ג'ניפר לופז ב-GLAMOUR Magazine../images/Emo180.gif
ג'ניפר על העבודה עם בעלה מארק אנתוני
"אני חושבת שהפרטנר הטוב ביותר שיכול להיות לאדם זה מישהו שגורם לך לרצות להיות הטוב ביותר שאתה יכול להיות. זה מתקיים אצלנו, בגלל זה אנחנו עובדים מאוד טוב יחד. אנחנו קיימנו את כל ההבטחות האלה בתחילת הנישואים, מכיוון שלשנינו יש קריירות קשות לניהול עם בן זוג. אין לנו עבודה של מ-9 בבוקר עד 5 בצהריים, היום עבודה שלנו יכול היה להיות 24 שעות ביממה אם היינו מאפשרים זאת, לכן אנחנו מתאמים בין הקריירות שלנו: אנו טסים יחד לסיבובי הופעות, אם אני עובדת, אתה לא עובד. אם שנינו חייבים לעבוד, אנחנו מוודאים שזה יהיה על הרמה הנמוכה ביותר."
ג'ניפר על הבאת ילדים לעולם
"אנשים רוצים להביא ילדים כדי לעבור לשלב הבא? מארק ואני בדיוק ראינו את הסרט "הילדים של מחר"(במקור:children of men) המסר של הסרט שאם אין לנו ילדים, אין שום תקווה לעתיד. ובלי תקווה, החברה מתפרקת לחתיכות. אולי על זה השמועות על הריון- תקווה לעתיד.
ג'ניפר על דאבל דייט יחד עם הזוג טום קרוז וקייטי הולמס
"זה מצחיק, כי כשאתה מתחתן אתה מוצא זוגות אחרים לבלות איתם. יש לנו יותר זוגות-חברים יותר מאי פעם. אני חושבת שזה בגלל שאני ומארק בעצמו זוג מוצק למדי. מארק וטום מאוד מתקרבים אחד לשני."
ג'ניפר על הדבר הסקסי ביותר באישה
"ביטחון עצמי, זה ההבדל בין בחורה עם הגוף המושלם בבגד ים ואנו חושבים שהיא לא רזה מספיק, או שהחזה שלה לא מספיק גדול לעומת בחורה שאנשים חושבים שהיא קצת מלאה מדי, בזמן שכשהיא לובשת בגד ים, גברים מסתכלים ואומרים "אלוקים, היא סקסית!" זה הכל קשור לאיך את מרגישה עם עצמך, זה הכל קשור לגישה של עצמך, להגיד אני מרגישה טוב עם איך שאני נראית." וזו כמובן רק 4 שאלות שמצאתי באינטרנט ותירגמתי לכם
הראיון המלא בגלאמור מגזין