביותר שאתה יכול להיות. זה מתקיים אצלנו, בגלל זה אנחנו עובדים מאוד טוב יחד. אנחנו קיימנו את כל ההבטחות האלה בתחילת הנישואים, מכיוון שלשנינו יש קריירות קשות לניהול עם בן זוג. אין לנו עבודה של מ-9 בבוקר עד 5 בצהריים, היום עבודה שלנו יכול היה להיות 24 שעות ביממה אם היינו מאפשרים זאת, לכן אנחנו מתאמים בין הקריירות שלנו: אנו טסים יחד לסיבובי הופעות, אם אני עובדת, אתה לא עובד. אם שנינו חייבים לעבוד, אנחנו מוודאים שזה יהיה על הרמה הנמוכה ביותר." ג'ניפר על הבאת ילדים לעולם
"אנשים רוצים להביא ילדים כדי לעבור לשלב הבא? מארק ואני בדיוק ראינו את הסרט "הילדים של מחר"(במקור:children of men) המסר של הסרט שאם אין לנו ילדים, אין שום תקווה לעתיד. ובלי תקווה, החברה מתפרקת לחתיכות. אולי על זה השמועות על הריון- תקווה לעתיד. ג'ניפר על דאבל דייט יחד עם הזוג טום קרוז וקייטי הולמס
"זה מצחיק, כי כשאתה מתחתן אתה מוצא זוגות אחרים לבלות איתם. יש לנו יותר זוגות-חברים יותר מאי פעם. אני חושבת שזה בגלל שאני ומארק בעצמו זוג מוצק למדי. מארק וטום מאוד מתקרבים אחד לשני." ג'ניפר על הדבר הסקסי ביותר באישה
"ביטחון עצמי, זה ההבדל בין בחורה עם הגוף המושלם בבגד ים ואנו חושבים שהיא לא רזה מספיק, או שהחזה שלה לא מספיק גדול לעומת בחורה שאנשים חושבים שהיא קצת מלאה מדי, בזמן שכשהיא לובשת בגד ים, גברים מסתכלים ואומרים "אלוקים, היא סקסית!" זה הכל קשור לאיך את מרגישה עם עצמך, זה הכל קשור לגישה של עצמך, להגיד אני מרגישה טוב עם איך שאני נראית." וזו כמובן רק 4 שאלות שמצאתי באינטרנט ותירגמתי לכם
הראיון המלא בגלאמור מגזין

redsnowhite

New member
ג'סיקה אלבה למגזין GQ הבריטי../images/Emo63.gif

תמונות ממש יפות
לעומת התמונות לאותו מגזין של חודש יוני שאני אישית לא אהבתי
מי שרוצה לראות ת'תמונות שיגיד

redsnowhite

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

תמונות מאוד יפות וסקסיות
אחרונה

redsnowhite

New member
קייט מוס נבגדת ומסיימת חוזה../images/Emo68.gif

החבר של קייט מוס נתפס בוגד בה
בנוסף לכך, הסוכנות Provocateur לא מתכוונת לחדש את החוזה שלה עם קייט שתכף ל-12 חודשים ועומד להיגמר באוגוסט. הם אומרים שאין להם כל כוונה לחדש איתה את החוזה ושהם כבר מצאו את הפנים החדשות שלהם, ושהיא בנתיים טופ סיקרט
, הם טוענים שהיא לא סקסית במובן המתוכנן חח יש משהו אחר

redsnowhite

New member
ונסה מינילו וניק לאשיי נתפסים על חם../images/Emo2.gif

פעם שנייה.. בעצם אני קצת מבולבלת, מכיוון שקראתי באתר מסויים את התגובה של ניק על תמונות חושפניות ממקסיקו ואז ראיתי את התמונות האלה מתאריך מתקדם יותר, ככה שאני לא יודעת אם זו פעם שנייה או ראשונה, אבל הנה התמונות והתגובה של ניק
התגובה של ניק לאשיי ל-OK מגזין על התקרית במקסיקו
ניק אמר:"איפה הסקנדל? הייתי במקסיקו עם חברה שלי מזה שנה, חגגנו את יום השנה שלנו בחופשה פרטית. זה לא שנתפסתי עם פרוצה מקסיקנית. אנחנו יצאנו ושתינו קצת יותר מדי ועשינו דבר טיפשי, כולנו עושים שטויות."

redsnowhite

New member
האלי בארי היפה ביותר../images/Emo68.gif../images/Emo63.gif

האלי בארי נבחרה למקום הראשון ברשימה של העיתון טאצ' וויקלי של "יפה אחרי 40", והנה העשיריה הפותחת
1. האלי בארי 2.דייסי פואנטס 3.סלמה האייק 4.פמלה אנדרסון 5.מרטינה מקברייד 6.מריה בלו 7.טיה קארייר 8.גרסל ביוביס נילו 9.מלינה קאנקרדס 10.ניקול קידמן אוקיי, חוץ מהאלי ברי, סלמה האייק, פמלה אנדרסון וניקול קידמן אני לא מכירה אף אחת
אתם כן?

m i c k e y 15

New member
אממ אני מכירה את מריה בלו

היא שיחקה את הבעלים של קיוטי אגלי בסרט "חופשיות על הבר"

למעלה