22
L Leb Die Sekunde New member 7/8/07 #43 ../images/Emo41.gif26 אחרון להיום אני צריכה לזוז=\=] הייתי צריכה ת'שרשור הזה כמה זמן לא שמתי תמונות שניםםםםםםםם
../images/Emo41.gif26 אחרון להיום אני צריכה לזוז=\=] הייתי צריכה ת'שרשור הזה כמה זמן לא שמתי תמונות שניםםםםםםםם
0 0rin New member 7/8/07 #69 ../images/Emo210.gifאמאאאאאאאא הוא ממש בחורה פה!! בחורה יפהפפייהה מאוד! אבל WTF?!?!
Y YuviR New member 8/8/07 #72 תתרגלי לזה כי יש לו הרבה תמונות כאלה... P: ביל הוא לא גבר. כאילו הוא זכר, אבל... הוא לא ממש גברי, הוא פשוט... ביל.
תתרגלי לזה כי יש לו הרבה תמונות כאלה... P: ביל הוא לא גבר. כאילו הוא זכר, אבל... הוא לא ממש גברי, הוא פשוט... ביל.
3 3has3 New member 7/8/07 #44 ../images/Emo69.gif את האמת, יש שרשור תמונות ענק בטאגליינס (או מה שלא יהיה שמו של הדבר הזה XDD ) אבל תודה לכל מי ששמה תמונה
../images/Emo69.gif את האמת, יש שרשור תמונות ענק בטאגליינס (או מה שלא יהיה שמו של הדבר הזה XDD ) אבל תודה לכל מי ששמה תמונה
N never cry New member 7/8/07 #65 אני לא חושבת שהשירשור של המשחק צריך להיכנס לשאר רצף התמונות.. כי זה משחק שאר הצמונות לא קשורות...