כן, שניה...
E E m i l i K o New member 7/9/07 #120 ../images/Emo41.gifסבביתתתת שנחייך כל השנה, כמו שהם מחייכים פה
S soofgania New member 7/9/07 #222 כפרעליך קלעת בול למה שאני צריכה בדיוק נגמר לי,נשבעת לך<ברצינות>! תודה נשמה וזו המתנה שלי בשבילך
E E m i l i K o New member 7/9/07 #125 ../images/Emo41.gif חנןןןןן לכבוד הצלחת הדיאטה שלך, אתה גם צריך להחליף את המלתחה שלך....
E E m i l i K o New member 7/9/07 #128 ../images/Emo41.gif ברורררר שיהיה לך מה להדפיס על הלוח של הקליעה למטרה
ב ברור שזה אני New member 8/9/07 #374 ../images/Emo6.gif אמיליקו , קח איזה טיפ או שניים לחיים מאחד שעבר קצת .... לעולם , אבל לעולם , אל תשים תמונה של מישהו שנוא (במיוחד אם זו האקסית) , גם אם זה על לוח מטרה , ברוב המקרים אתה תחטיא .. אבל תודה גבר ! (מחר - טיפ זה לא רק אבקת כביסה)
../images/Emo6.gif אמיליקו , קח איזה טיפ או שניים לחיים מאחד שעבר קצת .... לעולם , אבל לעולם , אל תשים תמונה של מישהו שנוא (במיוחד אם זו האקסית) , גם אם זה על לוח מטרה , ברוב המקרים אתה תחטיא .. אבל תודה גבר ! (מחר - טיפ זה לא רק אבקת כביסה)
E E m i l i K o New member 7/9/07 #130 ../images/Emo41.gif ורד ורדדדדד שאת תרצי ללכת לשם, חסר להם שהם לא יכבדו את הקופון
S soofgania New member 7/9/07 #223 וואאוו איזה מתנות שוות אני מקבלת פה../images/Emo99.gif תודה מאמי ולך קניתי כרית שלא תשכחי מי אוהבת אותך
וואאוו איזה מתנות שוות אני מקבלת פה../images/Emo99.gif תודה מאמי ולך קניתי כרית שלא תשכחי מי אוהבת אותך