למי יש יומולדת

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifמזל-טוב אריאלוש../images/Emo70.gif

H
a
P
p
Y
B
i
R
t
H
d
A
y
י
ו
ם
ה
ו
ל
ד
ת
ש
מ
ח
המון המון המון המון מ
ז
ל
ט
ו
ב תמשיכי להיות כמו שאת
ו.... טוב תקשיבי אני נורא נורא מצטערת... אבל אני ג=ר=ו=ע=ה בברכות..
... א אין לי מה לכתוב כל כך..
.. אז אני מאחלת לך את כל מה שולם איחלו לך....
יוווווווווווווווווו
אור

תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה רבה על כל הברכות
חבל לכם על הזמן מה עשו לי אתמול.... ב-12 בלילה ההורים שלי העירו אותי וכל החברות שלי וכמה אנשים מהצופים היו אצלי בסלון והביאו לי בלונים ושרו לי יומולדת שמח... וחברה שלי אמרה לי שהיא תיקח אותי בשעה 9:30 לקניון רחובות. בבוקר אני קמה ומתארגנת ואז בשעה 9:30 חברה שלי באה והיא הכינה לי סרט כזה כמו של המלכות יופי (רק שכתוב עליו SWEET SIXTEEN). יצאנו החוצה ופתאום אני קולטת את כל החברות שלי בהסעה כזו ואחת מהחברות שלי צילמה אותי מופתעת... חחחחח (אם התמונות ייצאו נורמליות אני אעלה אותן לפורום). בקיצור, עליתי על המונית והן קשרו לי את העיניים (שאני לא אראה לאן אנחנו נוסעות) והן התחילו לקרוא לי את הברכות שהן הכינו לי ובכל ברכה היה רמז למקום שאליו אנחנו נוסעות. ולאן נסענו
לסופרלנד
היה כל כך כיף
היו ממש קצת אנשים אז לא היה כל כך תור.... כשהיינו בתור לקונגו (ששם היה ממש תור ענקי בגלל שבדיוק פתחו את המתקן) אז איזה מישהו אומר לנו כזה: "כולכן פה ביחד
" (היינו 12 חברות) ואנחנו כזה: "כן..." אז הוא מצביע על שני בנים שהיו איתו ואומר: "לשני הבנים האלה אין חברות...".... איייייייי.... והם עוד היו מכוערים
חחחחחחחחחחח.... בערב עשינו על האש בשבט שלי והיה פסדר.... למרות שלא אכלתי בכלל (*חזירים*) והיו שם אנשים שאני ממש לא סובלת.... מקווה שהצלחתם להגיע עד לפה בלי להירדם...

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifקצת באיחור....

|בלו
סוף סוף סיימתי...
ניסיתי לעשות שברקע יהיה
אבל בסוף לא הצלחתי אז הנה זה ככה...(אהה ואם לא סמים
אמור להיות כתוב מזל טוב...) מזלט טוב
, עד 120 שנה אושר ועושר, בריאות וכושר תמשיכי להיות ילדה נחמדה, כישרונית וחמודה שכותבת הרבה בפורום
וכמובן שתפגשי את התאומות
מחן
.....(למרות שאנחנו לא כל כך מכירות...!
)

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifוואי איזה גרוע זה יצא../images/Emo70.gif

חשבתי שזה יצא טוב אבל זה ממש לא דומה ל
....טוב לא נורא...

../images/Emo77.gifאריאלושית ../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

אריאלההההההההההה
המון המון מזל טוב
תמשיכי להיות כזו חמודה , עם כישרון ענק לכתיבה וחברה מצוינת
חולה עלייך , עמר .

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif שכחתי ...

שלשום ואתמול הייתי כל היום בטיולים
אז סורי על האיחור

למעלה