תחרויות

../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifתחרויות../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

לרוכבי אינגליש- שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות? באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'? יום לפני תחרות קפיצות או דראסז': איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? האם יש לכם מברשות משלכם? אתם לוקחים אותם לתחרות? בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו? בתחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אם כן, ספרו מה? לרוכבי הווסטרן- שנה הבאה במה תתחרו? אילו מקצים? יום לפני התחרות: איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? האם יש לכם מברשות משלכם? אתם לוקחים אותם לתחרות? בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו? בתחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אם כן, ספרו מה?

Juli kleo rullz

New member
תשובות שלי! ../images/Emo15.gif

שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות?דרסאג'
באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'?א' יום לפני תחרות קפיצות או דראסז':
איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? אני חופפת אותו, מיישרת רעמה, מיישרת זנב ואמממ זהו נראה לי...
איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? אני מנקה אותו טוב טוב עם סבון ואח"כ עם שמן...
לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? לא... חוץ משמיכה לבנה...
כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? אמממ שמיכה לבנה... המגפיים שלי... ג'קט... חולצה לבנה... כפפות... אמממ קסדה? חחחח וזהו...
ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? לא חוץ ממגפיים
האם יש לכם מברשות משלכם? מיום ראשון כן!
(חצי אחזקה)
אתם לוקחים אותם לתחרות? ברור אז עם מה אני אבריש את הסוס שלי?! בתחרויות:
לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אם כן, ספרו מה? אני מיישרת את הרעמה... שמה את החומר הזה (סופר שיין או משהו כזה שכחתי איך קוראים לזה...) מסרקת. מיישרת את הזנב... שמה את החומר הזה (סופר שיין) ומסרקת!

TauraMan

New member
אממם עונה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לרוכבי אינגליש- שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות? קפיצות באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'? כנראה 100 ואליפות ילדים. יום לפני תחרות קפיצות או דראסז': איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? שוטפים, מטפלים, מגלחים/מספרים, משקיעים מאוד.. איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? מסבנים ומחליפים מה שצריכים לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? שמיכה אחרת, אם צריך אוכף אחר, לפעמים מגנים, או מרטינגל ולפעמים נוזבנד ודברים כאלה... איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? מנקה מגפיים ודורבנות. כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? מברשות, כובע, כפפות לבנות, שוט סגול, מכנס לבן, מגפיים, קופונים, חולצה לבנה, חגורה, עניבה ובקרוב גם ג'קט! ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? כן האם יש לכם מברשות משלכם? כן אתם לוקחים אותם לתחרות? כן בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו? רק. בתחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אם כן, ספרו מה? מורטים, מנקים, עושים גולגולים או צמה אם צריך.. ותמיד- אורוות עין המפרץ שולטת!!!!!!11

TauraMan

New member
רותי מאושה?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני זוכרת שהיא היתה אצלנו כמה פעמים לפני תחרויות או אימונים לפני כמהשנים.. אבל אף פעם לא כסוסה של האורווה.. למה?

כן זו היא

בגלל שבמגזין האחרון של בין סוסים אז ראו תמונה שלה, ואני חשבתי שקוראים לה מאושה והיא מחוות רותי
אז קיצר ילד מהחווה שלי אמר לי שהיא מעין המפרץ ואמרתי לו, באמת? יש לי חברה טובה משם. ואז הוא ביקש ממני לברר
את רואה- את מפורסמת בחווה שלנו
להזכיר לך- אסף
זוכרת אותו עוד

TauraMan

New member
היא מאושה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ינקו! אם את קוראת את זה תסבירי את הסיפור המלא..(לינקו יש שם קשרים
) ועידו(ילד אושה חחחחחחחח
) אכן התחרה עליה בהצלחה רבה העונה... הוא גם התחרה על סטפני בהצלחה לפני שנה....

חחחחחחח

אני חשבתי שקוראים לה מאושה והיא מחחוות רותי, וזה ההפך!
ולא ענית- לי... את זוכרת את אסף ה-
? חחחח לא לקחת ל-
סיפור של אסף ודורון בתחרות, עם חרוזים וחמשירים
קורע... אבל אשכרה

חחחחחח אבישג יקופה הרגת אותי!!!

