תחרויות

Pukolulo

New member
זאוס?!?

איזה נחמד לך בדיוק קראנו לסוס של חברה שלי זאוס:) אסף, ליאור מוכרת את הארלי:(...וקונה את זאוס הזה...

אסף 1989

New member
מי זה זאוס....תזכירי לי....

לא ניראה לי שראיתי אותו. למי היא מוכרת את הארלי?

Pukolulo

New member
פלמינו נמוך..

ועדיין אין מישהו שקונה את הארלי..אבל מחפשים

אסף 1989

New member
אז אני לא ראיתי אותו...

ד"א איך בסוף נטלי קראה לסייחה שלה? היא עדיין בקטע של יפה.....

Pukolulo

New member
כןן..

כן היא בקטע של יפה:/..והיא כבר העבירה אותה לחווה שלנו..והסוסה המשוגעת של גילי - נור, עברה גם לחווה שלנו...

Pukolulo

New member
לא ממש..

היית בתחרות טימפנינג שהייתה?! יום שבת אחד שבועיים אחרי הקורס..?

אסף 1989

New member
התחרתי על שולה

אוי היא הייתה כזאת גרועה....... היה לי חרא בתחרות אבל היה כיף לפגוש עוד פעם את הילדים שהיו איתי ואת ערן וליאור מחניאל. בתחרות הבאה בחניאל תבואו אפילו אם אתם לא משתתפים שנראה אותכם. אגב, מה עם דן, הוא עדיין בקטע של הטראנס של החברים שלך? הוא עדיין כזה פריקי?????

תגיד אסף...

אתה מכיר את הסוס הזה הזקנצ'יק החום עם הכתמים האפורים שנמצע בחווה של זוהר בבית יהושוע? של קרן[נראה לי שזה השם אבל אני לא בטוחה...] וקוראים לו פוניטו משהו בסגנון? והוא סוס דרסז' והיא הביאה אותו מהולנד.. אז אתה מכיר?

אסף 1989

New member
כן....סוס עגלה.....

אבל קרן הזאת היא משוגעת לגמרי, זוהר שם את הסוסה שלו בתא ליד הסוס של קרן והסוס שלה כל הזמן דחף את בראש שלו לתוך התא של שסוסה והיא נשכה אותו (משהו כזה) אז זוהר וקרן התחילו לריב ובסוף היא עזבה. אבל יותר טוב, כי עכשיו בתא הזה באה סוסה חדשה פלמינו יפיפיה שזכתה בהרבה פרסים בתצוגות, ויש לה סייחה מתוקה לאללה בצבע רד דאן.

חחחחחחח באמת?!

קרן הזאת רוכבת משהו מזעזע! היא לא יודעת לרכב!.. לאיזה חווה היא עזבה? ואיך קוראים לסוס שךה בסוף? חח אני שכחתי...

אסף 1989

New member
אני לא יודע איך קוראים לו

ואני לא יודע לאיזו חווה היא עזבה, אבל כן, היא רוכבת גרוע והיא גם מטורפת.

אני ראיתי אותה רוכבת כמה פעמים

וזה פשוט דוחה! היא לא שומרת עם קשר קבוע, היא מרימה עקבים, היא לא יושבת עמוק ובכלל אני לא אוהבת את הרכיבה שלה.

אסף 1989

New member
אה ניראה לי שנזכרתי....

זה לא הוא שאמרתם שהוא ניראה כמו סוס אינגליש? זה שהיא כל הזמן רכבה עליו בבקר....

למעלה