משחק חדש
כנסו

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gifתודה לכולם ומקווה שנהנתם../images/Emo41.gif

בהצלחה מחר! לא לשכוח

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif כנסו כולםםם../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif חשובבבבב

מספר הנקודות של המשתתפים עד עכשיו יפורסם בשרשור הזה יותר מאוחר! (אז שתוכלו תסתכלו וככה תדעו את מצב הנקודות - כל אחד מתי שיוכל - אני רק אומר שתדעו) אבל הסיבוב השני יפורסם בשרשור חדש! (אני מזכיר למשחק קוראים "הפוך") אז ככה שתראו הודעה הפוך הסיבוב השני שתדעו שזה זה!

Meitar Rojas

New member
אבל זה לא פייר

..מי שענה ראשון -ענה ראשון..אם אני עניתי בתחילת הדקה ולקראת סוף הדקה מישהו ראה ןורשם גם והוא עדין בדקה הזאת ..הוא קיבל נקודה בלי לחשוב בכלל

Cm 2004

New member
תראי..

יש משהו במה שאת אומרת.. אבל לא נורא!!! כי זה גם לא תמיד יכול להצליח! זה גם יותר מעניין ויותר מותח שכל מי שעונה באותו זמן... אני מבין אותך! (כי גם לא תמיד מספיקים) ואולי לא מעתיקים? אי אפשר לדעת! אז אני מעדיף להשאיר את זה ככה... סורי מותק.. מקווה שאת מבינה!

Cm 2004

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif סיכום נקודות ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

אז ככה.. אני יתחיל מהמקום האחרון עד למקום הראשון.. רק לפני זה כל מי שלא השתתף יכול להשתתף, מחר אחרי התוכנית יתחיל עוד סיבוב של המשחק..וכמובן שמי שהשתתף היום גם יכול ככה שהכל יכול להשתנות על כל תשובה נכונה 2 נקודות!
סיכום בניים:
במקום ה-6 עם 2 נקודות:
M e Y 2004
ו...
חולת בנחה
(שכנראה פרשה באמצע) כל הכבוד!!! במקום ה-5 עם 4 נקודות:
hila rojas
כל הכבוד!!! במקום ה-4 עם 6 נקודות:
floricienta barrtti
ו...
גלושש
כל הכבוד!!! במקום ה-3 עם 10 נקודות:
חמודה בטירוף 2
כל הכבוד!!! במקום ה-2 עם 12 נקודות:
°•°»Baroo§h°•°»
כל הכבוד!!! וב-...
מקום הראשון
עם 18 נקודות:
Meitar Rojas
כל הכבוד!!!! כל הכבוד לכולם!!!! מחר סיבוב נוסף!!! ככה שהכל יכול להשתנות!!!! (כולם מוזמנים) מקווה שנהנתם! ושיצטרפו עוד מחר! אז אני מזכיר שוב (חחח סורי) מחר אחרי הסדרה כולם פההה לסיבוב שני! אז...
ב ה צ ל ח ה
לכולם!

Meitar Rojas

New member
כנס..

חח..קודם כל אני רוצה להגיד שנורא נהנתי לענות על כל החידותת..היה פאנןןן ויש לי 2 שאלות: 1. מחר אתה ממשיך להוסיף נקודות על הנקודות שכבר זכינו בהם?! 2.אז איך קודראים למשחק?כי אני צריכה לרשום אותו בעידכון

Cm 2004

New member
מאמי כנסי..

אני שמח שנהנת.. והתשובה לשאלה שלך היא כן! אני ממשיך ת'נקודות מאיפה שהפסקתי! וקוראים למשחק "הפוך"

למעלה