שמת לב למה שכתבת בהודעה הזאת: "ילד מהחווה שלי אמר לי שהיא מעין המפרץ ואמרתי לו, באמת? יש לי חברה טובה משם". חחחחחחחחחחחח
את רוצה להגיד לי שדורון חברה טובה שלך?! ילדהה את חייה באשליוווווווות!!!! דורון שמה אותך באיגנור ליסט והיא לא מחזירה אותך אפילו לרשימה שלה ואת עוד אומרת שהיא חברה טובה שלך!1 אווווקיייי אז אני ממש חושב שאין לך חברות אם ילדה שבכלל לא שמה עליך את כותבת שהיא חברה טובה שלך!! כל כך אבל כל כך! מעורר רחמים!!!!

צדק8

New member
הדבר היחיד שמעורר רחמים

זה אתה ! תהיה גבר ותגיד מי אתה, כי אני באמת רוצה לדעת מי זה הילד שיש לו כל כךךך הרבה חברים אבל הוא לא יכול להגיד מי הוא באמת. לפי דעתי אתה בנאדם פשוט מגעיל, לא בדברים שאתה אומר אלא איך אתה אומר אותם ! הייתה יכול להגיד בדיוק את אותו הדבר במסר בשפה הרבה הרבה יותר יפה שלא פוגעת !

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

לרוכבי אינגליש- שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות?
קפיצות באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'?
לא יודעת עדיין יום לפני תחרות קפיצות או דראסז': איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות?
עושים שמפו איך אתם מטפחים את ציוד הסוס?
לא צריך טיפול מיוחד, במילא אחרי כל רכיבה מנקים אותו.... לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה?
כן יש שמיכה לבנה וזהו. איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי?
לא מטפחים...פחחח.... כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות?
חולצה לבנה ומכנס שחור, קסדה, שוט ומגפיים. ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום?
כן האם יש לכם מברשות משלכם?
לא אתם לוקחים אותם לתחרות?
לוקחים את אלו של החווה בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו?
? בתחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אם כן, ספרו מה?
לפעמים צמות, ברעמה לא תמיד.

../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לרוכבי אינגליש- שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות? דראסז' נראה לי, קפיצות אולי. באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'?אם קפיצות אז 70-80 ודראסז'- א' או קדם א'. יום לפני תחרות קפיצות או דראסז': איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? חופפים, מדללים, מסרקים, מברישים, מטפלים טוב בפרסות. איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? משמנים, ומסבנים, מסבנים 8 פעמים! לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? כן. שמיכה לבנה ופוצ' בתחרויות מקבל את האוכף השחור והנוח והיפה של יעל ז. איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? מברישים ת'קסדה, מסבנים מגפיים, שוט מנקים רק ת'ידית, כפפות מנקים, מכנס רכיבה בז' לא משתמשת סתם ככה רק בתחרויות כדי לשמור על הצבע ועל הנקיות שלו. כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות?קסדה, חולצה לבנה, מכנס רכיבה בז', גרביים לבנות או בז', או שחור, מגפיים שחורות מדמוי עור/גומי, כפפות, שוט דראסז'/קפיצות, מברשות, מנקים למינהם, גומיות לסוס ולי... ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? חלק, קסדה, מגפיים, שוט, מכנס, חולצה. האם יש לכם מברשות משלכם? כן. אתם לוקחים אותם לתחרות? כן. בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו? ברור. בתחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? כן. אם כן, ספרו מה?חופפים כל תחרות. יעני לפני תחרות. דראסז'- עושים או רשת- או צמות, או גולגלוי צמות, או דבר מיוחד, זה ברעמה... בזנב עושים צמה או שלא עושים כלום. בקפיצות רק חופפים, אבל בכל מקרה חופפים ת'זנב ת'רעמה ואת הגוף!

עונה...

אם אני אתחרה אני אתחרה בהורס מן שיפ וטרייל קלאס. אנחנו מטפחים את הסוס ביום עצמו כאילו לפני התחרות. הציוד האחר הוא: שמיכת תצוגה, אוכף יפה, ומתג של תצוגה.

טוי בוי

New member
........................

