כרטיס לסרט מתפוז
אנשים

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo4.gif

וואו , מה שריצ'רד אמר היה לגמרי לא במקום .. הרבה אנשים חושבים ככה בחו"ל אבל להזכיר את זה ככה ולרדת עלייך היה ממש מגעיל , למרות זאת התמודדת עם זה ממש יפה והוא צריך להצטער ולפצות אותך
בקשר להופעה ! איזה כיף לך !!! גמני רוצה וחבל שנראה שזה לא יקרה פה
אם זה מה שהוא חושב שיבוא לפה , יראה את המצב ותוך כדי יעשו הופעה .. מה רע .. אני דווקא חושבת שהיא צריכה להפיץ את הווידיאו , שאנשים אולי דרך קין יהיו יותר מודעים למצב ואולי גם ככה יפצו אותה עם הופעה פה .. די איזה ביאוס

Pure M

New member
הווו כרטיס לסרט, כמה מפתה!

פחחחח... מוצה! מה השלב הבא, פיצה בחינם? אה, שכחתי, הם כבר עשו את זה
XDD

חישכיש1

New member
גתית - קראתי מה שכתבת!

אז דבר ראשון - אישית אני מזדהה איתך ומחזיק לך אצבעות לקראת הפעם הבאה... דבר שני - כמה שאני חי את החרא מצב בשטחים וממש ממש ממש נגד מה שביצ'רד (אין פה טעות..) אמר אבל.. וכאן בא האבל הגדול: אני חושב שאנחנו לא צריכים לקחת אישית את דעתו של הזמר הזה או כל יוצר אחר, מבחינתי, הבנאדם הביא לעולם אחלה מוזיקה ועושה דברים גדולים בתחום, חוץ מהמוזיקה לא ממש מעניין אותי מה דעתו האישית על מצב החסה בשטחים או על מצב השטחים סתם ככה... התגובה הראשונית שלי למה שכתבת הייתה "זהו, אם מעכשיו אני בא למפגש פורום זה לא בגלל הלהקה אלא בגללכם" במילים אחרות - "נגמר הרומן עם השמאלן" אבל אז חשבתי קצת והגעתי למסקנה : בואנה, הבנאדם עושה מוזיקה מדהימה! יותר מזה לא מעניין אותי המצב המשפחתי שלו, החתימה שלו או כל דבר אחר שקשור אליו!! אני נהנה מהמוזיקה ואמשיך להנות למרות ה"מה שרואים מכאן לא רואים משם" של חברי להקת קין... הסתייגות - מה שאמרתי נכון לגבי מקרים שבהם נוח וקל להדחיק את הדעות הקיצונייות המרגיזות האלה... למשל במקרה של היוצר הגרמני/נאצי וגנר ימ"ש אני לא מסוגל לשמוע למרות מה שאמרתי לעיל...

למעלה