למי יש יומולדת

Super Keshet

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifלמי יש יומולדת../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif

(
...)
|בלוןלאריאלוש
מזל טוב בובית
Sweet 16
ענקית
תמשיכי להיות כמו שאת- מצחיקה, כותבת נהדרת ואחלה של ילדה
אוהבט הכי הכי בעולם- קשת

אוף אני רציתי לפתוח...אה ואריאלה-

וואטאבר...שיהיה לך מזל טוב. בסדר?!?! אוף נמאס לי כבר! כל הזמן אני צריכה או לכתוב "וולקאם, אני שוןר בת 12..." או "מזל טוב"... נמאס כבר!

לינור18

New member
../images/Emo140.gifניצלו"ש+שאלה.

מצטערת על הניצול אבל מישהו ראה את התמונה הזאת? ויודע אולי אם זאת אשלי או מרי קייט?

liat14

New member
זאת מרי קייט לא אשלי...

לאשלי אין חיוך כזה רחב אשלי אוהבת לחייך חיוך קטן ונחמד הבנת ואת זה אני יודעת כי יש מליון תמונות שלהן ובאף אחת אשלי לא מחייכת חיוך רחב וגדול כמו זה טוב אז אני מכווה שעזרתי לך טוב ביי...

Alexis14

New member
רלווווש שלי!|אישלג|

איי לאב יו סווווווווווווו מאץ'! שתמשיכי להיות פעילה בצופים, מוכשרת, חברה טובה, מקשיבה, נותנת עצות, יוזמת, אחראית, ולמרות שאני נשמעת כמו מורה בכיתה ו' שמספרת על תלמיד שלה, כל אלה נכונים ואני רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך סווווווווווווווווווו מאץ' תמיד תמיד תמיד תמיד!

אה, וגם..

מזל-טוב
זה היה בצחוק
אוהבת אותך אריאלה
והנה-כמה מקורי: על הכסא ישבתי הסתובבתי והסתובבתי [
], עד שמצאתי רעיון-לקנות לה בלון
לא, לא...היא לא תרצה... אולי לכתוב לה ברכה
זה יפה
על הכסא התייצבתי, והקלדתי והקלדתי, עד שיצאה ברכה, נחמדה ויפה, כתבתי בה לאריאלה, שתהיה תמיד בריאה {
}, מאושרת {
} ושמחה {
}, ציינתי גם שיהיה נחמד, אם תקטוף איזה כוכב {
}. נו אז מה אתם אומרים
יצא יפה, לא חושבים
פשוט את אריאלה, אני דיי אוהבת...
לחצתי על כפתור "שלח", חיכיתי וחיכיתי ופתאום גיליתי
תפוז לא שלח
תפוז חזר להיות דפוק
את הברכה תפוז לא שלח, אבל אותך, אריאלה, אוהב לעד
אוהבת מלמטה עד למטה, כפול מאתיים [אופס, בטעות פגעתי בשמיים
], שרון [שרון המתוקה12]. +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+ נו...איך היה? משוררת, אה? טוב...זה היה מקורי
נא לא להעתיק! לא באמת...השקעתי:) לאף יו אריאלה, ומקווה שלא לקחת ברצינות מה שכתבתי בהודעה הקודמת! לאב יו, ויומהולדת שמייח

Alonosha

New member
אריאלע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

מומלדת שממממממיייייח בובעעעעעעעעעעעעעע
וכמו קשת
[התמונה הראשונה שמצאתי...] לאף ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי ברי מאץ' אלונוש'

רויטל™

New member
מזל טוב!

אני לא כל כך מכירה אותך...אבל שיהיה לך היומולדת הכי שווה בעולם!!!

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

מזל טוף אריאלה
שיהיה לך יום הולדת הכי הכי טוב ושתהני תמיד
שתקבלי הרבה הרבה
שלא תהיי
שתהיי הכי מאושרת
הרבה
וכמובן
ממני
אליה...

אראילוש../images/Emo85.gif

המון המון המון! מזל טוב עד מאה עלפי שנה, שתמיכי לכתוב בפורום ושיהי הלך המון אושר ועושר בריאות כושר והצלחות אני אוהבת אותך
ועל תשכחי אותי אף פעם:) חחחח !(בצחוק).
-נועה-
....
!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אז למה לא עושים תצוגה מקדימה?
[ולחשוב שאתה אמרת לי לעשות תצוגה מקדימה
פחחחח...]

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאריאל'וש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בובה! וואו! את כבר בת 16!
הרבה, הרבה, מזל"ט!
אני מקווה שתמשיכי להיות כמו שאת- יצירתית, כותבת נפלאא! בקיעה [-
] בפורום, נחמדה, עוזרת וחמודה.
אני מקווה שיהיו לך חיים נפלאים!
תמיד תחייכי! ותהיי שמחה! הרבה הצלחה בלימודים! [לא שנשארו לך עוד הרבה שנים
-*מקנאה!*] והכי חשוב בחיים!
שתמיד תהיי מאושרת!
לאב
-נטע!
ואם לא הבנת.. כתוב 'רלוש'..[כמו שאמרת לי שנגה קוראת לך ככה..]

למעלה