אני לא יודעת עם אני יתחרה השנה בכלל! ואם אני יתחרה אז גם אז אני לא יודעת במה... דרסאג' זה בטח יהיה קדם א. וקפיצות זה בטח היה 70-80. אני חייבת להפטר מגרדות של טוי בוי וקלייד!!! לפני הכל... וברור שמטפלים בו ממש טוב לפני התחרו גם בסוס וגם בציוד. לא לסוסים אין ציוד אחר...רק שמיכות לבנות. אני בטח יקח את הכסדה שלי השוט שלי השמיכה שלי והמגינים שלי לתחרות. יש לי מברשות. אני לא יקח אותן. אני מאמינה שאני יעשה לטוי בוי גולגולים כאלו...חחח לקליד לז לא יתאים.... בזנב כלום...לשניהם יש זנב מתולתל כזה אז לא צריך לעשות להם צמות כידי לתלתל אותו אולי רק לטוי בוי אלב לא נירה לי...

the kingzeos

New member
אמממ אני...

אם יהיה לי את זאוס אז אני ילך איתו ל1.10 אולי 1.20 עם אמור בהתחלה 1.20 ואז1.20 תואלי לעשות איתו אליפות הנוער ואוריקה בטח 1.00 -1.10

the kingzeos

New member
מאמי לחשוב זה טוב...

אם הצלחתי לעשות איתו אוקסר של 1.50 אז מסלול של 1.20 אי אפשר?

צדק8

New member
הו ווללללללל...נראה..

לרוכבי אינגליש-
שנה הבאה במה תתחרו דראסז' או קפיצות? אם אני אתחרה, זה יהיה בקפיצות ! לא נראה לי שאנחנו בכלל יוצאים לתחרויות דראסג'. באיזה גבהים בקפיצות, ובאיזו רמה דראסז'? מממ..בקפיצות איקסים..הכי הרבה 70 וגם זה לא נראה לי.. יום לפני תחרות קפיצות או דראסז': איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? מממ..שמפו..הברשה טובה..אולי צמות וזייהו, נכון שי ? איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? מממ..מנקים אותו ? מממ..אבל טוב לא חפיף.. לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? מממ..שמיכה לבנה. איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? מנקים אותו טוב..שיהיה יפה.. כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? מכנס רכיבה בצבע בז', הקסדה החדשה שתהיה לי, השוט שיהיה לי ( אני רוצה או כחול או סגול או ורוד), מגפיים וחולצה לבנה כוסית
אה ! ואני בטח אקח את..פריטי המזל שלי.. ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? כן, סתם ככה אני לובשת מכנסי טריניג או מכנסי רכיבה ישנות. אבל בתחרויות אני אקח ת'חדשות הכחולות שיהיו לי או בז'. האם יש לכם מברשות משלכם? לא..אבל אני לא צריכה יש לכל סוס מברשות משלו. ויש לכל סוס מה שהוא צריך. אתם לוקחים אותם לתחרות? ממממ..נראה לי שכן..
בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו?מממ..מן הסתם...
תחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? אני לא יעשה לכפיר צמות, אני לא בטוחה שהוא יהיה מרוצה אבל לסוסים אחרים צמות נראה לי זה יהיה נחמט.
לרוכבי הווסטרן-
שנה הבאה במה תתחרו? אילו מקצים? טרייל או פלז'ר על סופה הפונית !! יום לפני התחרות: איך אתם מטפחים את הסוס היוצא לתחרות? מברישים הכל טוב טוב, צמות,שטיפה טובה וזהו. איך אתם מטפחים את ציוד הסוס? משמנים ומנקים יפה
לסוס יש ציוד אחר מאשר ביומיום בחווה? שמיכות יפות כאלו..ת'אוכף היפה וזייהו. איך אתם מטפחים את ציודכם הפרטי? יש לי רק נעלים
ממממ..מנקה.. כתבו איזה ציוד פרטי שלכם אתם לוקחים לתחרויות? חולצה חלקה כתומה- אדומה (כי סתם אני אוהבת אותה.), ג'ינס בגיזרה גבוהה (
) ות'וונאבי בלנסטון שלי וזייהו. ואם יש לכם ציוד לתחרויות בנפרד לציוד פרטי ביומיום? ג'ינס נורמאלי או מכנסי טריניג, חולצה רגילה, לרוב נעלי ספורט.. האם יש לכם מברשות משלכם? לא. יש באורווה את כל מה שצריך. אתם לוקחים אותם לתחרות? כן. בדרך כלל- אתם מביאים ת'מברשות בשביל הסוס שאתם מתחרים עליו? לא. האורווה מביאה ולא כל אחד לבד. תחרויות: לפני התחרות אתם עושים משו בשיער רעמה, ובשיער הזנב? מברישים, צמות.

למעלה