שרשור מזל טוב

~*~gaL

New member
תודה יובל! ../images/Emo24.gif :))

גם אני הייתי מאד רוצה להכיר אתכם, אז שוב: נעים מאד מאד, אני מקווה שיהיה רק מוצלח כאן, ושתהנו!

מוטי 18

New member
גללל אני שומע עלייך ממש דברים טובים

שאת מנהלת ממש טובה!! בכל מיקרה אולי תעשי שירשור "מזל טוב" ותשרשרי לשם את כל ההודעות מזל טוב? ככה יהיה יותר מסודר

~*~gaL

New member
שומע? המממ.. ממי? ../images/Emo8.gif

אנשים פה מדברים עלי ואני לא יודעת מזה? אבל אם זה דברים טובים זה בסדר... אתה גם... יכול לכתוב את כל הדברים הטובים שהם אמרו... שכולם ידעו! אני טיפוס צנועה (סטייל אניטה פללי, למי שאיטי
) . . . בקשר לשרשור - זה יקרה, כמו שכתבתי בהודעה של שרשור ההיכרות. ניתן לפורום לרוץ קצת ואז זה יעשה, דונט וורי.

מה את עושה ת'צמך לא מבינה !!!!!!! ?

את מתעלמת ממני וזה לא יפה בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נעלבתי .
כתבתי הודעה לפני כמה שעות טובות - " לגלגול " אים לא שמת לב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת ? לא התייחסת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mati88

New member
אבל....צ'ני....

את הפכת את צ'ני ל..משו יומיומי.... הוא כבר לא.....מיוחד!!!!!! הרסת אותו!!!! ויופל אשם!!! טחחחח..... אה...ובגלל שלא אמרתי, אז, מזל טופ גל!!! ((((((------:::::::: (זהיה הצד האנושי במפלצת...טחחח....) V@

LorDofTheCoRRs

New member
מזל טובבבבב

גל- אני מאחלת לך בהצלחה.......אני יודעת שאת מנהלת מעולה :חיבוק|

המממ

New member
תתחדשי על הפורום!!! ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

אני מקווה שתעשי בו עבודה טובה כמו שאת יודעת! (רק אל תשכחי אותנו בפורום השני...) (שלא נקנא). בכל אופן, פרידמן וקיציס מצחיקים עד מאוד ועכשיו אפשר לדבר על זה...
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
אין כמוך ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif :))

תודה תודה תודה
חס וחלילה ושלום שאני אשכח את הפורום השני... הוא גם בכלל לא השני, הוא הראשון! אל תקנאו
יומטוב

למעלה