16 מלאו לנער

little WhiSper

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif16 מלאו לנער../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הההההההיום יומולדת! היום יומולדת! היום יומולדת! לד נ י א ל !!! (קינסלר!) הההההההיום יומולדת! היום יומולדת! היום יומולדת! לדניאל!
חג לו שמח וזר לו פורח היום יומולדת לדניאל!
נקטוף פרחים ושושנים לדניאל מלאו 16 שנים!
נקטוף פרחים ושושנים לדניאל מלאו 16 שנים!
בידיים!- טח טח טח
וברגליים!- טח טח טח
לה לה לה לה לה לה לה
למי יש יומולדת לה לה לה לדניאל יש יומולדת לה לה לה לה!
נשמההההההה, יומולדת שמח! הרבה הרבה הרבה ופשוט המון מזל טוב שיהיה לך, ותחייך (באמת) תמיד. ותאמין ילד, תאמין.
קטן קטן אבל יש בך המון.
(ושנגיע במהרה בימינו ל26.6 , אאאמן!) אוהבת אותך ילד.

mooshki

New member
יוווו קינסלר!!!

אתה בן 16? הייתי בטוחה קצת יותר.. לא משנה! יום הולדת שמח, וכפרה עליך! מלא אושר ואהבה:)

קינסלר

המון מזל טוב נשמה. אני אוהבת אותך המון. את מה שהיה לי אמרתי במילים הכי פשוטות שיש כבר מקודם..
וכנראה שרק אוכל זה דרכנו..אין מה לעשות,אצלינו הקיסמים,גם כשמקיאים,לסוף חוזרים לבלוס.

מתנות

New member
טיטון... ../images/Emo13.gif

מזל טוב!
שתזכה להרבה אורז חשוד, פיצה-צ'יפס ובקרים הזויים ברכבות. אתה כבר יודע שזה תענוג מאוד גדול
עוד נדבר (כשתחליט להיות זמין)
אוהבת אותך.

מזל טוב אחינו הצעיר! ../images/Emo65.gif

דניאל, אין ספק שאתה כבר לא ילדון, טוב אולי קצת. שיהיה המון מזל טוב, שתמשיך לראות בי דמות אב..סתם... רק אושר ושמחה אח יקר! נראה אותך בבר'לה

liloosh tt

New member
../images/Emo99.gifדניאלל

אוח, 16?! סוףסוף מישהו יותר קטן מימני:)
מזלללל טוווווב כפרעעעעע
הצלחה, בריאות, אהבה, כיף חיים, אושר וכל מה שתירצה... תשאף גבוה חתיכי. יום יבוא ואני אוותר על יהב, ואתרבה עימך :)
סתאםםם.. אתה יותר ש-ו-ו-ה, ולא זה לא שקר! אוהבת אותך גם שאני לא הכי מכירה אותך טוב, ורוצה לראות אותך שוב במפפפפפגש! לילוש.

2shahar

New member
דניאלללללללל../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 123456789 מלא מלא מלא אושר!!

../images/Emo213.gif דניאל ../images/Emo7.gif

אחותי השחורה, מביסת שחר פאר, הבחורה היחידה שיש לה שרירים כמו של סופרמן. אני אוהבת אותך מלא. באמת, ואין דבר יותר משמח מהטלפונים של באמצע הלילה סתם כי נזכרת בי ואתה מתגעגע. אתה הכי מגניב בעולם
, ואני מאחלת לך הרבה אושר ובהצלחה בבגרות בלשון
. צפה לטלפון במשך היום. אוהבת.
|מחבט|

קינסלר היקר../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב ילד
כבר לא כ"כ קטן
רק אושר
שני

דניאל../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

מתוק שלי.. אני מאחלת לל את כל הטוב שבעולם אני שמחה שיצא לי להכיר ילד נשמה כמוך
מוזר לי שאתה בן 16 איך גדלת כל כך מהר? אז ילד מדהים אחד רק בריאות ואהבה והמון מזל טוב אוהבת המון המון המון יפית(היטלר) בע"מ

טחח.. עלק 16

תשאר בן 14 לנצח!
זה יקר שלי! המון המון מזל טוב, וטונות של אושר ודברים טובים! אוהבת המון

Dark Tear

New member
דניאל../images/Emo13.gif

שיהיה לך מזל טוב מתוק:) ושרק תהיה מאושר. ואל תשכח לסדר לי את אתהיודעמי. שתזכה לשמחות. אוהב, אסף.

yuvizz

New member
טיטון:)!

איזה כיף לרשום את השם הזה.. טיטיון..:). מצטערת על האיחור, בגלל הבוםבמלה... אבל שרתי לך בצרידות מטורפת כשהתקשרנו מענבר.. אז גם נחשב. ילד מקסים שכמוך!, באמת שיש כל-כך הרבה איחולים וברכות... אבל.. רק תחייך, תמיד . זה פשוט כל-כך יפה לך. תדע, שאני אוהבת אותך:). מזל-טוב טיטיון. יובל..

izzys

New member
יום הולדת למי? איך אמרת שקוראים לך?

יום הולדת שמח לילד שנהרס לו הפה מאוכל סיני, שמבצע תיקונים לפיו בשירותי נכים, שעד היום מתכחש לכך שהוא זוכר את שמי. עד 120, שנים טובות, עם הרבה שטויות חיוביות. מזל טוב.!
מור.(!!!!!!)

למעלה